Επιλογή Σελίδας

Εκδρομή Πράγα

Πράγα.. η πρωτεύουσα της Τσεχίας! Μια πανέμορφη πόλη γεμάτη με ιστορικές πλατείες, επιβλητικά κτίρια, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και πολλά άλλα. Στο ταξίδι στην Πράγα θα δείτε πως παρά το γεγονός ότι είναι μια κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα, έχει καταφέρει να διατηρήσει την ιστορικότητά της και να παραμείνει εκθαμβωτική. Είναι σίγουρα ανεπανάληπτη η ομορφιά της και η εκδρομή στην Πράγα αρκεί για να το διαπιστώσετε. Αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας και ταυτόχρονα είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Βοημίας. Το ιστορικό κέντρο, μάλιστα, είναι εξέχουσας σημασίας και περιλαμβάνεται και στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Επιλέξτε οικονομικά πακέτα διακοπών Πράγα και ανακαλύψτε την πρωτεύουσα της Τσεχίας και άλλες πόλεις, όπως το Καρλόβι Βάρυ.

 • Με μια ματιά..
 • NΠεριηγηθείτε στο μεσαιωνικό κάστρο της Πράγας
 • NΕπιλέξτε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Vlatva στην εκδρομή στην Πράγα
 • NΠερπατήστε στα λιθόστρωτα στενά της παλιάς πόλης
 • NΦωτογραφηθείτε στο τείχος του Τζον Λένον στις διακοπές στην Πράγα
 • NΑπολαύστε τον καφέ σας στην πλατεία της Παλιάς Πόλης της Πράγας
 • NΘαυμάστε το ηλιοβασίλεμα στην ιστορική γέφυρα του Καρόλου στο ταξίδι στην Πράγα

Κορυφαίες προτιμήσεις ταξιδιωτών

 • από  479
  Ομαδική εκδρομή Ελεύθερη είσοδος στο Prague Ice Cream Festival.

  Καλοκαίρι

 • από  645
  Prague
  Ομαδική εκδρομή Ξενάγηση Παλιάς Πόλης

  Καλοκαίρι

  5 days

 • από  210
  Prague
  Ατομική εκδρομή. Τελική τιμή με φόρους.

Συνδυάστε το ταξίδι σας στην Πράγα με:

PRAGA PG2

 1. Βουδαπέστη (με διαμονή)
 2. Βιέννη (με διαμονή)

Video Gallery


Photo Gallery


Χάρτης Εκδρομής


Δραστηριότητες – Εκδρομή Πράγα

Μονοήμερες εκδρομές από την Πράγα

Την εκδρομή στην Πράγα μπορείτε να τη συνδυάσετε με το Καρλόβι Βάρι επιλέγοντας οικονομικά πακέτα διακοπών για Πράγα. Το Καρλόβι Βάρι βρίσκεται περίπου 120 χιλιόμετρα έξω από την Πράγα και είναι φημισμένο για τις ιαματικές πηγές. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το αλκοολούχο λικέρ Μπεχέροβκα που παράγεται εκεί, τις παραδοσιακές σοκοφρέτες, αλλά και κρύσταλλα Βοημίας ως αναμνηστικά.

Καρλόβι Βάρι

Η μεσαιωνική πόλη της Τσεχίας, Τσέσκυ Κρούμλοβ, είναι εδώ για να γοητεύσει κάθε ταξιδιώτη. Στο ταξίδι στην Τσεχία, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτήν τη πόλη που μέχρι και σήμερα διατηρεί τον μεσαιωνικό της χαρακτήρα. Αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη.

Τσέσκυ Κρούμλοβ

Χρήσιμες πληροφορίες

Χώρα / Γλώσσα

Τσεχία / Τσεχικά

Νόμισμα

Τσεχική Κορώνα

Συνάλλαγμα

Καθώς το νόμισμα της χώρας είναι η τσέχικη κορώνα χρειάζεται να κάνετε συνάλλαγμα. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στα καταστήματα με τη σχετική σήμανση. Σας συμφέρει να κάνετε το συνάλλαγμά σας σε κάποιο ανταλλακτήριο πριν την αναχώρησή σας από την Ελλάδα. Στα συνεργαζόμενα καταστήματα Capital Exchange έχετε έκπτωση στο συνάλλαγμά σας. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Ταξιδιωτικά Εντυπα

Έγκυρο δελτίο Ελληνικής ταυτότητας ή Ελληνικό διαβατήριο με τουλάχιστον 3μηνη ισχύ.

Διάρκεια πτήσης

Περίπου 2:30 ώρες απευθείας πτήση.

Μετακινήσεις

Στη πόλη δεν κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα, διότι οι περισσότεροι δρόμοι είναι πλακόστρωτοι πεζόδρομοι. Το ιστορικό κέντρο είναι μικρό και εύκολα μπορείτε να το περπατήσετε, διαφορετικά μπορείτε να μετακινηθείτε με μετρό ή τράμ που περνάει απο τα κύρια αξιοθέατα.

Επικοινωνία

Κατά την άφιξή σας στη Πράγα, δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε sim κάρτα, καθώς στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύουν οι εγχώριες χρεώσεις για κλήσεις, μηνύματα και υπηρεσίες δεδομένων. Φυσικά, τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως και οι καφετέριες και τα εστιατόρια.

Καιρός

Prague

Ζώνη Ώρας

Πράγα -1

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
3