Επιλογή Σελίδας

Τα καλύτερα rooftop bars στη Νέα Υόρκη

από | Αυγ 27, 2018 | Αμερικη

Απέραντοι ουρανοξύστες, πολυσύχναστοι δρόμοι και πινακίδες neon που κάνουν την νύχτα μέρα  – έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι θα περιέγραφαν την εμπειρία τους στην Times Square, την πολυσύχναστη καρδιά του Μανχάταν. Γι’ αυτό το λόγο η πόλη της Νέας Υόρκης φιλοξενεί εκατοντάδες rooftop bars, σε ξενοδοχεία και ουρανοξύστες.

Έχοντας εμπειρία 29 ετών σε ταξίδια στην Αμερική, οι καλύτεροι γνώστες της πόλης, οι ξεναγοί μας, θα σας αποκαλύψουν τις πιο όμορφες γειτονιές του Μανχάταν και θα σας προτείνουν τα καλύτερα! Ωστόσο, για μία πρώτη γεύση από Νέα Υόρκη, εντοπίσαμε και σας παραθέτουμε τα 6 καλύτερα rooftop bars με εκπληκτική θέα που αξίζουν μια επίσκεψη… και ένα ποτό!

 The Gallow Green – Rooftop Bar in Chelsea

Το Lower East Side είναι μια σύγχρονη περιοχή στο νότιο Μανχάταν. Είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε εντυπωσιακές μπουτίκ, μοντέρνα μπαρ, καφετέριες και γκαλερί τέχνης. Γιατί να μην τελειώσετε μια καταπληκτική μέρα περιήγησης σε ένα rooftop-bar και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ποτό σε ένα μέρος που μυρίζει καλοκαίρι; Εκεί το νυχτερινό αεράκι θα φυσάει απαλά στα μαλλιά σας και πιο πέρα η μπάντα θα μεταφέρει τζαζ νότες μέσα στους ήχους της μεγαλούπολης και του ζεστού φωτισμού του Gallow Green!

Διεύθυνση: 542 W 27th, New York, 10001

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινά, Κυριακή: 11.00- 23.00
Παρασκευή, Σάββατο : 11.00 – 01.00

SixtyFive – Rooftop Bar & Lounge at the Iconic Rainbow Room

Τελειώνοντας την επίσκεψή σας στο παρατηρητήριο Top of the Rock, έχοντας απολαύσει τη θέα της δύσης του ηλίου, ολοκληρώστε τη βραδιά σας στο εικονικό Rainbow Room που βρίσκεται στο ίδιο κτήριο, στον 65ο όροφο. Εξού και η ονομασία Bar SixtyFive – το ψηλότερο υπαίθριο κοκτέιλ lounge μπαρ στη Νέα Υόρκη που σας χαρίζει την πιο εντυπωσιακή θέα στην πόλη. Λόγω της καταπληκτικής θέσης του, μπορείτε να δείτε μέχρι και 30 μίλια μακριά σε μια καθαρή μέρα. Προετοιμάστε τις φωτογραφικές μηχανές για πανοραμικές φωτογραφίες με επίκεντρο το αγαπημένο σας κοκτέιλ και φόντο το Empire State ή το Central Park. Σημειώστε ότι η βεράντα είναι επίσημα κλειστή για τη χειμερινή περίοδο.

Διεύθυνση: Rockefeller Plaza, New York, 10112

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινά: 17.00 – 24.00
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: 16.00 – 21.00

Crow’s Nest Rooftop Bar

 

Βρίσκεται στην κορυφή του εστιατορίου Water Club, προσφέρει απλό και καλό φαγητό, υπέροχα κοκτέιλ και εκπληκτική πανοραμική θέα στη Νέα Υόρκη. Το απολαυστικό μενού, το απλό στυλ και η μεγάλη ποικιλία από μπίρες και κρασιά, καθιστούν το The Crow’s Nest μία εκπληκτική όαση στην κορυφή της Νέας Υόρκης. Παρόλο που είναι διάσημο για τα πεντανόστιμα Burger, σχεδόν οτιδήποτε επιλέξετε να δοκιμάσετε εδώ, αποτελεί εγγύηση γευστικής απόλαυσης! Για την επίσκεψή σας, δε θα χρειαστεί κράτηση, απλά πάρτε τους φίλους σας και προετοιμαστείτε για αξέχαστες και χαλαρωτικές στιγμές.

Διεύθυνση: The E River at 30th St, New York, New York

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τρίτη: 10.00 – 03.00
Τετάρτη – Πέμπτη: 10.00 – 04.00
Παρασκευή: 10.00 – 06.00
Σάββατο: 09.00 – 05.00
Κυριακή: 10.00 – 12.00


Bar Hugo

 Με την εκπληκτική θέα του ποταμού Hudson και του Αγάλματος της Ελευθερίας, το μπαρ του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου Hugo λαμπυρίζει από μακριά σαν ένα πελώριο χάλκινο φανάρι στη κορυφή του εικοσαόροφου κτιρίου. Εκτός από την εκπληκτική θέα, αυτό που κάνει το χώρο διάσημο και εξαιρετικά μοναδικό είναι η αστραφτερή διακόσμηση του μπαρ. Καλλιτεχνήματα από φυσητό γυαλί και σκυρόδεμα, χρώμιο και πολυτελή δερμάτινα φινιρίσματα, θαμπώνουν και δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον ιδανικό για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας cocktail.

 

Διεύθυνση: 525 Greenwich Street, New York, NY

Ώρες Λειτουργίας:

Κυριακή – Τετάρτη: 17.00 – 23.00
Πέμπτη – Σάββατο: 17.00 – 24.00

The Top of the Standard

Το Top of the Standard, επίσης γνωστό ως “The Boom Boom Room” είναι ένα από τα πιο διάσημα και διακεκριμένα κοκτέιλ lounge bar. Στην κορυφή του Standard High Line Hotel στην περιοχή Meatpacking, μπορείτε να απολαύσετε κορυφαίας ποιότητας κοκτέιλ, εκλεπτυσμένα πιάτα, ζωντανή μουσική και εκπληκτική θέα. Το συγκρότημα αποτελείται από ένα κλειστό εστιατόριο στον 18ο όροφο, καθώς και ένα υπαίθριο μπαρ στον τελευταίο όροφο στην κορυφή του κτιρίου. Η κομψή ατμόσφαιρα είναι ίσως το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε κατά την είσοδό σας. Το εντυπωσιακό εστιατόριο διαθέτει τεράστιες τζαμαρίες, ατμοσφαιρικά τζάκια και δερμάτινους καναπέδες, τα οποία περιβάλλουν ένα μεγαλοπρεπές μπαρ στο κέντρο του δωματίου. Ο χώρος γεμίζει από 17:00 με Happy Hour και ζωντανή τζαζ μουσική. Η ταράτσα είναι προσβάσιμη μέσω του κλιμακοστασίου που βρίσκεται στο πίσω μέρος του δωματίου Boom Boom Room. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πανοραμική θέα 360 μοιρών με θέα στον ορίζοντα του Lower Manhattan, το άγαλμα της ελευθερίας, τον ποταμό Hudson και τον ορίζοντα του Midtown.

 

Διεύθυνση: 848 Washington St, New York, NY 10014

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τρίτη: 16.00 – 24.00
Τετάρτη – Παρασκευή: 16.00 – 02.00
Σαββατοκύριακο: 14.00 – 02.00

Η απόλαυση της θέας από ένα Rooftop Bar δίνει αυτή την ιδιαίτερη ευχαρίστηση να νιώσετε μέρος της πόλης μέσα σε αυτή, αλλά από απόσταση. Για περισσότερες επιλογές και αξέχαστες εμπειρίες στη Νέα Υόρκη επισκεφτείτε μας στο www.joytours.gr

 

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Κατηγορίες

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!