Επιλογή Σελίδας

Βραζιλία, Ιγκουασού, Αργεντινή (Χριστούγεννα)

Ρίο ντε Τζανέιρο – Καταρράκτες Ιγκουασού – Μπουένος Άιρες – Δέλτα του Τίγκρε
Μια κοσμοπολίτικη πρόταση, με έντονο το φυσιολατρικό ενδιαφέρον για όσους εντυπωσιάζονται από θαύματα της φύσης.

 2,990

Χειμώνας

12 days

Χειμώνας

 2,990

12 days

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

07 | 11 | 26

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

21 | 22 | 23

Βραζιλία, Ιγκουασού, Αργεντινή

Rio de Janeiro

Άλλο ένα ταξίδι με το οποίο έχει ταυτίσει το όνομά του γραφείου μας. Με αρχική εξειδίκευση στην Αμερική (και μετέπειτα σε όλο τον πλανήτη) γνωρίζουμε από επιτόπια εμπειρία ότι η Βραζιλία δεν είναι και τόσο οικονομική χώρα. Υποστηρικτές της άποψης ότι οι ταξιδιώτες μας πρέπει να έχουν προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, αλλά και συγκεκριμένο πρόγραμμα με σωστή ροή, αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» με γεύματα, shows και διάφορες εκδρομές που τοπικά θα κόστιζαν αρκετά (όπως το δείπνο με το τάνγκο), σε μία εξαιρετική τιμή. Ταξίδι με ποιοτικές προδιαγραφές και πολύ καλά ξενοδοχεία. Μια κοσμοπολίτικη πρόταση, με έντονο το φυσιολατρικό ενδιαφέρον για όσους εντυπωσιάζονται από θαύματα της φύσης, όπως οι Καταρράκτες του Ιγκουασού.

Εισαγωγή εκδρομής

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Βραζιλία, Ιγκουασού, Αργεντινή

Rio de Janeiro

Άλλο ένα ταξίδι με το οποίο έχει ταυτίσει το όνομά του γραφείου μας. Με αρχική εξειδίκευση στην Αμερική (και μετέπειτα σε όλο τον πλανήτη) γνωρίζουμε από επιτόπια εμπειρία ότι η Βραζιλία δεν είναι και τόσο οικονομική χώρα. Υποστηρικτές της άποψης ότι οι ταξιδιώτες μας πρέπει να έχουν προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, αλλά και συγκεκριμένο πρόγραμμα με σωστή ροή, αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» με γεύματα, shows και διάφορες εκδρομές που τοπικά θα κόστιζαν αρκετά (όπως το δείπνο με το τάνγκο), σε μία εξαιρετική τιμή. Ταξίδι με ποιοτικές προδιαγραφές και πολύ καλά ξενοδοχεία. Μια κοσμοπολίτικη πρόταση, με έντονο το φυσιολατρικό ενδιαφέρον για όσους εντυπωσιάζονται από θαύματα της φύσης, όπως οι Καταρράκτες του Ιγκουασού.

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

Brazil - Argentina

Αθήνα – Μπουένος Άιρες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, φημίζεται για τη θεαματική φυσική θέση του, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων (Κοπακαμπάνα, Ιπανέμα και Λεμπλόν). Επίσης είναι διάσημο για τους εορτασμούς του Καρναβαλιού, τη σάμπα και άλλα είδη μουσικής, τους πεζόδρομους και τα πεζοδρόμια με τα μαυρόασπρα μωσαϊκά και τον χαλαρό τρόπο ζωής τον κατοίκων. Ορισμένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης, εκτός από τις παραλίες, είναι το αρ ντεκό γιγαντιαίο άγαλμα του Ιησού στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, ο λόφος Πάο ντε Ασούκαρ (=Κώνος ζάχαρης) με το τελεφερίκ, το Σαμποδρόμιο (ένας πεζόδρομος για την παρέλαση του Καρναβαλιού), και ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, το περίφημο Στάδιο Μαρακανά. Στο Ρίο βρίσκεται επίσης το μεγαλύτερο δάσος του κόσμου μέσα σε αστική περιοχή, το Δάσος Τιζούκα. Άφιξη στο Ρίο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Brazil-Argentina-10d

Ρίο ντε Τζανέιρο: Ξενάγηση – Κορκοβάντο – Μουσείο του Αύριο

Tο Ρίο είναι μία πόλη άκρως αντιφατική. Η χλιδή συνυ­πάρχει με την απόλυτη φτώχεια. Αυτό φυσικά αποτυ­πώνεται στην αρχιτεκτονική της πόλης. Από τη μια βλέ­πεις τον εξαιρετικό μοντερνισμό του εμβληματικού αρ­χιτέκτονα Όσκαρ Νιμάγιερ, τις μεγαλειώδεις επαύλεις και τα μέγαρα της αποικιοκρατίας, τους υπερσύγχρο­νους ουρανοξύστες και από την άλλη τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Σήμερα θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας στο Ρίο, από το πιο εμβληματικό αξιοθέατό του και ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα του πλανήτη, το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, σε ύψος 710 μέτρων. Ως εκεί θα φτάσουμε με τραινάκι που θα ακολουθήσει μια πολύ γραφική διαδρομή μέσα στην πόλη. Το άγαλμα βρί­σκεται στο Εθνικό Πάρκο του Δάσους Τιζούκα. Στέκε­ται με απλωμένα τα χέρια σαν να ατενίζει όλο το Ρίο και να καλωσορίζει τον κόσμο που μπαίνει στο λιμάνι. Έχει ύψος 32 μέτρα, άνοιγμα χεριών 28 μέτρα και ζυ­γίζει 1.000 τόνους. Κατασκευάστηκε από ενισχυμένο τσιμέντο και σαπωνόλιθο. Το άγαλμα θεμελιώθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1931 και θεωρείται ένα από τα 7 Θαύματα του Σύγχρονου Κόσμου. Εμείς λοιπόν σή­μερα από το άγαλμα θα δούμε όλο το Ρίο ντε Τζα­νέιρο από ψηλά αλλά και την καταπληκτική φύση που το περιβάλλει. Στη βόλτα μας στο Ρίο θα δούμε με­ταξύ άλλων και το φουτουριστικό Μουσείο του Αύριο, ένα μουσείο επιστήμης που σχεδίασε ο γνωστός μας Σαντιάγκο Καλατράβα, και φιλοξενεί επι­στημονικά και διαδραστικά εκθέματα (ανάλογα με την αναχ/ση ενδέχεται το μουσείο να είναι κλειστό, λόγω αργίας). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Brazil - Argentina

Ρίο ντε Τζανέιρο: Ζαχαρόψωμο – Παραλίες

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στο πανέμορφο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η ξενάγησή μας θα αρχίσει με ένα από τα δύο διασημότερα υψομετρικά αξιοθέατα της πόλης, τον λόφο Πάο ντε Ασούκαρ. Η ονομασία του λόφου (=Ζαχαρόψωμο) οφείλεται στις εξαγωγές της ζάχαρης, στις οποίες είχαν επιδοθεί οι πορτογάλοι κονκισταδόρες από τον 16ο έως τον 18ο αιώνα. Προκειμένου να φορτωθεί το προϊόν στα καράβια τοποθετούνταν μέσα σε ειδικά καλούπια, τα οποία είχαν κωνικό σχήμα, σαν τον συγκεκριμένο λόφο. Ο Πάο ντε Ασούκαρ άρχισε να λειτουργεί ως αξιοθέατο το 1912, όταν δρομολογήθηκε το τελεφερίκ, που ήταν το πρώτο στη Βραζιλία και το 3ο στον κόσμο. Έχει ύψος 369 μέτρα και από εκεί θα ατενίσουμε τον όρμο Μποταφόγκο, την παραλία Κοπακαμπάνα και την είσοδο του Κόλπου Γκουαναμπάρα. Μετά θα κατεβούμε στις θαυμάσιες παραλίες, Κοπακαμπάνα, Ιπανέμα, Φλαμένγκο και Λεμπλόν για βόλτες και χαλάρωση. Εκεί θα μπούμε για τα καλά στο πνεύμα αυτής της υπέροχης πόλης. Διανυκτέρευση στο Ρίο.

4η ημέρα

Brazil-Argentina-10d

Ρίο ντε Τζανέιρο: Ξενάγηση

Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στην πόλη. Φυσικά θα δούμε το διάσημο Στάδιο Μαρακανά, το μεγαλύτερο στον κόσμο, με το όνομά του να προέρχεται από τον ομώνυμο ποταμό που ρέει στην περιοχή. Επισήμως ονομάζεται Εστάντιο Ζορναλίστα Μάριο Φίλιο, προς τιμήν του δημοσιογράφου που είχε πρωτοστατήσει στην ανέγερσή του. Μαζί με το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, θεωρείται γήπεδο-φετίχ για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Ακολουθεί το Σαμποδρόμιο, ο ειδικά κατασκευασμένος πεζόδρομος για την παρέλαση των αρμάτων του Καρναβαλιού και όλων των σχολών σάμπα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Τον σχεδιασμό του δρόμου υπογράφει ο σπουδαίος βραζιλιάνος αρχιτέκτονας, Όσκαρ Νιμάγιερ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κύριους εμπνευστές του αρχιτεκτονικού μοντερνισμού παγκοσμίως. Το έργο ολοκληρώθηκε το 1984 και λίγο προτού πέσει το δικτατορικό καθεστώς της Βραζιλίας. Στα χρόνια της δικτατορίας ο Νιμάγιερ ήταν εξόριστος. Εν συνεχεία θα πάμε στον εντυπωσιακό Καθεδρικό του Ρίο που είναι αφιερωμένος στον Σαν Σεμπαστιάν. Χτίστηκε το 1979 σε μοντερνιστικό στυλ από τον Βραζιλιάνο αρχιτέκτονα Έντγκαρ ντε Ολιβέιρα ντα Φονσέκα και το σχήμα του παραπέμπει στις πυραμίδες των Μάγια. Ακολουθεί μία σειρά από πολύ χαρακτηριστικά κτίρια του 17ου και του 18ου αιώνα, το Δημοτικό Θέατρο, η Όπερα, πρώην παλάτια που πλέον στεγάζουν μουσεία, όπως το Ιστορικό και το Δημοκρατίας. Διανυκτέρευση στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

5η ημέρα

Brazil - Argentina

Καταρράκτες Ιγκουασού (ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας)

Σήμερα θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά του Ιγκουασού για να δούμε τους καταρράκτες και από την πλευρά της Αργεντινής. Στην περιοχή ένθεν κακείθεν του ποταμού, σχηματίζονται 275 καταρράκτες (με τα 2/3 των καταρρακτών να βρίσκονται στην πλευρά της Αργεντινής) με το συνολικό μήκος τους να φτάνει τα 2,7 χιλιόμετρα. Οι ψηλότεροι φτάνουν σε ύψος τα 82 μέτρα, αλλά η πλειονότητα φτάνει κατά μέσο όρο τα 64 μέτρα. Ο πιο εντυπωσιακός από τους καταρράκτες ονομάζεται Λαιμός του Διαβόλου και βρίσκεται στην πλευρά της Αργεντινής: έχει ύψος 82 μέτρα, μήκος 700 μέτρα και πλάτος 150 μέτρα. Ο συγκεκριμένος καταρράκτης είναι και σύνορο μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας. Τα νερά των καταρρακτών οδηγούνται σε ένα κανάλι που τροφοδοτεί τον ποταμό Παρανά. Η έκταση που καλύπτουν οι καταρράκτες όταν ο ποταμός Ιγκουασού πλημμυρίζει είναι περίπου 400 στρέμματα. Συγκριτικά, οι καταρράκτες Βικτόρια στην Αφρική καλύπτουν 550 στρέμματα, ωστόσο στο Ιγκουασού προσφέρουν καλύτερη θέα στον επισκέπτη λόγω της μορφολογίας της περιοχής. Διανυκτέρευση στους καταρράκτες Ιγκουασού.

6η ημέρα

Καταρράκτες Ιγκουασού (ξενάγηση στην πλευρά της Αργεντινής)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ιγκουασού, που βρίσκεται στα σύνορα Βραζιλίας-Αργεντινής-Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις. Αφιερώνουμε δύο ημέρες για να επισκεφθούμε τους μοναδικούς αυτούς καταρράκτες του Ιγκουασού. Όταν δει κανείς τους χείμαρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Το γραφείο μας περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα

Καταρράκτες Ιγκουασού – Μπουένος Άιρες (δείπνο με tango show)

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ιγκουασού και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να πετάξουμε για μία από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου: το Μπουένος Άιρες. Χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα, είναι μια περίπλοκη και τεράστια πόλη, γνωστή για την αρχιτεκτονική, τη νυχτερινή ζωή, τους όμορφους κήπους, τους μεγάλους δρόμους και τα πολιτιστικά δρώμενα. Είναι επίσης μία πλούσια πόλη, με μεγάλη μεσαία τάξη και μεγάλο αριθμό πληθυσμού με ανώτερη εκπαίδευση. Οι περισσότεροι «πορτένιος», όπως ονομάζονται οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες, κατάγονταν εξ αρχής από την Ευρώπη, με πιο συχνή προέλευση την Ισπανία και την Ιταλία. Επίσης στο Μπουένος Άιρες ζουν πολλοί Γερμανοί, Πορτογάλοι, Πολωνοί, Ιρλανδοί, Γάλλοι, Κροάτες και Βρετανοί. Υπάρχει και μια μειονότητα μιγάδων από την εποχή της ισπανικής αποικιοκρατίας. Μετά τα μέσα του 20ού αιώνα ο πληθυσμός αυξήθηκε, κυρίως λόγω μεταναστευτικής εισροής από τη Βολιβία, το Περού και την Παραγουάη. Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύουσα της Αργεντινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρωινό και λίγη ξεκούραση (Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα μετά τις 13.00). Στη συνέχεια με τον αρχηγό μας θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περπατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η Aργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπα¬τώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες. Το απόγευμα θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα

Brazil - Argentina

Μπουένος Άιρες (Ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε)

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους “πορτένιος”, όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα

Μπουένος Άιρες (Γκαούτσος ράντσο γαιοκτημόνων)

Πρωινό και αναχώρηση για μία εκδρομή σε ράντσο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα κτηνοτρόφων της περιοχής. Θα επισκεφτούμε μία χαρακτηριστική αργεντίνικη φάρμα (ράντσο) και θα γνωρίσουμε τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιππείς, γκάουτσος. Οι γκάουτσος είναι κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένοι σαν καουμπόηδες με σομπρέρο, και θεωρούνται σχεδόν ηρωικές μορφές. Κατ’ αρχάς συμμετείχαν και στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας της Νότιας Αμερικής (τέλη 18ου αρχές 19ου αιώνα) από τους Ισπανούς Κονκισταδόρες. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικοί ιππείς και πολύ καλοί κτηνοτρόφοι. Εμείς θα τους γνωρίσουμε, θα τους δούμε να ιππεύουν και θα μάθουμε κάποια πράγματα για την ιστορία τους – υμνήθηκαν από τη λατινοαμερική λογοτεχνία του 19ου αιώνα. Επίσης θα απολαύσουμε αυθεντικό αργεντίνικο μπάρμπεκιου μέσα στη φάρμα – εκεί όπου εκτρέφονται οι φημισμένες αγελάδες της χώρας. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα

Brazil - Argentina

Μπουένος Άιρες: εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε για ημερήσια εκδρομή στη γειτονική Κολόνια της Ουρουγουάης: Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, κα­θώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευ­θυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική α­ποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιο­δυτικής Ουρουγουάης. Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδική­θηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άι­ρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστι­κής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτε­κτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστο­ρία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακό­στρωτα δρομάκια της. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα

Brazil - Argentina

Μπουένος Άιρες – Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου. Άφιξη στην Αθήνα την επόμενη μέρα.

12η ημέρα

Rio de Janeiro

Άφιξη στην Αθήνα.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, 5* στο Μπουένος Άιρες και στο Ιγκουασού. Δείτε τα ξενοδοχεία στην αρχή του προγράμματος.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
 • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες και εκδρομή στους Γκαούτσος.
 • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
 • Εκδρομή στην Ουρουγουάη και μεταφορά με φέρυ
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά.

Δεν περιλαμβάνονται

 

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων: 990 €

Τιμές

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο

Αναχώρηση

Ημέρες

Σημειώσεις

Δίκλινο

Διαφορά Μονοκλίνου

21/12

14

Με Air France, αυθημερόν άφιξη και μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Παρίσι με πρωινό.

3.250 €

+ 840 €

22/12

12

Με KLM, αυθημερόν άφιξη.

2.990 €

+ 700 €

23/12

13

Με Lufthansa, αυθημερόν άφιξη και μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Μπουένος Άιρες με ημιδιατροφή.

3.460 €

+ 770 €

 

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ.

Πτήσεις

 

Πτήσεις Ημερομηνία Διαδρομή Αναχώρηση Άφιξη
AF 1533 21/12/2022 Αθήνα – Παρίσι 14:55 17:30
AF 442 22/12/2022 Παρίσι – Ρίο ντε Τζανέιρο 10:40 18:15
KL 702 02/01/2023 Μπουένος Άιρες – Άμστερνταμ 16:35 09:45+1
KL 1575 03/01/2023 Άμστερνταμ – Αθήνα 12:25 16:35

 

Πτήσεις Ημερομηνία Διαδρομή Αναχώρηση Άφιξη
KL 1572 22/12/2022 Αθήνα – Άμστερνταμ 06:00 08:35
KL 705 22/12/2022 Άμστερνταμ – Ρίο ντε Τζανέιρο 10:40 18:40
KL 702 01/01/2023 Μπουένος Άιρες – Άμστερνταμ 16:35 09:45+1
KL 1575 02/01/2023 Άμστερνταμ – Αθήνα 12:25 16:35

 

Πτήσεις Ημερομηνία Διαδρομή Αναχώρηση Άφιξη
LH 1757 23/12/2022 Αθήνα – Μόναχο 06:10 07:45
LH 500 23/12/2022 Μόναχο – Ρίο ντε Τζανέιρο 12:00 20:05
LH 511 03/01/2023 Μπουένος Άιρες – Φρανκφούρτη 18:00 11:10+1
LH 1282 04/01/2023 Φρανκφούρτη – Αθήνα 12:40 16:25

Σημειώσεις

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.

 

Ξενοδοχεία

 • Ρίο ντε Τζανέιρο: Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5*
 • Ιγκουασού: Bourbon Cataratas 5* (το καλύτερο ξενοδοχείο στην περιοχή των καταρρακτών)
 • Μπουένος Άιρες: Regal Pacific 5*

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την
σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

Χρήσιμες πληροφορίες

Χώρα / Γλώσσα

Βραζιλία & Αργεντινή / Πορτογαλικά & Ισπανικά

Νόμισμα

Ρεάλ Βραζιλίας  & Πέσο Αργεντινής
Συνάλλαγμα
Σας συμφέρει να κάνετε το συνάλλαγμά σας σε κάποιο ανταλλακτήριο στην πόλη κι όχι στο αεροδρόμιο. Καλό είναι όμως να έχετε μαζί σας λίγα ρεάλ και πέσο από την Ελλάδα για τα πρώτα σας έξοδα. Στα συνεργαζόμενα καταστήματα Capital Exchange έχετε έκπτωση στο συνάλλαγμά σας. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στα καταστήματα όπου υπάρχει η σχετική ένδειξη.

Ταξιδιωτικά Εντυπα

Ελληνικό Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
Διάρκεια πτήσης
Περίπου 15 ώρες με ενδιάμεσο σταθμό.
Μετακινήσεις
Το Ρίο ντε Τζανέιρο εξυπηρετεί άριστα διαμορφωμένο συγκοινωνιακό σύστημα που περιλαμβάνει μετρό, τραμ, λεωφορεία και τραίνα. Το Μπουένος Άιρες εξυπηρετούν τραίνα και λεωφορεία. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να νοικιάσετε όχημα στο αεροδρόμιο θα βρείτε αρκετές εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιβιβαστείτε σε κάποιο ταξί.
Επικοινωνία
Καλό θα ήταν, με την άφιξή σας στη Βραζιλία και στην Αργεντινή, να προμηθευτείτε μία sim κάρτα από το αεροδρόμιο, καθώς τα κόστη περιαγωγής είναι αρκετά υψηλά*. Φυσικά, τα περισσότερα ξενοδοχεία, καφετέριες κι εστιατόρια διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο.
*Καθώς τα κόστη μεταβάλλονται, θα λάβετε πιο αναλυτικές πληροφορίες στον ταξιδιωτικό σας φάκελο.

Καιρός

Buenos Aires

περισσότερα..

rio de janeiro temp

rio de janeiro sea temp

Ζώνη Ώρας

Βραζιλία, Αργεντινή -6

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Βραζιλία, Ιγκουασού, Αργεντινή (Χριστούγεννα)

10 + 9 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

Έντυπα

Σύντομα θα  κυκλοφορήσει το νέο μας έντυπο!

Μέχρι τότε, ξεφυλλίστε online τα προηγούμενα ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

entypo

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
3