Επιλογή Σελίδας

Λονδίνο

Βρετανικό Μουσείο – Γουίνσδορ

 695

 695

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

19

23

05 | 06

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Λονδίνο

London aerial

 

Το Λονδίνο είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο συναρπαστικές πόλεις που έχει γνωρίσει η γη.
Στέκεται στον πρώτο μεσημβρινό, έλκοντας σαν μαγνήτης ό,τι καλύτερο υπάρχει από τη Δύση και την Ανατολή. Στέκεται στο κέντρο του χρόνου και όλος ο κόσμος συγχρονίζει τα ρολόγια του με το BIG BEN.
Κάντε ένα φανταστικό ταξίδι στον χρόνο μαθαίνοντας την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της πόλης.
Μπορείτε να θαυμάσετε αρχαία Ρωμαϊκά τείχη, Νορμανδικούς πύργους, παλάτια των Τυδώρ, αναγεννησιακή λαμπρότητα, Γεωργιανή ομορφιά, Βικτωριανό μεγαλείο, εκπληκτικά σύγχρονα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα!
Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί την λαμπρότητα και την μεγαλοπρέπεια της πόλης, τα εκατοντάδες θεάματα και ορόσημα, τα μιούζικαλ και τις διάφορες εποχιακές εκδηλώσεις, τα μουσεία που φιλοξενούν ανεκτίμητους θησαυρούς, τους πιο φημισμένους εμπορικούς δρόμους και τις μεγαλύτερες εκτάσεις πράσινου από οποιαδήποτε άλλη συγκρίσιμη μητρόπολη ανά τον κόσμο.
Μια μεγαλούπολη που είναι συγχρόνως οικεία, με τις ήσυχες γωνιές της, τα ανισόπεδα λιθόστρωτα δρομάκια, τα στενά σοκάκια και τις ηλιόλουστες πλατείες που φιλοξενούν καλλιτέχνες, ζωγράφους, τραγουδιστές και μίμους.
Το Λονδίνο είναι ο λαός του, οι άνθρωποί του και οι χαρακτήρες τους, που ανταμώνουν εδώ από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Μια πόλη διασκεδαστική, ζωηρή, πολυεθνική, πολυποίκιλη και απόλυτα συναρπαστική!
Το Λονδίνο δεν μπορεί να εξημερωθεί, ούτε να προσαρμοστεί… το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χαλαρώσεις, να χαρείς τον πλούτο που σου προσφέρει και να απολαύσεις την περιπέτεια!!!

“Earth has not anything to show more fair…” William Wordsworth

Εισαγωγή εκδρομής

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Λονδίνο

London aerial

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

Royal Albert HAll - Marble Arch - Mayfair

Αθήνα – Λονδίνο, περιήγηση πόλης

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με Sky Express για το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο. Άφιξη, μεταφορά στο κέντρο του Λονδίνου για την γνωριμία μας με την Βρετανική πρωτεύουσα όπου θα ξεκινήσουμε από το αριστοκρατικό προάστιο Σάουθ Κένσινγκτον, όπου θα θαυμάσουμε τα ογκώδη, επιβλητικά μουσεία Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτωρίας και Αλβέρτου, θα δούμε το μνημείο αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Νάιτσμπριντζ με τα καλόγουστα πολυκαταστήματα Χάροντς και Χάρβεϊ Νίκολς. Διασχίζοντας την Park Lane, θα δούμε την Marble Arch και το αριστοκρατικό Mayfair. Συνεχίζουμε προς την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας – τα περίφημα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ – και περνάμε από το Ουέστμινστερ με την πλατεία του Κοινοβουλίου, στην οποία δεσπόζουν τα αγάλματα Εθνικών Ηρώων, το άρρηκτα συνδεδεμένο με την βρετανική μοναρχία, την τέχνη και την ιστορία Αβαείο, το κτίριο του Κοινοβουλίου και το Μπιγκ Μπεν, το έμβλημα της πόλης. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία THISTLE MARBLE ARCH 4* sup. πάνω στην Oxford Street ή στο HOLIDAY INN BLOOMSBURY 4* σε απόσταση περιπάτου από την Oxford Street. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Thames Cruise - Greenwich

Λονδίνο – Επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο & εκδρομή στο Γουίνσδορ
Προαιρετικά: Νυχτερινός γύρος πόλης

Πρωινή αναχώρηση για ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου, το Βρετανικό Μουσείο, το οποίο στεγάζει μια τεράστια συλλογή έργων τέχνης από κάθε γωνιά του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και τα περίφημα Ελγίνεια Μάρμαρα – τα γλυπτά από τις μετώπες, τις ζωοφόρους και τα αετώματα του Παρθενώνα, μια από τις έξι Καρυάτιδες του Ερεχθείου, καθώς και άλλα αντικείμενα από διάφορα κτίρια της Αθηναϊκής Ακρόπολης (Ναό της Νίκης, Προπύλαια). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Γουίνσδορ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το ομώνυμο κάστρο-κατοικία των βασιλέων της Αγγλίας από τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή (προαιρετική είσοδος – έξοδα ατομικά , απαιτείται προ κράτηση από τους ίδιους τους ταξιδιώτες ). Θα επισκεφθείτε τα επίσημα διαμερίσματα, το κουκλόσπιτο της βασίλισσας και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Και επιστροφή στο Λονδίνο.
Για το απόγευμα σας προτείνουμε μια προαιρετική περιήγηση διάρκειας 4 ωρών στο νυχτερινό Λονδίνο (προαιρετικά, έξοδα ατομικά).
Περιγραφή προαιρετικής εξόρμησης:
Θα περπατήσουμε στο κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης και θα δούμε το West End με τα υπέροχα musical, το Soho με τα σκοτεινά και ιδιαίτερα σοκάκια, την China Town, την Leicester Square, την πλατεία όπου λαμβάνουν χώρα οι πρεμιέρες Χολιγουντιανών υπερπαραγωγών κλπ. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για μια νυχτερινή περιήγηση κατά μήκος του Τάμεση με στάσεις για φωτογραφίες στα ωραιότερα ορόσημα της πόλης, όπως τα London Eye, Big Ben, Millennium Bridge, Saint Paul’s, More London Place, Tower Bridge, Shard. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.
(50 £ ο ενήλικας και 25 £ το παιδί /πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό).

3η ημέρα

Oxford-Stratford upon Avon

Λονδίνο – Ελεύθερη μέρα

Προαιρετικά: Ημερήσια εκδρομή σε στην Οξφόρδη, Στράτφορντ Απόν Έιβον

Ελεύθερη μέρα για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από τα δεκάδες πανέμορφα πάρκα του Λονδίνου, όπως τα Saint James Park, Kensington Gardens, Green Park, Hyde Park.

Επίσης, σας προτείνουμε να λάβετε μέρος στην ημερήσια εκδρομή στην Οξφόρδη και το Στράτφορντ Άπον Έιβον.

Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής:

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας (έξοδα ατομικά) στην επαρχία της Αγγλίας με πρώτη μας  επίσκεψη την περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους που υψώνονται πάνω από τα παμπάλαια κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και αγορές. Επόμενη επίσκεψή μας, η κωμόπολη Στράτφορντ Απόν Έιβον (Stratford-upon-Avon), η γενέτειρα ενός από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές του κόσμου, του Γουίλιαμ Σαίξπηρ (William Shakespeare). Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο «Βάρδος του Στράτφορντ» και ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα και βόλτα στις όχθες του ποταμού Έιβον. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

(80 £ ο ενήλικας και 50 £ το παιδί /πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό).

4η ημέρα

london day 5

Λονδίνο – Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για αεροδρόμιο του Γκάτγουικ και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Λονδίνο – Αθήνα με Sky Express.
  • Μια αποσκευή έως 20 κιλά και μια χειραποσκευή έως 8 κιλά.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
  • Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
  • Περιήγηση στην πόλη του Λονδίνου και επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο.
  • Εκδρομή στο Γουίνσδορ.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, parking, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 300€.
  • Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη και από άλλες πόλεις: 100€ με την Sky Express (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Τιμές

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο
HOLIDAY INN BLOOMSBURY
 
Δίκλινο
695 €
3ο άτομο έως 12 ετών
445 €
 
495 €
Μονόκλινο
1045 €

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο
THISTLE MARBLE ARCH
 
Δίκλινο
795 €
3ο άτομο έως 12 ετών
495 €
3o και 4o άτομο έως 12 ετών
σε family room
545 €
Μονόκλινο
1245 €

Πτήσεις

 

Πτήσεις με Sky Express
ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ
GQ 700  10:25 – 12:20
ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ
GQ 701  13:15 – 18:45

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
  • Οι προαιρετικές εκδρομές διοργανώνονται σε συνεννόηση με τον τοπικό πράκτορα και η εκτέλεσή τους εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς και από τη διαθεσιμότητα/ τιμή των πούλμαν.
  • Το Κάστρο Γουίνσδορ είναι κλειστό κάθε Τρίτη και Τετάρτη.
  • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
  • Το family room στα ξενοδοχεία THISTLE MARBLE ARCH & HOLIDAY INN BLOOMSBURY είναι δωμάτιο με 1 διπλό κρεβάτι και έναν μικρό καναπέ.
  • Τα δωμάτια παραδίδονται από το ξενοδοχείο συνήθως μεταξύ 14:00 – 16:00 και είναι στη διάθεση των ενοίκων έως τις 10:00 – 12:00 της ημέρας αναχώρησης (ανάλογα με την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου).
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
  • Απαραίτητη η χρήση διαβατηρίου.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ
ΣΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ΚΑΣΤΡΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ & ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΧΩΡΟΙ
 
Ενήλικας
16-60 ετών
 Ενήλικας
61+ ετών
Παιδί
5-15 ετών
ΚΑΣΤΡΟ ΓΟΥΙΝΤΣΟΡ
(Κλειστά κάθε Τρίτη, Τετάρτη)
£ 28,50
£  26,50
£ 15,50
ROYAL OBSERVATORY-ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ
£ 10,00
£ 10,00
£ 5,00
LONDON EYE (STANDARD TICKET)
£ 35,00
£ 35,00
£ 30,00
LONDON DUNGEONS(ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΡΟΜΟΥ)
£ 30,00
£ 30,00
£ 25,00
SEA LIFE LONDON AQUARIUM
£ 35,00
£ 35,00
£ 30,00
THE VIEW FROM THE SHARD
£ 31,00
£ 31,00
£ 25,00
ΠΥΡΓΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
£ 28,00
£ 22,00
£ 13,00
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΙΞΠΗΡ
£ 25,00
£ 23,00
£ 16,00
ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ & ΑΛΒΕΡΤΟΥ, ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΕΪΤ, ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΪΤ & ΑΛΛΑ
ΔΩΡΕΑΝ

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την
σε συνεργασία με την

Ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου, το Weste End είναι γεμάτο θέατρα και φιλοξενεί τις πιο διάσημες θεατρικές παραστάσεις παγκοσμίως.

Περισσότερα

Θεατρικές παραστάσεις στο West End

Μέρα ή νύχτα, το London Eye, ο περίφημος αυτός τροχός, προσφέρει εκπληκτική θέα 360 μοιρών στο Λονδίνο, στα διάσημα αξιοθέατά του καθώς και στον ποταμό Τάμεση.

Περισσότερα

Εισιτήρια εισόδου στο London Eye με θέα όλη την πόλη

Το London Dungeon είναι ένα συναρπαστικό αξιοθέατο που θα σας μεταφέρει στο πιο επικίνδυνο και τρομακτικό παρελθόν της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Ταξίδι στο χρόνο στο London Dungeon

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα στο Λονδίνο, καθώς παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς χαρακτήρες.

Περισσότερα

Μουσείο Madame Tussauds

Εξερευνήστε τη μαγεία πίσω από τον πιο διάσημο μάγο του κόσμου με αυτή τη μοναδική περιήγηση που θα σας αφήσει να άφωνους!

Περισσότερα

Θεματικό Πάρκο Χάρι Πότερ

Ένα εισιτήριο διάρκειας 30 ημερών που προσφέρει είσοδο σε 3 μοναδικά αξιοθέατα στο Λονδίνο.

Περισσότερα

London Explorer Pass

Χρήσιμες πληροφορίες

Χώρα / Γλώσσα

Ηνωμένο Βασίλειο / Αγγλικά

Νόμισμα

Λίρα Στερλίνα Βρετανίας
Συνάλλαγμα
Το νόμισμα που χρησιμοποιεί η χώρα είναι η λίρα Αγγλίας και η ισοτιμία ανέρχεται περίπου στο 1€ = £0,87. Σας συμφέρει να κάνετε το συνάλλαγμά σας σε κάποιο ανταλλακτήριο πριν την αναχώρησή σας από την Ελλάδα. Στα συνεργαζόμενα καταστήματα Capital Exchange έχετε έκπτωση στο συνάλλαγμά σας. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στα καταστήματα με τη σχετική ένδειξη.

Ταξιδιωτικά Εντυπα

Έγκυρο δελτίο Ελληνικής ταυτότητας ή Ελληνικό διαβατήριο με τουλάχιστον 3μηνη ισχύ.
Διάρκεια πτήσης
Περίπου 3:30 ώρες απευθείας πτήση.
Μετακινήσεις
Την πόλη εξυπηρετεί το άριστα διαμορφωμένο συγκοινωνιακό δίκτυο που περιλαμβάνει κυρίως το tube (μετρό), τα περίφημα κόκκινα λεωφορεία, ακτοπλοϊκή συγκοινωνία και το DLR (Docklands Light Railway). Η πόλη είναι χωρισμένη σε 6 ζώνες με τα περισσότερα αξιοθέατα να βρίσκονται μεταξύ 1ης και 2ης ζώνης. Χαρακτηριστικό της πόλης επίσης είναι τα μαύρα ταξί, οι τιμές των οποίων όμως είναι λίγο υψηλές.
Επικοινωνία
Κατά την άφιξή σας στο Λονδίνο, δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε κάποια τοπική κάρτα sim, αφού ισχύει η διεθνής περιαγωγή στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορείτε να κάνετε χρήση όλων των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα (π.χ. κλήσεις, SMS, MMS, υπηρεσίες δεδομένων, κλπ). Ωστόσο, προτού ταξιδέψετε, είναι χρήσιμο να επικοινωνήσετε με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις της υπηρεσίας διεθνούς περιαγωγής που εφαρμόζονται στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας στο οποίο είστε συνδρομητής. Φυσικά, τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως και οι καφετέριες και τα εστιατόρια.

Καιρός

london

Ζώνη Ώρας

Λονδίνο -2

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Λονδίνο – Βρετανικό Μουσείο

6 + 3 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος