Επιλογή Σελίδας
propantos

PRO ΠΑΝΤΟΣ

Το Joytours σε συνεργασία με το ασφαλιστικό πρακτορείο Propantos προσφέρει στους ταξιδιώτες του, τα πιο ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα της αγοράς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα αφορούν τους εξής κλάδους :

 • Aυτοκινήτου
 • Πυρός κατοικίας και επιχείρησης
 • Συνταξιοδοτικά και επενδυτικά
 • Ζωής και υγείας
 • Νομικής προστασίας
 • Σκαφών

Κατά την επικοινωνία σας με το Propantοs θα πρέπει να τους προσκομίσετε την ταξιδιωτική σας σύμβαση και κατευθείαν θα λάβετε καλύτερες τιμές από το ασφαλιστήριο που έχετε!

Η εταιρία “proΠΑΝΤΟΣ” ιδρύθηκε το 2008 από τον κο Κιτσόπουλο Βασίλειο. Αρχικά πλαισιώθηκε από συνεργάτες νέους σε ηλικία, με τους οποίους είχε κοινή πορεία στο “Agency” σε μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές εταιρίες Παγκοσμίως. Με την πάροδο του χρόνου και με την προσθήκη επιπλέον συνεργατών η “proΠΑΝΤΟΣ” πέτυχε να εδραιωθεί στον Ασφαλιστικό χώρο. Χάρη στην συνέπεια, την γνώση, αλλά και την πίστη της στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, κατάφερε σήμερα να έχει κάνει πάνω από 18.000 πελάτες σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, τόσο ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις καθώς επίσης έχουν καταβληθεί αποζημιώσεις που αγγίζουν το 1.600.000€.

Σκοπός και στόχος είναι μέσα από τις ασφαλιστικές εταιρίες που έχουν επιλεγεί και υπάρχει συνεργασία, να δίνονται οι καλύτερες παροχές για τον ασφαλισμένο, με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος.
Επιδίωξη είναι proΠΑΝΤΟΣ, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ακόμα και μέσα από τις αποκλειστικές παροχές, που έχουν εξασφαλιστεί για εσάς.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αγίας Σοφίας 6, Ταύρος 17778
210-3418800-1
210-3418802
6932-669359
info@propantos.gr

Ανάλυση κλάδων, παροχών και υπηρεσιών

Ποιες είναι οι παροχές του Propantos;
 • Δυνατότητα απεριορίστου αριθμού διαγνωστικών εξετάσεων στον Όμιλο “ΔΙΑΓΝΩΣΗ” πανελλαδικά.
 • Τράπεζα αίματος, όποτε και όπου μπορεί να χρειαστεί.
 • Έκπτωση στα ασφάλιστρα σας, από ψώνια σε (super market, βενζινάδικα, ΚΤΕΟ, ένδυση, υπόδηση, κτλ)
Ποιες είναι οι υπηρεσίες του Propantos;
 • Η έκδοση των συμβολαίων γίνεται από το γραφείο μας.
 • Αποστολή συμβολαίου με email ή με courier στο χώρο εργασίας ή κατοικίας σας
 • Εξόφληση ασφάλιστρων μέσω όλων των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.
 • Δυνατότητα πληρωμής μέσω Ticket Compliment.
 • Παραλαβή αποζημίωσης από το γραφείο μας.
 • Νομική κάλυψη όταν ζητηθεί.
 • Συμβουλευτική ασφαλιστηρίων συμβολαίων.
 • Πραγματογνωμοσύνη οχημάτων.
Ανάλυση Κλάδου Ζωής

Η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων καθώς και οι φόροι κληρονομιάς, πολλές φορές είναι δυσβάστακτοι. Γιατί να μην έχουμε αυτή τη προστασία από σήμερα; Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και κάποιες δανειακές υποχρεώσεις όπου θα ακολουθούν και τους ανθρώπους που αγαπάμε;

Ανάλυση Κλάδου Υγείας

Είτε είμαστε ιδιωτικοί υπάλληλοι είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, ακόμα και συνταξιούχοι ή άνεργοι, ο δημόσιος φορέας μας τις πιο πολλές φορές, δεν μας παρέχει κάλυψη 100%. Μήπως ήρθε η στιγμή να καλύψουμε εμάς και τις οικογένειες μας για τα έξοδα ατυχήματος, νοσηλείας, φαρμάκων και εξετάσεων;;;

Μήπως τα 25€ μηνιαίως όπου χρειάζεται να καταβάλουμε μπορεί να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη κάλυψη και μάλιστα 100%;

Ανάλυση Συνταξιοδοτικού και επενδυτικού κλάδου

Το κράτος, αυτό που μας εγγυάται σήμερα για τη σύνταξη μας είναι 384€ με 35 χρόνια ασφάλισης. Αν νομίζετε ότι δεν είναι αρκετά, για την αξιοπρεπή μας διαβίωση μετά το 65ο έτος της ηλικίας μας, ελάτε σήμερα να βρούμε μαζί την λύση!!!
Επίσης, μέσα από μεγάλους Ασφαλιστικούς Ομίλους μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μια ασφαλής επένδυση ή ακόμα και ένα εγγυημένο επιτόκιο για όλη τη διάρκεια αυτής.

Ανάλυση κλάδου αυτοκινήτου

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα εταιριών όπου συνεργαζόμαστε, σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές παροχές, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ειδικές τιμές για ανέργους, συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους

Ανάλυση κλάδου Πυρός κατοικίας και επιχείρησης

Ασφάλιση κατοικίας
Από σήμερα και με κόστος ΜΟΝΟ 30€ ετησίως, μπορείτε να προστατέψετε το περιεχόμενο της κατοικίας σας από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή κ.α.
Εάν πάλι είσαστε ιδιοκτήτες, μη ξεχάσετε να ασφαλίσετε και το κτίριο…
Επιχείρησης –Γραφείων
Η επιχείρηση μας, καθώς και το γραφείο είναι η πηγή του εισοδήματος μας.
Αξίζει να μην την προστατέψουμε όταν το κόστος ξεκάνει από 20€ το χρόνο;

Ανάλυση κλάδου Νομικής προστασίας

Καλύπτουμε το κόστος που μπορεί να χρειαστεί να καταβάλετε για αμοιβές δικηγόρων είτε είστε ιδιώτες, είτε επαγγελματίες. Ενδεικτικά, από διαφορές που μπορεί να προκύψουν από τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά σας, μέχρι εργοδοτικές διαφορές, διαφορές με τράπεζες, ακόμα και για όλες τις ενοχικές συμβάσεις. Δυνατότητα επιλογής και του δικού σας δικηγόρου.

insurance

Αίτηση ενδιαφέροντος

13 + 2 =