Επιλογή Σελίδας

Βέλγιο – Ολλανδία

Γάνδη –  Αμβέρσα – Ρότερνταμ – Ντελφτ – Χάγη – Βόλενταμ – Zaanse Schans – Πάρκο Λουλουδιών Κέουκενχοφ

 895

Καλοκαίρι

6 days

Βέλγιο

Bruges

Η παραμυθένια Μπρυζ, γνωστή και ως “Βενετία του Βορρά”, η “πρωτεύουσα της Ευρώπης”, οι Βρυξέλλες, , η επιβλητική Γάνδη με το ξακουστό κωδωνοστάσιο και η Αμβέρσα “η πόλη των διαμαντιών”, αποτελούν σταθμούς αυτής της σύντομης απόδρασης σε πανέμορφες ευρωπαϊκές πόλεις, που θα σας χαρίσουν εικόνες μοναδικές!

Εισαγωγή εκδρομής

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Βέλγιο

Bruges

Η παραμυθένια Μπρυζ, γνωστή και ως “Βενετία του Βορρά”, η “πρωτεύουσα της Ευρώπης”, οι Βρυξέλλες, , η επιβλητική Γάνδη με το ξακουστό κωδωνοστάσιο και η Αμβέρσα “η πόλη των διαμαντιών”, αποτελούν σταθμούς αυτής της σύντομης απόδρασης σε πανέμορφες ευρωπαϊκές πόλεις, που θα σας χαρίσουν εικόνες μοναδικές!

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

Αθήνα-Βρυξέλλες-Μπρυζ-Βρυξέλλες

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για την πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Βρυξέλλες. Διασχίζοντας πανοραμικά το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης θα ανακαλύψουμε τη μαγεία που την περιβάλλει και θα θαυμάσουμε ιστορικά μνημεία, όμορφες πλατείες, εντυπωσιακά κτίρια, πλακόστρωτες γειτονιές μαζί με τις σύγχρονες κατασκευές που φιλοξενούν τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συνεχίζουμε για την μαγευτική πόλη της Μπρυζ. Μια πόλη-στολίδι, όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στον μεσαίωνα! Η κεντρική πλατεία, το Διοικητήριο, η λίμνη της αγάπης, οι όμορφοι διάσπαρτοι ναοί, το πρώτο νοσοκομείο της Ευρώπης και οι παλιοί υδάτινοι δρόμοι μετά παραδοσιακά σπίτια στις όχθες και τις χαμηλές πέτρινες γέφυρες, μαρτυρούν το έντονο παρελθόν της, ζωντανεύοντας στα ματιά μας μεσαιωνικές εικόνες, από τότε που η πόλη υπήρξε το πλουσιότερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στις Βρυξέλλες και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Βρυξέλλες, Ελεύθερη μέρα

Προαιρετική εκδρομή στην Βελγική και Γαλλική Φλάνδρα, Γάνδη, Λιλ (Γαλλία)

Ελεύθερη μέρα για βόλτες και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε την προαιρετική εκδρομή μαςς την Βελγική και Γαλλική Φλάνδρα.
Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής:
Πρωινή αναχώρηση για την επιβλητική Γάνδη, μια ιστορική πόλη που κατά τον μεσαίωνα υπήρξε σπουδαίο εμπορικό λιμάνι και σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο ζωντανές πόλεις του Βελγίου. Στο ιστορικό της κέντρο θα θαυμάσουμε τα τρία μεσαιωνικά ορόσημα και τους μεγαλοπρεπείς της πύργους-το επιβλητικό Διοικητήριο, τον ναό του Αγίου Νικολάου και τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη/Saint Bavo (τοπικός άγιος της Γάνδης του 7ουαιώνα, ο πρώτος ιεραπόστολος στη Φλάνδρα και τη Γαλλία).Συνεχίζουμε για την Γαλλική Φλάνδρα και την πανέμορφη πρωτεύουσά της, την Λιλ (Lille), την τέταρτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της Γαλλίας μετά το Παρίσι, τη Λυών και τη Μασσαλία. Διπλά στον ποταμό Deule και κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, η Λιλ μας περιμένει να την ανακαλύψουμε! Μία πόλη με τόσο πλούσια ιστορία και αναμφισβήτητη ομορφιά που δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιό της, ως “Παρίσι του Βορρά”. Φθάνοντας, θα δούμε το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της Όπερας, θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα χρωματιστά σπιτάκια και τα εντυπωσιακά κτίρια, θα φθάσουμε στην πλατεία Général Charles-de-Gaulle, που φέρει το όνομα του Γάλλου προέδρου Σαρλ ντε Γκωλ(1890-1970) ο οποίος γεννήθηκε στην Λιλ και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε έναν καφέ, να δοκιμάσουμε τις τοπικές λιχουδιές και να επισκεφθούμε τα γύρω μικρομάγαζα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Βρυξέλλες, Ελεύθερη μέρα για βόλτες και αγορές

Στη σημερινή ελεύθερη μέρα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έναν απολαυστικό περίπατο στην Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Η Μεγάλη Πλατεία/Grand Place, στην οποία δεσπόζουν τα μοναδικής αξίας και ομορφιάς κτίρια των μεσαιωνικών συντεχνιών, η Ευρωπαϊκή γειτονιά/European Quarter με τις μοντέρνες κατασκευές που φιλοξενούν υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο κεντρικός εμπορικός πεζόδρομος Rue Neuve μαζί με τα πλακόστρωτα στενά, την πληθώρα του κόσμου και την πανδαισία εμπορικών και παραδοσιακών μαγαζιών, μπυραριών, εστιατορίων και μπουτίκ σοκολάτας, σας περιμένουν. Μια βόλτα στην Άνω Πόλη, όπως στην Αvenue Louise και την Boulevard de Waterloo με τα επώνυμα καταστήματα ή μια επίσκεψη στην πλατεία Sablon ή την Sainte Catherine με τα γραφικά μαγαζάκια θα μας γεμίσει όμορφες εικόνες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε στα παραδοσιακά μπιστρό, μαζί με κάποια τοπική λιχουδιά και μερικές από τις άπειρες μπύρες για τις οποίες το Βέλγιο φημίζεται ιδιαιτέρως!

 

4η ημέρα

Βρυξέλλες – Ρότερνταμ – Nτελφτ – Χάγη – Άμστερνταμ, Περιήγηση

Αναχωρούμε σήμερα για την Ολλανδία και την πρωτεύουσά της το Άμστερνταμ. Πρώτος σταθμός της διαδρομής μας το Ρόττερνταμ, που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Πάνω σε τεχνητά νησάκια έχουν “φυτρώσει” φουτουριστικού τύπου ουρανοξύστες, προβλήτες, κρεμαστές γέφυρες σαν αυτές των Erasmus και Willem. Συνεχίζουμε για την ιστορική πόλη της Ολλανδίας, το Ντελφτ, την πανέμορφη “Πόλη των Πριγκίπων”, παγκοσμίως γνωστή για τα κεραμικά της. Επόμενος σταθμός μας η πόλη της Ειρήνης, η Χάγη. Φινετσάτη, ήρεμη, αρχόντισσα, η διοικητική πρωτεύουσα της χώρας είναι έδρα Διεθνών Οργανισμών για θέματα Ειρήνης και Δικαιοσύνης και μία από τις τέσσερις έδρες του Ο.Η.Ε. στον κόσμο. Τελικός προορισμός μας για σήμερα το κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ, μια από τις γοητευτικές μητροπόλεις της Ευρώπης. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με έναν από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους της περιοχής, το εντυπωσιακό γήπεδο Arena, έδρα της τοπικής ομάδας Ajax, τον “πλωτό” κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, το λιμάνι του Άμστερνταμ, την φημισμένη πλατεία των μουσείων κ.ά. Ανάμεσα στα εμβληματικά ορόσημα θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και την μοντέρνα και πρωτοποριακή αρχιτεκτονική της πόλης, όπως το εντυπωσιακό μουσείου κινηματογράφου Eye, το μουσείο σύγχρονης τέχνης κ.ά. Αυτές οι αντιθέσεις μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου τμήματος της πόλης δημιουργούν μια συναρπαστική και οπτικά εντυπωσιακή εικόνα. Είτε είστε λάτρης της μοντέρνας αρχιτεκτονικής είτε εκτιμάτε την πλούσια ιστορία της πόλης, το Άμστερνταμ συνδυάζει το προνοητικό πνεύμα κατασκευής και τη δέσμευσή να διατηρήσει την πολιτιστική του κληρονομιά. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα

Άμστερνταμ, Ελεύθερη μέρα, Shopping Experience, Αγορές, Μουσεία και Πινακοθήκες

Ελεύθερη μέρα για βόλτες και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε μια από τις φημισμένες αγορές, όπως την Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο) και την P.C Hooftstraat, η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan και στους φημισμένους “Εννέα δρόμους” (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα, όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, κτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων και παράλληλα να απολαύσετε έναν καφέ ή κάποιο σνακ. Άλλες προτάσεις είναι να επισκεφθείτε τον ζωολογικό ή τον βοτανικό κήπο στο μητροπολιτικό πάρκο, το παζάρι των λουλουδιών, τις υπαίθριες αγορές ή κάποιο από τα πολλά μουσεία/γκαλερί (Rijks, Van Gogh κλπ.). Απολαύστε την Πόλη.

 

6η ημέρα

Άμστερνταμ-Βόλενταμ,Φάρμα Τυριών-Αθήνα

Σήμερα το πρωί θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια με προορισμό το γνωστό ψαροχώρι Βόλενταμ. Φθάνοντας ο περίπατός μας στην προκυμαία δίπλα στα πολύχρωμα καταστήματα λαϊκής τέχνης θα μας αποκαλύψει όλα τα σημεία εκείνα, απ ́ όπου τα παλαιά χρόνια μεταφόρτωναν τα τοπικά προϊόντα-ψάρια, γάλα και τυρί-για τις αγορές του Άμστερνταμ. Η εμπειρία για την ζωή στην Ολλανδική ύπαιθρο ολοκληρώνεται επισκεπτόμενοι μια τοπική φάρμα τυριών, όπου εκεί “η μικρή Ολλανδέζα” ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά, θα μας παρουσιάσει τον τρόπο παρασκευής των πασίγνωστων τυριών. Στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τους αμέτρητους συνδυασμούς των γεύσεων τους. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES.
 • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά
 • Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 350€
 • Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη: 100€ και από άλλες πόλεις: 200€ με την AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι δεν αναφέρεται σαν προαιρετικό ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Τιμές

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο
 
 
Ξενοδοχεία 4*
Δίκλινο
€ 895
3ο άτομο έως 12 ετών
€ 795
Μονόκλινο
€ 1195

 

 

 

 

 

 

 

Πτήσεις

 

PΠτήσεις με AEGEAN AIRLINES
A3
02/07
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
A3 620  08:00 – 10:20
07/07
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
A3 627  16:40 – 20:55
A3
16/07
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
A3 620  08:25 – 10:20
21/07
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
A3 627  16:40 – 20:55
A3
23/07
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
A3 620  08:00 – 10:20
28/07
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
A3 627  16:40 – 20:55
A3
30/07
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
A3 620  08:25 – 10:20
04/08
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
A3 627  16:40 – 20:55
A3
06/08
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
A3 620  08:25 – 10:20
11/08
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
A3 627  16:40 – 20:55
A3
13/08
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
A3 620  08:25 – 10:20
18/08
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
A3 627  16:40 – 20:55
A3
20/08
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
A3 620  08:25 – 10:20
25/08
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
A3 627  16:40 – 20:55
A3
27/08
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
A3 620  08:25 – 10:20
01/03
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
A3 627  16:40 – 20:55

Σημειώσεις:

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την
σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

Χρήσιμες πληροφορίες

Χώρα / Γλώσσα

Βέλγιο / Φλαμανδικά, Αγγλικά & Γαλλικά

Νόμισμα

Ευρώ
Συνάλλαγμα
Καθώς το νόμισμα της χώρας είναι το Ευρώ, δεν χρειάζεται να κάνετε συνάλλαγμα. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στα καταστήματα με τη σχετική σήμανση.

Ταξιδιωτικά Εντυπα

Έγκυρο δελτίο Ελληνικής ταυτότητας ή Ελληνικό διαβατήριο με τουλάχιστον 3μηνη ισχύ.
Διάρκεια πτήσης
Περίπου 3:30 ώρες απευθείας πτήση
Μετακινήσεις
Στη πόλη δεν κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα, αλλά είναι αρκετά μικρή για να τη περπατήσετε. Αν θέλετε, υπάρχει η επιλογή να επιβιβαστείτε σε μια άμαξα ή σε μια κρουαζιέρα για να περιηγηθείτε.
Επικοινωνία
Κατά την άφιξή σας στις Βρυξέλλες, δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε sim κάρτα, καθώς στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύουν οι εγχώριες χρεώσεις για κλήσεις, μηνύματα και υπηρεσίες δεδομένων. Φυσικά, τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως και οι καφετέριες και τα εστιατόρια.

Καιρός

bruges temp

Ζώνη Ώρας

Βρυξέλλες, Μπρυζ -1

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Βέλγιο – Ολλανδία ( Καλοκαίρι )

1 + 1 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

  Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.

Έντυπα

Σύντομα θα  κυκλοφορήσει το νέο μας έντυπο!

Μέχρι τότε, ξεφυλλίστε online τα προηγούμενα ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

entypo

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
0