Επιλογή Σελίδας

Διαμάντια του Ρήνου

Αλσατικοί Αμπελώνες

 630

Καλοκαίρι

Καλοκαίρι

 630

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

10

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαγωγή εκδρομής

Διαμάντια του Ρήνου

Baden-Baden

Ταξιδεύουμε σε παραμυθένιες πόλεις, όπως το Στρασβούργο και η Χαϊδελβέργη, σε τοπία μαγευτικά όπως εκείνα του Αλσατικού Δρόμου του Κρασιού, σε γραφικές κωμοπόλεις όπως το Μπάντεν Μπάντεν, σε κουκλίστικα χωριά της Γερμανίας και της Γαλλίας, όπως το Εγκισέμ, το Κολμάρ, και το Ρικβίρ.
Ελάτε να ζήσουμε μαζί ένα παραμύθι στην καρδιά της Ευρώπης…

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Διαμάντια του Ρήνου

Baden-Baden

Ταξιδεύουμε σε παραμυθένιες πόλεις, όπως το Στρασβούργο και η Χαϊδελβέργη, σε τοπία μαγευτικά όπως εκείνα του Αλσατικού Δρόμου του Κρασιού, σε γραφικές κωμοπόλεις όπως το Μπάντεν Μπάντεν, σε κουκλίστικα χωριά της Γερμανίας και της Γαλλίας, όπως το Εγκισέμ, το Κολμάρ, και το Ρικβίρ.
Ελάτε να ζήσουμε μαζί ένα παραμύθι στην καρδιά της Ευρώπης…

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

Rhein

Αθήνα – Ζυρίχη – Στάιν Αμ Ράιν – Καταρράκτες Ρήνου – Στρασβούργο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ζυρίχη. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε την γνωριμία μας με την πόλη. Η Ζυρίχη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και παγκόσμιο οικονομικό κέντρο. Ο πολιτισμός της αφθονεί στους δρόμους της με μεσαιωνική αρχιτεκτονική, τακτικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, την εντυπωσιακή Όπερα της Ζυρίχης και περισσότερα από 50 μουσεία. Η Παλιά Πόλη της Ζυρίχης είναι ένας περίπατος στην ίδια την ιστορία, ενώ οι δημοφιλείς εμπορικοί δρόμοι και η γειτονιά της Δυτικής Ζυρίχης έχει μια δόση μοντέρνου χαρακτήρα. Εν συνεχεία αναχώρηση για το Σταίν Αμ Ράιμ. Φτάνοντας θα αισθανθείτε σαν να σας μετέφεραν απότομα στη μεσαιωνική Ελβετία. Τα ξύλινα κτίρια που ευθυγραμμίζονται στον κεντρικό δρόμο, ίσως και να βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι πιθανώς ήταν κατά τον Μεσαίωνα. Πολύχρωμες τοιχογραφίες, επίσης όμορφα διατηρημένες, διακοσμούν τα κτίρια γύρω από τη φιλόξενη κεντρική πλατεία. Λουλούδια κρέμονται από τα παράθυρα, κάνοντας κάθε γωνία να αξίζει μια φωτογραφία. Το Στάιν Αμ Ράιμ είχε ξεκίνησε ως ρωμαϊκό φρούριο δίπλα στον Ρήνο, που χτίστηκε τον τρίτο αιώνα. Έπειτα σε κοντινή απόσταση θα επισκεφθούμε τους εκπληκτικούς Καταρράκτες του Ρήνου. Έχουν ύψος 23 μέτρα και πλάτος 150 μέτρα. Εδώ, θα δείτε γαλάζια νερά να πέφτουν στον ποταμό Ρήνο μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο. Η πλατφόρμα παρατήρησης σας δίνει μια ιδιαίτερη ευκαιρία να πλησιάσετε πιο κοντά σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό και να τραβήξετε μερικές αξέχαστες φωτογραφίες. Τέλος αναχωρούμε για Στρασβούργο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Rhein

Μπάντεν Μπάντεν – Στρασβούργο περιήγηση

Πρόγευμα και σήμερα θα επισκεφθούμε το Μπάντεν Μπάντεν, μια από τις γνωστότερες λουτροπόλεις της Γερμανίας η οποία ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους τον 1ο αιώνα μ.Χ. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Επιστροφή στο Στρασβούργο και πανοραμική περιήγηση στην πρωτεύουσα του Ευρωκοινοβουλίου που είναι κτισμένη στην δυτική όχθη του Ρήνου και διασχίζεται από τον ποταμό Ιλλ. Θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης όπου δεσπόζει ο επιβλητικός Καθεδρικός Ναός με ύψος 142 μ. που είναι ένας από τους 6 υψηλότερους στον κόσμο, με το Αστρονομικό Ρολόι στο εσωτερικό του. Θα περιπλανηθούμε στην περιοχή με τα γραφικά στενά που είναι γνωστή σαν «μικρή Γαλλία» με τα ξύλινα σπιτάκια τα αμέτρητα γεφύρια και τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Rhein

Ομπερναί – Ριμποβιλ – Ρικβίρ – Εγκισέμ – Κολμάρ

Μια από τις ωραιότερες περιοχές στην Ευρώπη είναι η Αλσατία, με τις πανέμορφες πόλεις, που τα σπίτια τους μοιάζουν να έχουν βγει από κουτί playmobil, τα καταπράσινα βουνά, τα ποτάμια και τον φημισμένο δρόμο του κρασιού, σπαρμένο με αμπέλια και μεσαιωνικά χωριά, ανέγγιχτα από τον χρόνο. Η Αλσατία βρίσκεται στη Γαλλία, απλώνεται κατά μήκος του Ρήνου και των γερμανικών συνόρων και για πολλούς αιώνες αποτέλεσε το μήλο της έριδος με την Γερμανία. Οι γαλλικές και γερμανικές επιρροές είναι εμφανείς, κάνοντας την Αλσατία να ξεχωρίζει, όχι μόνο για την αρχιτεκτονική και την τέχνη της, αλλά και για την κουζίνα της, στην οποία κυρίαρχο ρόλο παίζει, φυσικά, το κρασί. Πρώτος μας σταθμός το Ομπερναί. Εκπληκτική παλιά πόλη με λιθόστρωτα σοκάκια και χρωματιστά σπίτια. Συνεχίζουμε με το Ριμποβίλ. Γοτθικές εκκλησίες, μεσαιωνικά τείχη, εγκαταλελειμμένα κάστρα και συγκλονιστικά φυσικά τοπία γύρω του κάνουν το Ριμποβιλ, δέκα χιλιόμετρα βόρεια της Κολμάρ, ένα από τα δημοφιλέστερα χωριουδάκια της Αλσατίας. Φωλιασμένο σε υψόμετρο που αγγίζει το χιλιόμετρο στο ψηλότερο σημείο του, στις πλαγιές των Βοσγίων, έχει περί τους πέντε χιλιάδες κατοίκους και αναρίθμητους επισκέπτες κάθε εποχή του χρόνου. Συνεχίζουμε με το Ρικβιρ. Γνωστό και ως «το χωριό των αμπελουργών», φωλιασμένο πίσω από τα μεσαιωνικά του τείχη, μέρος των οποίων χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, το πανέμορφο Ρικβίρ απέχει 11 χιλιόμετρα από την Κολμάρ. Το Ρικβίρ βρίσκεται στην καρδιά των αμπελώνων και δικαίως χαρακτηρίζεται ως «το μαργαριτάρι του δρόμου των κρασιών». Ένα χωριό, που θαρρείς πως είναι βγαλμένο απευθείας από τον 16ο αι. Έχει μια εικόνα ανέγγιχτη από τον χρόνο και είναι σαν να περπατάς στα στενοσόκακα εκείνης της εποχής, αφού είναι από τα τυχερά χωριά που δεν υπέστησαν ζημιές στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Γλυκύτατο, πολύχρωμο και σχεδόν μονίμως λουλουδιασμένο, το Εγκισέμ είναι γνωστό όπως και η υπόλοιπη Αλσατία για το φανταστικό κρασί του και για τα ερείπια των τριών κάστρων του, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων καταστράφηκε κατά τη διάρκεια πολέμου το 1466. Τελευταίος μας σταθμός το Κολμάρ, η “πρωτεύουσα της αλσατικής οινοπαραγωγής”, με την πλούσια μεσαιωνική και αναγεννησιακή του αρχιτεκτονική Μουσεία, καθεδρικοί ναοί, αρχιτεκτονικά μνημεία, σιντριβάνια και αγάλματα κοσμούν την πόλη και την κάνουν μοναδική. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο με το περίφημο Μουσείο Ούντερλιντεν, την Όπερα, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου και το Μοναστήρι των Δομινικανών, την Οικία Πφίστερ (1537), δείγμα γερμανικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, αλλά και στη Μικρή Βενετία, τμήμα της παλιάς πόλης με κανάλια στον ποταμό Λάουχ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Rhein

Χαϊδελβέργη – Φρανκφούρτη – Πτήση για Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για Χαϊδελβέργη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο, με τις ενδιαφέρουσες εκκλησίες των Ιησουϊτών, & του Αγ. Πνεύματος, θα θαυμάσουμε τα κτίρια με την Μπαρόκ αρχιτεκτονική & την πολύβουη κεντρική πλατεία της αγοράς. Εν συνεχεία θα μεταβούμε στη Φρανκφούρτη. Η Φρανκφούρτη είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μάιν. Είναι το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, καθώς είναι η έδρα του Γερμανικού Χρηματιστηρίου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πολλών άλλων τραπεζών. Η πόλη λέγεται πως είναι η μικρή «Νέα Υόρκη της Ευρώπης», γνωστή για τους ουρανοξύστες της. Θα δούμε το Römer, το συγκρότημα των 9 κατοικιών, τον Γοτθικό Ναό του Αγίου Βαρθολομαίου στον οποίο εκλέχθηκαν πολλοί βασιλιάδες της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Τέλος θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο απ’ όπου παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής γοητευμένοι από την πληθώρα των εντυπώσεων.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις Αθήνα – Ζυρίχη & Φρανκφούρτη – Αθήνα Swiss & Lufthansa με μία αποσκευή 23 κιλών και μία χειραποσκευή 8 κιλών
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ιbis Strasbourg Centre Petite France 3*με πρωινό καθημερινά στο Στρασβούργο
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση με καλύψεις COVID-19
 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται

 

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Γεύματα και δείπνα, Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Ο φόρος διαμονής 1,65 € ανά άτομο ανά ημέρα, πληρωτέος απευθείας εκεί
 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Τιμές

Τιμή συμμετοχής Κατ’ άτομο
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο
2κλινο
1κλινο
10/06
Aloft Strasbourg Etoile 4*
€ 630
€ 730

Πτήσεις

 

Πτήσεις με LUFTHANSA / SWISS
04/03
Αθήνα – Φρανκφούρτη
07.00-09.05
07/03
Zυρίχη  – Αθήνα
21.10 –00.45
24/03
Αθήνα – Ζυρίχη  
06.20-08.10
27/03
Φρανκφούρτη – Αθήνα
20.20 -00.05
Πτήσεις με Austrian / Lufthansa 
10/06
Αθήνα – Βιέννη
06.40 -07.55
10/06
Βιέννη – Ζυρίχη
08.45 -10.05
13/06
Φρανκφούρτη – Αθήνα
20.20 – 00.05

Σημειώσεις

Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο
Για την αναχώρηση στις 04 – 07/03 το πρόγραμμα της 1ης και της 4ης μέρας πραγματοποιείται αντίστροφα.

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την

σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

Χρήσιμες πληροφορίες

Χώρα / Γλώσσα

Γαλλία, Γερμανία & Ελβετία / Γαλλικά, Γερμανικά & Ελβετικά

Νόμισμα

Ευρώ (Γαλλία & Γερμανία)
Ελβετικό Φράγκο (Ελβετία)

Ταξιδιωτικά Εντυπα

Διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

Διάρκεια πτήσης

Περίπου 3 ώρες απευθείας πτήση

Επικοινωνία

Κατά τη διάρκεια του ταξιδίου σας δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε sim κάρτα, καθώς στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύουν οι εγχώριες χρεώσεις για κλήσεις, μηνύματα και υπηρεσίες δεδομένων. Φυσικά, τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως και οι καφετέριες και τα εστιατόρια.

Καιρός

Strasbourg

περισσότερα..

Zurich

Ζώνη Ώρας

Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία -1

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Διαμάντια του Ρήνου

1 + 3 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

Έντυπα

Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο!

Ξεφυλλίστε το online ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

Έντυπο Άνοιξη - Πάσχα 2020

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
1