Επιλογή Σελίδας

10 λόγοι για να ταξιδέψετε με τουριστικό γραφείο το 2019

από | Ιαν 31, 2019 | Hot Tips

Το 2019 φαίνεται να είναι ένα πολλά υποσχόμενο έτος για την τουριστική βιομηχανία, καθώς οι αριθμοί των ταξιδιωτών εκτοξεύονται στον ουρανό. Με περισσότερες και φθηνότερες πτήσεις από ποτέ, η Travel Market Report ζήτησε από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους να αναφέρουν τους λόγους που πιστεύουν ότι ο ταξιδιώτης πρέπει και εν τέλει αξίζει να ταξιδέψει με έναν επαγγελματία σύμβουλο ταξιδιού.

 

  1. Το ταξίδι έχει γίνει πιο περίπλοκο από ποτέ

Με τις διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης πτήσεων, τις δεκάδες αεροπορικές εταιρείες και την πληθώρα ξενοδοχείων και δραστηριοτήτων ανά περιοχή, η προσφορά ενός ταξιδιωτικού συμβούλου αποτελεί εργασία πλήρους απασχόλησης. Η αυξανόμενη τάση του οικογενειακού και πολυμελούς τουρισμού καθιστά το κάθε ταξίδι μία σημαντική αγορά που πρέπει να καλύπτει τις συνολικές αλλά και ατομικές ανάγκες. Η επαγγελματική βοήθεια στον προγραμματισμό και την επιμέλεια μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στα έξοδα και εν τέλει στην απόλαυση των διακοπών σας.

 

  1. Οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν τις τάσεις

Ο κόσμος είναι γεμάτος εμπειρίες. Το μότο «απέκτησε εμπειρίες που ζεις μόνο μία φορά στη ζωή σου» είναι η κύρια τάση του 2019 στον ταξιδιωτικό τομέα.  Αν θέλετε να δείτε το Passion Play στο Oberammergau, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το World Expo 2020 στο Ντουμπάι, το Παγκόσμιο Κύπελλο κρίκετ στην Αυστραλία ή τα εγκαίνια της Virgin Cruise, επιλέξτε έναν ειδικό. Οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν πρόσβαση στα καλύτερα τουριστικά πακέτα και στα αποκλειστικά γεγονότα σε ευνοϊκότερες τιμές. Συνήθως, γνωρίζουν τις αυξημένες ζητήσεις, έχουν προμηθευτεί εξ αρχής εισιτήρια και προσφέρουν τα καλύτερα πακέτα.

 

  1. Εξοικονομούν χρόνο και προσφέρουν σιγουριά

Σίγουρα, η διαδικασία της αναζήτησης του ιδανικού προορισμού, η ανάγνωση σχετικών blogs και η παρακολούθηση βίντεο και φωτογραφιών είναι διασκεδαστική και ευχάριστη, αλλά ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού είναι σκληρή δουλειά. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες γνωρίζουν τις παγίδες και λεπτομέρειες που ίσως καταστρέψουν το ταξίδι αλλά λίγοι δίνουν σημασία κατά τη διάρκεια της οργάνωσης. Σέβονται και προσπαθούν να καλύψουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε ταξιδιώτη, από τις απλές προτιμήσεις μέχρι και προσωπικές ανάγκες. Από το μέγεθος των δωματίων στα ξενοδοχεία, τις αποστάσεις από τα ιστορικά κέντρα μέχρι και τις επιλογές του φαγητού που προσφέρονται, γνωρίζουν και μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας άμεσα και έγκυρα.

 

  1. Είστε καλυμμένοι όταν θα χρειάζεστε έναν συνήγορο.

Το 2018 ήταν ένα έτος γεμάτο εκπλήξεις, ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες για τον ταξιδιωτικό τομέα. Στην δεύτερη περίπτωση, εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμοί και άλλα καιρικά φαινόμενα κλόνισαν τις αεροπορικές εταιρείες με καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων. Φθηνές εταιρείες χωρίς ασφάλιση, άφηναν τους πελάτες μετέωρους  χωρίς κάποιου είδους κάλυψη. Τα δεδομένα δείχνουν ότι το 2019 θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες φροντίζουν για την ασφάλεια, τη σωστή μετακίνηση και τη μέγιστη δυνατή ικανοποίησή του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά και ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε έκτακτη κατάσταση. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές είναι διαθέσιμοι και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για περεταίρω εξυπηρέτηση.

 

  1. Δεν υπάρχει διόρθωση για διακοπές που έχουν πάει στραβά.

Οι ρυθμοί της ζωής έχουν γίνει πιο απαιτητικοί από ποτέ﮲ κουραστική ρουτίνα και πολλές ώρες εργασίας καθιστούν το χρόνο των διακοπών πολύτιμο. Το ταξίδι σας πρέπει να είναι τέλειο, να είναι ξέγνοιαστο και να λείπουν κατά το μέγιστο δυνατό, τα δυσάρεστα απρόοπτα. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έρχονται να σας εξοικονομήσουν ώρες στη διεκπεραίωση τις έρευνας για το κατάλληλο ταξίδι και τις τέλειες διακοπές προσαρμοσμένες στα θέλω σας. Ταυτόχρονα, έχουν επικοινωνία με αεροπορικές εταιρείες και συνεργασία με διάφορα θέρετρα, γνωρίζοντας τις παροχές τους και προτείνοντας το κατάλληλο για τον καθένα σε προνομιακές τιμές.

 

  1. Ένα ανθρώπινο στοιχείο… ένα στοιχείο εμπιστοσύνης.

Οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι επενδύουν στην ευτυχία και την ικανοποίηση των πελατών τους και θέλουν να είναι σίγουροι ότι κάθε ταξίδι θα είναι γεμάτο με θετικές αναμνήσεις που θα κρατήσουν για καιρό. Ακούν, προτείνουν, προσαρμόζουν, καταλαβαίνουν και γίνονται φίλοι…με τους ταξιδιώτες. Δεν αποτελούν μηχανές αναζήτησης ή ανώνυμες φωνές. Είναι μαζί με τον καθένα ξεχωριστά, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι. Εξάλλου μία ειλικρινής θετική κριτική, αξίζει περισσότερο από μία κερδοφόρα πώληση.

 

  1. Ο κόσμος αλλάζει διαρκώς.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες βρίσκονται στο έδαφος, δεν προτείνουν ειδυλλιακούς προορισμούς χωρίς να γνωρίζουν την τρέχουσα κατάσταση. Βιώνουν καθημερινά μέσω των τοπικών ξεναγών που συνεργάζονται, το πόσο ασφαλές και αξιόλογο είναι να ταξιδέψετε στον επιθυμητό σας προορισμό. Έχει ανακάμψει η Καραϊβική από τον τυφώνα Μαρία; Είναι ασφαλές να ταξιδέψετε στη Μέση Ανατολή; Ένας σύμβουλος, δε θα σας πουλήσει έτσι απλά έναν προορισμό. Ανακαλύπτουν, ερευνούν και δοκιμάζουν ξανά και ξανά τα μέρη που προσφέρουν. Βέβαια, αν η απάντηση για έναν προορισμό είναι αποτρεπτική, σίγουρα θα υπάρχει μία εξίσου ενδιαφέρουσα αντιπρόταση.

 

  1. Εξοικονόμηση χρημάτων, παροχή υπηρεσιών.

Είναι αλήθεια ότι τα τουριστικά γραφεία χρεώνουν ένα ποσό που ίσως σας φαίνεται μεγάλο σε σχέση με αυτά που θα πληρώνατε αν οργανώνατε το ταξίδι μόνοι σας. Η αξία όμως των υπηρεσιών που θα λάβετε είναι σίγουρα μεγαλύτερη από αυτή που χρεωθήκατε. Οι κρουαζιέρες, πολλά ξενοδοχεία, δραστηριότητες και θεάματα, κλείνονται σε πλειοψηφία μέσω τουριστικών γραφείων, και ανταμείβουν τους πελάτες τους με τα καλύτερα προνόμια και ευνοϊκότερες τιμές.

 

  1. Όπως όλοι οι επαγγελματίες, έτσι και οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι ξέρουν περισσότερα από εσάς.

Μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά μόνοι σας, να κάνετε τους δική σας φορολογική δήλωση και να ψήσετε τον πρωινό σας καφέ, αλλά ένας επαγγελματίας μπορεί να το κάνει αναμφισβήτητα καλύτερα. Έτσι και ένας ταξιδιωτικός σύμβουλος θα σας εξοικονομήσει χρόνο, ενέργεια και θα ασχοληθεί με το απόλυτο ταξίδι για τις προτιμήσεις και… την όρεξή σας.

 

  1. Όταν αλλάζουν οι κανόνες, οι πράκτορες είναι ενημερωμένοι για να παρέχουν ζωτικές συμβουλές.

Ο διαδικτυακός κόσμος παρέχει τόσο πολλές πληροφορίες που αποτελεί μια δυνητική συνταγή αποτυχίας του ταξιδιού. Ανεπίκαιρες και αναξιόπιστες συμβουλές λαμβάνονται ως στήριγμα για πολλούς ταξιδιώτες και αυτό πολλές φορές καταλήγει σε δυσάρεστες εμπειρίες. Ακόμη, και η συλλογή των σωστών εγγράφων, απαραίτητων για το ταξίδι μπορεί να γίνει με λάθος τρόπο και έτσι τελικά το ταξίδι να μη πραγματοποιηθεί ποτέ χωρίς καμία επιστροφή χρημάτων. Ο ταξιδιωτικός σύμβουλος γνωρίζει και πληροφορεί με ιδιαίτερη αξιοπιστία καθώς επίσης προμηθεύει τους ταξιδιώτες με χάρτες, εκπτωτικά κουπόνια και συμβουλές με τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη.

Το www.joytours.gr με ιδιαίτερη αξιοπιστία και σεβασμό στον κάθε ταξιδιώτη αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση ταξιδιών – εμπειρίες που θα τον συνοδεύουν για ολόκληρή τους τη ζωή. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και απολαύστε ξέγνοιαστες διακοπές και αξέχαστες στιγμές.

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Κατηγορίες

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!