Επιλογή Σελίδας

Κάρτα μέλους JOY TOURS

Καλώς ήλθατε σε ένα μοναδικό πρόγραμμα προνομίων που σας ανταμείβει σε κάθε σας αγορά!

Με την κάρτα μέλους JOY TOURS, δεν έχετε υποχρεώσεις, μόνο εκπτώσεις! Συγκεντρώστε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε με κάθε σας αγορά κι εξαργυρώστε τους με εκπτώσεις. Τα προνόμια δε σταματάνε εδώ: Ειδικές εκδηλώσεις, εκδρομές, διαγωνισμοί, κληρώσεις και πολλά πολλά ακόμα έρχονται μόνο για τα μέλη.

Προνόμια μόνο!

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ εδώ κι εμείς θα σας αποστείλουμε ταχυδρομικώς την κάρτα μέλους μαζί με τους πρώτους σας 1000 πόντους, σαν δώρο καλωσορίσματος! Φυσικά δεν έχετε καμία υποχρέωση αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να συλλέγετε πόντους όποτε εσείς το επιθυμείτε!

Άμεση και δωρεάν απόκτηση!

Δείτε εδώ τους τρέχοντες και παλαιότερους διαγωνισμούς κι ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις, ειδικά οργανωμένες για τα μέλη μας. Θυμηθείτε: Στις εκδηλώσεις μας είναι ευπρόσδεκτοι και οι φίλοι σας! Όσο μεγαλύτερη είναι η παρέα μας, τόση περισσότερη η διασκέδαση για όλους!

Διαγωνισμοί – κληρώσεις

Η κάρτα μέλους JOY TOURS σας επιτρέπει να συλλέγετε πόντους όχι μόνο από οργανωμένες εκδρομές, αλλά και από ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια, μία κράτηση ξενοδοχείου ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία αγοράζετε από το γραφείο μας.

Συλλογή πόντων από παντού!

Η ευελιξία της κάρτας μέλους JOY TOURS σας δίνει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει σε οποιαδήποτε υπηρεσία του γραφείου μας. Γιατί λοιπόν να μην πάρετε δωρεάν το επόμενο αεροπορικό σας εισιτήριο ή ξενοδοχείο;

Εξαργυρώστε σε οποιαδήποτε υπηρεσία!

Παρ' όλο που η κάρτα μέλους είναι ονομαστική, έχετε το δικαίωμα να καταχωρείτε πόντους από αγορές της οικογένειας ή των φίλων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι πριν από οποιαδήποτε αγορά να μας δίνετε τον αριθμό της κάρτας σας κι εμείς θα καταχωρούμε τους αντίστοιχους πόντους.

Καταχωρήστε πόντους από αγορές φίλων!

Αποκτήστε σήμερα την κάρτα προνομίων
JOY TOURS εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής σε μόλις 1 λεπτό και παραλάβετε την κάρτα μέλους στην πόρτα σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση!

13 + 5 =

Συχνές Ερωτήσεις

Πως λειτουργεί;
Σε κάθε σας συναλλαγή κερδίζετε πόντους ανάλογα με το προϊόν που επιλέγετε και την περίοδο ταξιδιού σας. Όταν συγκεντρώσετε τους πόντους που απαιτούνται, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και να απολαύσετε τα προνόμιά σας.
Σε ποια προϊόντα κερδίζω πόντους;
Σε όλα. Ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτου, ξενοδοχεία, εκδρομές, κρουαζιέρες, ενοικίαση πούλμαν και όποια άλλη υπηρεσία του γραφείου μας.
Η εγγραφή είναι δωρεάν;
Απολύτως δωρεάν και για πάντα.
Χρειάζεται να κάνω κάποια αγορά για να εγγραφώ;

Όχι. Μπορείτε να έρθετε στο γραφείο μας ή να κάνετε την εγγραφή σας και εμείς θα σας αποστείλουμε την κάρτα μέλους σας χωρίς καμία χρέωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε οπότε θέλετε εσείς.

Πως κερδίζω πόντους;
Δείτε παρακάτω την αντίστοιχη υπηρεσία ανάλογα με την υπηρεσία που αγοράζετε. Μέσα στο χρόνο, θα υπάρχουν επιπλέον προσφορές και θα μπορείτε να κερδίζετε πολλαπλούς πόντους σε επιλεγμένες εκδρομές. Σημειώστε ότι κάθε φορά που εξαργυρώνετε πόντους, αυτοί αφαιρούνται από το λογαριασμό σας και η καταμέτρηση συνεχίζεται.

Κατηγορία 1 – Κερδίζετε 7 πόντους ανά €1

Οργανωμένες εκδρομές εξωτερικού / Μεμονωμένες εκδρομές εξωτερικού / Κράτηση ξενοδοχείου εξωτερικού / Κρουαζιέρες

Κατηγορία 2 – Κερδίζετε 5 πόντους ανά €1

Οργανωμένες εκδρομές Ελλάδας / Μεμονωμένες εκδρομές κ ξενοδοχεία Ελλάδας

Κατηγορία 3 – Κερδίζετε 2 πόντους ανά €1

Αεροπορικό εισιτήριο / Ακτοπλοϊκό εισιτήριο / Ενοικίαση αυτοκινήτου ή πούλμαν / Λοιπές υπηρεσίες

Ποτέ λήγουν οι πόντοι μου;
Οι πόντοι σας δε λήγουν ποτέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα μέλους όσο συχνά θέλετε.
Ποτέ και πως μπορώ να καταχωρήσω τους πόντους μου;
Η καταχώρηση των πόντων γίνεται αυτόματα 3-5 ημέρες μετά από τη λήξη του ταξιδίου σας.
Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τους πόντους μου;
Πριν την αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας, μας ενημερώνετε ότι επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας και η αντίστοιχη έκπτωση θα αφαιρεθεί από το τελικό πόσο πληρωμής.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 1000 ΠΟΝΤΟΙ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 17.000 ΠΟΝΤΩΝ – ΕΚΠΤΩΣΗ 40€
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 33.000 ΠΟΝΤΩΝ – ΕΚΠΤΩΣΗ 80€
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 50.000 ΠΟΝΤΩΝ – ΕΚΠΤΩΣΗ 130€

Πως ενημερώνομαι για τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 86 20 103, δίνοντας τον αριθμό της κάρτας σας και πολύ σύντομα μέσω της ιστοσελίδας μας www.joytours.gr

Τι γίνεται σε περίπτωση που χάσω την κάρτα μέλους;

Εκδίδουμε μια καινούρια για εσάς, φυσικά χωρίς να χάσετε τους πόντους που είχατε συγκεντρώσει.

Τι γίνεται αν είμαστε οικογένεια ή φίλοι;

Παρόλο που η κάρτα μέλους είναι ατομική, μπορείτε να καταχωρείτε τους πόντους από τις αγορές της οικογενείας ή των φίλων σας σε μία. Έτσι, κερδίζετε και εξαργυρώνετε πιο γρήγορα πόντους. Μεταφορά πόντων από μια κάρτα σε άλλη δεν επιτρέπεται.

Τι γίνεται αν κάνω κράτηση σε εκδρομή σας από άλλο γραφείο;

Η καταχώρηση πόντων μπορεί να γίνει μόνο για τις εκδρομές ή προϊόντα που αγοράζονται απευθείας από το JOY TOURS.

Τι γίνεται αν κάνω κράτηση για εκδρομή αλλού γραφείου σε εσάς;

Οι πόντοι σας καταχωρούνται κανονικά, αρκεί η εκδρομή να διοργανώνεται από συνεργαζόμενο γραφείο.