Επιλογή Σελίδας

Καρναβάλι Ριο, Ιγκουάσου, Αργεντινή

Ρίο ντε Τζανέιρο – Καταρράκτες Ιγκουασού – Μπουένος Άιρες – Δέλτα του Τίγκρε
Μια κοσμοπολίτικη πρόταση, με έντονο το φυσιολατρικό ενδιαφέρον για όσους εντυπωσιάζονται από θαύματα της φύσης.

 2,890

Χειμώνας

13 days

Χειμώνας

 2,890

13 days

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας.

17

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Βραζιλία, Ιγκουασού, Αργεντινή

Rio de Janeiro Carnival

Από την πιο αισθησιακή, αντιφατική και πολύχρωμη πόλη, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, που έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό, στο μεγαλοπρεπές και επιβλητικό τοπίο που σχηματίζουν οι αμέτρητοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού και στο «λιμάνι των καλών ανέμων», το Μπουένος Αιρες, εκεί όπου γεννήθηκε το τάνγκο.

Εισαγωγή εκδρομής

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Βραζιλία, Ιγκουασού, Αργεντινή

Rio de Janeiro Carnival

Από την πιο αισθησιακή, αντιφατική και πολύχρωμη πόλη, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, που έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό, στο μεγαλοπρεπές και επιβλητικό τοπίο που σχηματίζουν οι αμέτρητοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού και στο «λιμάνι των καλών ανέμων», το Μπουένος Αιρες, εκεί όπου γεννήθηκε το τάνγκο.

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

Brazil - Argentina

Αθήνα – Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Άμστερνταμ – Ρίο ντε Τζανέιρο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει “Ποταμός του Ιανουαρίου”, προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Brazil - Argentina

Ρίο ντε Τζανέιρο – Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού

Πρωινό ελεύθερο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο Σαμποδρόμιο για να απολαύσουμε το θέαμα της μεγάλης, κεντρικής παρέλασης του βραζιλιάνικου καρναβαλιού, με όλες τις σχολές! Ένα φαντασμαγορικό θέαμα που αξίζει να παρακολουθήσουμε από κοντά και να το απολαύσουμε! Στα τέλη του 19ου αιώνα, το παλιό πορτογαλικό εντρούδο αντικαταστάθηκε από ένα καρναβάλι για την ελίτ. Ενώ οι πλούσιοι διασκέδαζαν στα νυχτερινά κέντρα, οι πιο αδικημένες τάξεις οργάνωναν τις δικές τους παρελάσεις: τις ανεπίσημες ράντσος και μπλόκος καρναβαλέσκος, προγόνους των σχολών της σάμπα, οι οποίες ιδρύθηκαν στο Ρίο τη δεκαετία του 1930 και από τότε αυξάνονται και γίνονται όλο και πλουσιότερες σε διακοσμητικά στοιχεία. Η ετήσια παρέλασή τους, που επισημοποιήθηκε το 1935, επεκτάθηκε τόσο πολύ που το 1984 έγινε επιτακτική η ανάγκη κατασκευής ενός ειδικού χώρου, του Σαμπόντρομου (Σαμποδρόμιο). Η προετοιμασία του Καρναβαλιού διαρκεί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο και απασχολεί τις φαβέλες, δηλαδή τις φτωχές συνοικίες: την επιλογή του ενδέρο διαδέχονται οι διαγωνισμοί της σάμπα-ενδέρο και η ετοιμασία των κοστουμιών και των αρμάτων. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Rio de Janeiro Carnival

Ρίο ντε Τζανέιρο – Ξενάγηση, Κορκοβάντο – Μουσείο του Αύριο

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τραινάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά τον καθεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Ακόμα, θα επισκεφθούμε το φουτουριστικό Μουσείο του Αύριο, ένα μουσείο επιστήμης που σχεδίασε ο γνωστός μας Σαντιάγκο Καλατράβα, και φιλοξενεί επιστημονικά και διαδραστικά εκθέματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα

Rio de Janeiro Carnival

Ρίο ντε Τζανέιρο: Ζαχαρόψωμο

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει “Ζαχαρόψωμο”, απ΄ όπου θα θαυμάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύσουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά.

6η ημέρα

Ρίο ντε Τζανέιρο – Καταρράκτες Ιγκουασού (πτήση, ξενάγηση στους Καταρράκτες στην πλευρά της Βραζιλίας

Σήμερα θα αφήσουμε πίσω μας το Ρίο ντε Τζανέιρο και θα μεταφερθούμε αεροπορικώς στους Καταρ­ράκτες του Ιγκουασού: θα δούμε ένα μεγαλειώδες θαύμα της φύσης, μία ομάδα από καταρράκτες που δημιουργούνται από τον ομώνυμο ποταμό ακριβώς στα σύνορα μεταξύ Αργεντινής, Βραζιλίας και Παρα­γουάης. Σύμφωνα με τον μύθο, ένας θεός σκόπευε να νυμ­φευθεί μία όμορφη ντόπια που ονομαζόταν Ναϊπί, η οποία όμως το έσκασε με τον θνητό αγαπημένο της Ταρομπά, με ένα κανό στον Ιγκουασού. Ο θεός τότε εκνευρίστηκε και δημιούργησε τους καταρράκτες που χωρίζουν τον ποταμό, καταδικάζοντας έτσι τους δύο εραστές σε μία αιώνια πτώση. Ο πρώτος Ευρωπαίος που αντίκρισε τους καταρρά­κτες ήταν ο Ισπανός κονκισταδόρ Άλβαρο Νούνιεθ Καμπέθα δε Βάκα το 1541. Προς τιμήν του ένας από τους καταρράκτες στην πλευρά της Αργεντινής έχει λάβει την ονομασία του. Οι καταρράκτες Ιγκουασού περιλαμβάνονται στο αργεντίνικο Εθνικό Πάρκο Κα­ταρρακτών Ιγκουασού και στο βραζιλιάνικο Εθνικό Πάρκο Ιγκουασού. Αμφότερα τα πάρκα έχουν χαρα­κτηριστεί φυσικά μνημεία της UNESCO. Ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βρα­ζιλίας. Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Βραζιλίας. Άφιξη και τακτοποί­ηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση τους Κα­ταρράκτες Ιγκουασού.

7η ημέρα

Brazil - Argentina

Καταρράκτες Ιγκουασού (Ξενάγηση στην πλευρά της Αργεντινής)

Σήμερα θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά του Ι­γκουασού για να δούμε τους καταρράκτες και από την πλευρά της Αργεντινής. Στην περιοχή ένθεν κακείθεν του ποταμού, σχηματί­ζονται 275 καταρράκτες (με τα 2/3 των καταρρακτών να βρίσκονται στην πλευρά της Αργεντινής) με το συνολικό μήκος τους να φτάνει τα 2,7 χιλιόμετρα. Οι ψηλότεροι φτάνουν σε ύψος τα 82 μέτρα, αλλά η πλειονότητα φτάνει κατά μέσο όρο τα 64 μέτρα. Ο πιο εντυπωσιακός από τους καταρράκτες ονομάζε­ται Λαιμός του Διαβόλου και βρίσκεται στην πλευρά της Αργεντινής: έχει ύψος 82 μέτρα, μήκος 700 μέτρα και πλάτος 150 μέτρα. Ο συγκεκριμένος καταρρά­κτης είναι και σύνορο μεταξύ Αργεντινής και Βραζι­λίας. Τα νερά των καταρρακτών οδηγούνται σε ένα κανάλι που τροφοδοτεί τον ποταμό Παρανά. Η έ­κταση που καλύπτουν οι καταρράκτες όταν ο ποτα­μός Ιγκουασού πλημμυρίζει είναι περίπου 400 στρέμ­ματα. Συγκριτικά, οι καταρράκτες Βικτόρια στην Α­φρική καλύπτουν 550 στρέμματα, ωστόσο στο Ι­γκουασού προσφέρουν καλύτερη θέα στον επισκέ­πτη λόγω της μορφολογίας της περιοχής.  Διανυκτέ­ρευση στους καταρράκτες Ιγκουασού.

8η ημέρα

Brazil - Argentina

Καταρράκτες Ιγκουασού – Μπουένος Άιρες

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ιγκουασού και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να πετάξουμε για μία από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου: το Μπουένος Άιρες. Χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα, είναι μια περίπλοκη και τεράστια πόλη, γνωστή για την αρχιτεκτονική, τη νυχτερινή ζωή, τους όμορφους κήπους, τους μεγάλους δρόμους και τα πολιτιστικά δρώμενα. Είναι επίσης μία πλούσια πόλη, με μεγάλη μεσαία τάξη και μεγάλο αριθμό πληθυσμού με ανώτερη εκπαίδευση. Οι περισσότεροι «πορτένιος», όπως ονομάζονται οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες, κατάγονταν εξ αρχής από την Ευρώπη, με πιο συχνή προέλευση την Ισπανία και την Ιταλία. Επίσης στο Μπουένος Άιρες ζουν πολλοί Γερμανοί, Πορτογάλοι, Πολωνοί, Ιρλανδοί, Γάλλοι, Κροάτες και Βρετανοί. Υπάρχει και μια μειονότητα μιγάδων από την εποχή της ισπανικής αποικιοκρατίας. Μετά τα μέσα του 20ού αιώνα ο πληθυσμός αυξήθηκε, κυρίως λόγω μεταναστευτικής εισροής από τη Βολιβία, το Περού και την Παραγουάη. Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύουσα της Αργεντινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρωινό και λίγη ξεκούραση (Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα μετά τις 13.00). Στη συνέχεια με τον αρχηγό μας θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περπατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η Aργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπατώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες. Το απόγευμα θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα

Brazil - Argentina

Μπουένος Άιρες: Ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους “πορτένιος”, όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα

Brazil - Argentina

Μπουένος Άιρες: Γκαούτσος – ράντσο γαιοκτημόνων

Πρωινό και αναχώρηση για μία εκδρομή σε ράντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα κτηνοτρόφων της περιοχής. Θα επισκεφτούμε μία χαρακτηριστική αργεντίνικη φάρμα (ράντσο) και θα γνωρίσουμε τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιππείς, γκάουτσος. Οι γκάουτσος είναι κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένοι σαν καουμπόηδες με σομπρέρο, και θεωρούνται σχεδόν ηρωικές μορφές. Κατ’ αρχάς συμμετείχαν και στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας της Νότιας Αμερικής (τέλη 18ου αρχές 19ου αιώνα) από τους Ισπανούς Κονκισταδόρες. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικοί ιππείς και πολύ καλοί κτηνοτρόφοι. Εμείς θα τους γνωρίσουμε, θα τους δούμε να ιππεύουν και θα μάθουμε κάποια πράγματα για την ιστορία τους – υμνήθηκαν από τη λατινοαμερική λογοτεχνία του 19ου αιώνα. Επίσης θα απολαύσουμε αυθεντικό αργεντίνικο μπάρμπεκιου μέσα στη φάρμα – εκεί όπου εκτρέφονται οι φημισμένες αγελάδες της χώρας. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα

Brazil - Argentina

Μπουένος Άιρες: εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε για ημερήσια εκδρομή στη γειτονική Κολόνια της Ουρουγουάης: Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, καθώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευθυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιοδυτικής Ουρουγουάης. Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδικήθηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άιρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστικής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

12η ημέρα

Μπουένος Άιρες – πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

13η ημέρα

Brazil - Argentina

Άφιξη στην Αθήνα

Άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος και στην Αθήνα.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Τα εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση στο σαμποδρόμιο. 12 ημέρες/10 διανυκτερεύσεις. Αυθημερόν άφιξη στο Ρίο από την Ευρώπη – αφιερώνουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο με σπάνια διαμονή στο Hilton Copacabana 5* μπροστά στην Κόπα Καμπάνα στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού.
 • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, 5* στο Μπουένος Άιρες και στο Ιγκουασού.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
 • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες και εκδρομή στου Γκαούτσος.
 • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
 • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες.
 • Μία διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ (με πρωινό και μεταφορές από/προς αεροδρόμιο), στην αναχώρηση
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά.

Δεν περιλαμβάνονται

 

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 990€

Τιμές

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις
Δίκλινο
Διαφορά Μονόκλινου
17/02
2.890 €
+ 1.290 €

Για εναλλακτικά προγράμματα, πατήστε εδω.

Πτήσεις

Αριθμός Πτήσης
Ημερομηνία πτήσης
Διαδρομή
(από – προς)
Ώρα Αναχώρησης
Ώρα
Άφιξης
KL 1576
17/02/2023
Αθήνα –Άμστερνταμ
16:45
19:15
KL 705
18/02/2023
Άμστερνταμ – Ρίο ντε Τζανέιρο
10:40
18:40
KL 702
28/02/2023
Μπουένος Άιρες – Άμστερνταμ
16:35
09:45+1
KL 1575
01/03/2023
Άμστερνταμ – Αθήνα
11:50
16:00

Σημειώσεις

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την
σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

Χρήσιμες πληροφορίες

Χώρα / Γλώσσα

Βραζιλία & Αργεντινή / Πορτογαλικά & Ισπανικά

Νόμισμα

Ρεάλ Βραζιλίας  & Πέσο Αργεντινής
Συνάλλαγμα
Σας συμφέρει να κάνετε το συνάλλαγμά σας σε κάποιο ανταλλακτήριο στην πόλη κι όχι στο αεροδρόμιο. Καλό είναι όμως να έχετε μαζί σας λίγα ρεάλ και πέσο από την Ελλάδα για τα πρώτα σας έξοδα. Στα συνεργαζόμενα καταστήματα Capital Exchange έχετε έκπτωση στο συνάλλαγμά σας. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στα καταστήματα όπου υπάρχει η σχετική ένδειξη.

Ταξιδιωτικά Εντυπα

Ελληνικό Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
Διάρκεια πτήσης
Περίπου 15 ώρες με ενδιάμεσο σταθμό.
Μετακινήσεις
Το Ρίο ντε Τζανέιρο εξυπηρετεί άριστα διαμορφωμένο συγκοινωνιακό σύστημα που περιλαμβάνει μετρό, τραμ, λεωφορεία και τραίνα. Το Μπουένος Άιρες εξυπηρετούν τραίνα και λεωφορεία. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να νοικιάσετε όχημα στο αεροδρόμιο θα βρείτε αρκετές εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιβιβαστείτε σε κάποιο ταξί.
Επικοινωνία
Καλό θα ήταν, με την άφιξή σας στη Βραζιλία και στην Αργεντινή, να προμηθευτείτε μία sim κάρτα από το αεροδρόμιο, καθώς τα κόστη περιαγωγής είναι αρκετά υψηλά*. Φυσικά, τα περισσότερα ξενοδοχεία, καφετέριες κι εστιατόρια διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο.
*Καθώς τα κόστη μεταβάλλονται, θα λάβετε πιο αναλυτικές πληροφορίες στον ταξιδιωτικό σας φάκελο.

Καιρός

Buenos Aires

περισσότερα..

rio de janeiro temp

rio de janeiro sea temp

Ζώνη Ώρας

Βραζιλία, Αργεντινή -6

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Καρναβάλι Ριο – Ιγκουασού – Αργεντινή

5 + 11 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

Έντυπα

Σύντομα θα  κυκλοφορήσει το νέο μας έντυπο!

Μέχρι τότε, ξεφυλλίστε online τα προηγούμενα ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

entypo

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
3