Επιλογή Σελίδας

Μήλος, Κίμωλος 

*αεροπορική εκδρομή

 380

Καλοκαίρι

5 days

Καλοκαίρι

 380

5 days

Εισαγωγή εκδρομής

Μήλος

Μήλος, ένα εξαιρετικό νησί, το οποίο χαρακτηρίζεται για τις 75 παραλίες (και όχι μόνο), τα όμορφα χωριά της με το μοναδικό κυκλαδίτικο χρώμα αλλά και όλα τα μνημεία που μαρτυρούν μια ενδιαφέρουσα, ιστορική διαδρομή στο χρόνο.

Πρόκειται για έναν από τους πιο κορυφαίους προορισμούς που επιλέγουν κυρίως τα ζευγάρια για τις διακοπές τους, ή ακόμα και το ταξίδι του μέλιτος.

Ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα και ένα μοναδικό σεληνιακό τοπίο προσφέρουν στους επισκέπτες τη γαλήνη, την ανεμελιά των διακοπών και μοναδικές εικόνες που θα μείνουν αξέχαστες και θα επιθυμούν να επισκεφτούν το νησί ξανά και ξανά.

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Μήλος

Μήλος, ένα εξαιρετικό νησί, το οποίο χαρακτηρίζεται για τις 75 παραλίες (και όχι μόνο), τα όμορφα χωριά της με το μοναδικό κυκλαδίτικο χρώμα αλλά και όλα τα μνημεία που μαρτυρούν μια ενδιαφέρουσα, ιστορική διαδρομή στο χρόνο.

Πρόκειται για έναν από τους πιο κορυφαίους προορισμούς που επιλέγουν κυρίως τα ζευγάρια για τις διακοπές τους, ή ακόμα και το ταξίδι του μέλιτος.

Ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα και ένα μοναδικό σεληνιακό τοπίο προσφέρουν στους επισκέπτες τη γαλήνη, την ανεμελιά των διακοπών και μοναδικές εικόνες που θα μείνουν αξέχαστες και θα επιθυμούν να επισκεφτούν το νησί ξανά και ξανά.

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

milos cl

Πτήση για Μήλο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Μήλο με πτήση της Sky Express GQ 410 στις 09:45. Άφιξη στο νησί της Μήλου στις 10:25. Το αεροδρόμιο της Μήλου απέχει λίγα χιλιόμετρα από τον Αδάμαντα, που αποτελεί το κέντρο του νησιού κατά τους θερινούς μήνες. Η Μήλος είναι ένα ηφαιστειογενές νησί, με μακρά μεταλλευτική ιστορία, εντυπωσιακά τοπία, περισσότερες από 70 παραλίες, και εξαιρετικό φαγητό. Ξεκινάμε την γνωριμία μας με το νησί με την επίσκεψη μας στο καταφύγιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (ένα εντυπωσιακό σύμπλεγμα από στοές κάτω από το λόφο του Αδάμαντα, που έχει μετατραπεί σε εικαστικό χώρο), το Εκκλησιαστικό Μουσείο, ακριβώς στο κέντρο του Αδάμαντα και φυσικά το Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλου, με εντυπωσιακά εκθέματα και πληροφορίες σχετικά με την πλούσια γεωλογία και μεταλλευτική δραστηριότητα ανά τους αιώνες. Εν συνεχεία τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερο απόγευμα. Στον Αδάμαντα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από καφέ, εστιατόρια και μπαρ, καθώς και η νυχτερινή ζωή της Μήλου επικεντρώνεται στον Αδάμαντα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

milos beach

Τρυπητή – Πλάκα – Σαρακήνικο – Παλιοχώρι

Πρωινό. Σήμερα θα ξεκινήσουμε για την οδική εκδρομή γνωριμία μας με το νησί, με λεωφορείο, στις 10:00, από το ξενοδοχείο. Η πρώτη μας στάση θα γίνει στο γραφικό χωριό της Τρυπητής, ανηφορίζοντας από Αδάμαντα προς την Πλάκα, στη βάση της Πλάκας, πρωτεύουσας του νησιού. Το χωριό της Τρυπητής είναι ένας παραδοσιακός οικισμός με θέα την εντυπωσιακή είσοδο του λιμανιού της Μήλου, κι εκεί θα επισκεφθούμε τα σημαντικότερα αρχαιολογικά σημεία της Μήλου, όπως τις πρωτοχριστιανικές Κατακόμβες, το μέρος όπου ανακαλύφθηκε το διάσημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου αλλά και το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο. Η στάση αυτή θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα, ανάλογα και με την αναμονή που ίσως έχουμε για την είσοδο στις Κατακόμβες (κόστος για το 2022: 4 ευρώ/άτομο). Αφήνοντας την Τρυπητή, θα κατευθυνθούμε προς τη βόρεια ακτή της Μήλου, για να επισκεφθούμε το διάσημο Σαρακήνικο. Το σεληνιακό τοπίο της Μήλου, με τους εντυπωσιακούς λευκούς ηφαιστειογενείς βράχους είναι μοναδικό στον ελλαδικό χώρο, ιδανικό για τις καλύτερες φωτογραφίες των διακοπών σας. Μετά από περίπου μία ώρα, θα αφήσουμε πίσω τη βόρεια πλευρά και θα κατευθυνθούμε προς το νότο. Η νότια Μήλος φιλοξενεί το ηφαίστειο της Μήλου και παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία κι εντυπωσιακές παραλίες. Θα κατευθυνθούμε προς το Παλιοχώρι, όπου θα έχουμε περίπου 3 ώρες για μπάνιο και φαγητό. Το Παλιοχώρι είναι μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Μήλου, με επιλογές για φαγητό, καταπληκτικά νερά αλλά και watersports. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ ελεύθεροι να πιείτε το ποτό σας σε κάποιο ατμοσφαιρικό μπαρ της χώρας με θέα το απέραντο γαλάζιο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

kimolos

Προαιρετική εκδρομή στην Κίμωλο

Πρωϊνό και σήμερα σας προτείνουμε προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Κίμωλο. Η μετάβαση μας θα γίνει στο λιμάνι της Πολλώνιας απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την Κίμωλο. Ηφαιστειογενές νησί, με μοναδική ποικιλία πετρωμάτων, μεταξύ των οποίων και η κιμωλία από όπου πήρε και το όνομά της είναι μια μικρογραφία των Κυκλάδων με αναρίθμητες ομορφιές. Φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες με ψιλή αμμουδιά και βότσαλο σε γραφικούς μικρούς όρμους. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και γεύμα εξ ιδίων σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι. Το απόγευμα επιστροφή στο ίδιο λιμανάκι. Από κει θα μας περιμένει λεωφορείο για να μας μεταφέρει στον Αδάμαντα. Το βράδυ ένα δροσιστικό κοκτέιλ σε κάποιο από τα ατμοσφαιρικά μπαράκια του νησιού είναι το καλύτερο κλείσιμο της ημέρας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

milosday4

Μεταλλευτικό Μουσείο – Αλυκές Μήλου – Ορυχείο Αγγεριάς – Πολλώνια – Σπηλιά Παπαφράγκα

Η δεύτερη οδική μας εκδρομή θα ξεκινήσει στις 10:00, για να εξερευνήσουμε τον γεωλογικό πλούτο της Μήλου. Η πρώτη μας στάση θα είναι το Μεταλλευτικό Μουσείο, με αρκετό χρόνο για να ανακαλύψουμε την ποικιλία των πετρωμάτων και την εξορυκτική ιστορία του νησιού. Στη συνέχεια θα αφήσουμε πίσω μας τον Αδάμαντα για να κατευθυνθούμε προς τις Αλυκές της Μήλου, ένα από τα σημαντικότερα σημεία παραγωγικής αλατιού του προηγούμενου αιώνα. Χάρη στον ηφαιστειογενή της χαρακτήρα, η Μήλος παρουσιάζει ακόμα γεωθερμική ενέργεια και θα επισκεφθούμε το σημείο όπου τα ζεστά νερά αποτελούν ζωντανή απόδειξη του φαινομένου. Επόμενη στάση θα είναι το ορυχείο της Αγγεριάς, ένα από τα πιο εντυπωσιακά ορυχεία της Ελλάδας, και το μεγαλύτερο ανοιχτό ορυχείο μπεντονίτη στην Ευρώπη αλλά και από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Εδώ θα μάθουμε περισσότερα για τη σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα και θα θαυμάσουμε εντυπωσιακά χρώματα. Κατευθυνόμενοι προς τα Πολλώνια, θα κάνουμε ακόμα μία στάση στην ηφαιστειογενή σπηλιά του Παπάφραγκα, στη βόρεια ακτή του νησιού. Σε ένα σύμπλεγμα από μεγαλύτερες και μικρότερες σπηλιές, η σπηλιά του Παπάφραγκα είναι ανοιχτή από το πάνω μέρος και μας δίνει τη δυνατότητα να θαυμάσουμε τα όμορφα νερά της παραλίας που σχηματίζεται μέσα αλλά και τα ηφαιστειογενή πετρώματα. Τελευταία στάση μας θα είναι το χωριό των Πολλωνίων, για περίπου 3 ώρες, με χρόνο για φαγητό και μπάνιο. Τα Πολλώνια αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Μήλο, καθώς είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι με πολύ όμορφη παραλία και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Μήλου.

5η ημέρα

milos cl

Μήλος – πτήση για Αθήνα

Πρωινό και σήμερα θα κάνουμε μια πρωινή βόλτα στην Πλάκα. Η Πλάκα είναι η παραδοσιακή πρωτεύουσα του νησιού με γραφικά πλακόστρωτα στενά, μικρά καφέ κι εστιατόρια με εκπληκτική θέα στην είσοδο του λιμανιού (ιδανική βόλτα στην Πλάκα είναι το απόγευμα, για το ηλιοβασίλεμα, αλλά ακόμα και το πρωί είναι μια ωραία βόλτα). Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής με Sky Express GQ 413 στις 19:50 για Αθήνα.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις Αθήνα – Μήλος- Αθήνα με Sky Express με μία αποσκευή 20 κιλά και μία χειραποσκευή 8 κιλά
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα
 • Τέσσερις (04) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Δελφίνι στον Αδάμαντα με πρωινό
 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται

 

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Γεύματα και δείπνα
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Ο φόρος διαμονής 0,50 € το δωμάτιο τη βραδιά στο ξενοδοχείο , ο οποίος είναι πληρωτέος απευθείας εκεί
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Τιμές

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο

Αναχ.
Δίκλινο
Μονόκλινο
5ημ.
09 – 13/06
380€
520€

Πτήσεις

 

ΠΤΗΣΕΙΣ
Ημερομηνίες
Διαδρομή
Ώρες
09/06
Αθήνα – Μήλος
09:45 – 10:25
 13/06
Μήλος – Αθήνα
19:50 – 20:30

Σημειώσεις

 

 • Δυνατότητα παροχής των παρακάτω επιπλέον υπηρεσιών με επιβάρυνση 115€ κατά άτομο:
  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  Ταξιδιωτική ασφάλιση με καλύψεις COVID-19

 

 

 • Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο
 • Το κόστος για την προαιρετική εκδρομή στην Κίμωλο είναι 25€ (περιλαμβάνει εισιτήριο καραβιού και μεταφοράς με λεωφορείο από/προς λιμάνι μετακίνησης)
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής.

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την

σε συνεργασία με την

Χρήσιμες πληροφορίες

Νομός

Κυκλάδων

Καιρός

Milos

περισσότερα..
Milos
Απόσταση / Πρόσβαση με

40 λεπτά με αεροπλάνο και 3 με 10 ώρες με πλοίο

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Μήλος, Κίμωλος (Αγ. Πνεύματος)

2 + 6 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

Έντυπα

Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο!

Ξεφυλλίστε το online ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

Έντυπο Άνοιξη - Πάσχα 2020

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
4