Επιλογή Σελίδας

Μόναχο – Νυρεμβέργη 

Ο Ρομαντικός Δρόμος

Κάστρο Νοϊσβανστάιν- Ομπεραμεργκάου- Νταχάου
Ρότενμπουργκ- Νέρντλινγκεν- Μπάμπεργκ- Βίρτσμπουργκ
(Χέρενχιμζεε- Μπερχτεσγκάντεν/Αλατωρυχείο- Λίμνη Κένιγκζε)

 895

Καλοκαίρι

7 days

Καλοκαίρι

 895

7 days

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

08 | 22 | 29

05 | 12 | 19 | 26

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαγωγή εκδρομής

Μόναχο

munich

Από την κοσμοπολίτικη Μητρόπολη της Βαυαρίας, το Μόναχο, στο μεσαιωνικό της κόσμημα, τη Νυρεμβέργη, μέσα από ιστορικές πόλεις, ονειρεμένα κάστρα, γραφικά χωριά και μαγευτικές διαδρομές!!! Ένα συναρπαστικό ταξίδι που παραπέμπει σε σκηνές από εικονογραφημένα παραμύθια!!!

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Μόναχο

munich

Από την κοσμοπολίτικη Μητρόπολη της Βαυαρίας, το Μόναχο, στο μεσαιωνικό της κόσμημα, τη Νυρεμβέργη, μέσα από ιστορικές πόλεις, ονειρεμένα κάστρα, γραφικά χωριά και μαγευτικές διαδρομές!!! Ένα συναρπαστικό ταξίδι που παραπέμπει σε σκηνές από εικονογραφημένα παραμύθια!!!

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

munich

Αθήνα – Μόναχο – Νυρεμβέργη- Περιήγηση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με SKY EXPRESS για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Φθάνοντας θα αναχωρήσουμε για το μεσαιωνικό κόσμημα της Φρανκονίας, τη Νυρεμβέργη, την πόλη που συνέδεσε το όνομά της με την αναγέννηση, την θρησκευτική μεταρρύθμιση, τις επιστήμες και τον ουμανισμό κατά τον 15ο και 16ο μ.Χ. αιώνα. Κυριότερος εκπρόσωπος της εποχής αυτής, ήταν ο Άλμπρεχτ Ντύρερ, ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους, χαράκτες και θεωρητικούς της Αναγέννησης. Η πόλη έχει επίσης συνδέσει το όνομά της με την περίφημη “Δίκη της Νυρεμβέργης”, που σηματοδότησε το τέλος του Β΄ παγκοσμίου πολέμου με την καταδίκη κορυφαίων Γερμανών αξιωματούχων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή της οχύρωση, θα δούμε το επιβλητικό σύμπλεγμα κτιρίων του Δημαρχείου στην ιστορική  πλατεία Marktplatz, καθώς επίσης και τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Σεβάλδου, το ιστορικό Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος στις όχθες του ποταμού Πέγκνιτζ και το επιβλητικό κάστρο Kaiserburg. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH NURNBERG 4*. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

munich

Νυρεμβέργη – Ρόττενμπουργκ – Νέρντλινγκεν – Νυρεμβέργη 

Πρωινή αναχώρηση για να διασχίσουμε τμήμα του περίφημου Ρομαντικού Δρόμου της Γερμανίας με προορισμό την παραμυθένια πόλη του Ρόττενμπουργκ που δεσπόζει πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Τάουμπερ και αποτελεί ίσως την καλύτερα διατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης. Φθάνοντας θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, θα σταθούμε μπροστά στα παραμυθένια, χαρακτηριστικά σπιτάκια με τις ξυλοδεσιές, θα θαυμάσουμε το αναγεννησιακό Δημαρχείο και θα απολαύσουμε την επιβλητική θέα από τον μεσαιωνικό Πύργο. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα, καφέ ή για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Αξίζει να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου με το εκπληκτικό ξυλόγλυπτο του Ιερού του Αγίου Αίματος, καθώς και να κάνετε μια σύντομη βόλτα πάνω στα τείχη για να θαυμάσετε την μοναδική οχύρωση της πόλης. Συνεχίζουμε για το Νέρντλινγκεν (Nördlingen), μία από τις τρεις πόλεις της Γερμανίας, που εξακολουθεί να περικλείεται από ένα ολοκληρωμένο τείχος (οι άλλες δύο είναι το Rothenburg ob der Tauber και το Dinkelsbühl). Η αστραφτερή αρχιτεκτονική της Βαυαρικής αυτής πόλης κρύβει ένα μυστικό …πολλών καρατίων, το οποίο θα ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας. Επιστροφή το απόγευμα στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

munich

Νυρεμβέργη – Μπάμπεργκ – Βίρτσμπουργκ – Νυρεμβέργη

Πρώτη στάση της σημερινής μας διαδρομής θα είναι στο κεντρικό πρατήριο (Outlet) της Adidas. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη “Ρώμη της Φρανκονίας”, το μαγευτικό Μπάμπεργκ, που είναι κτισμένο σε μια μοναδική τοποθεσία, περιτριγυρισμένο από επτά λόφους. Αποτέλεσε θρησκευτικό και εμπορικό κέντρο για περισσότερους από 5 αιώνες, ενώ τα 1.300 και πλέον ιστορικά κτίρια της πόλης και τα υπέροχα κανάλια της γειτονιάς της “Μικρής Βενετίας” συνέβαλαν στην ένταξή της πόλης στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (1993). Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στην πόλη θα δούμε την μοναδική γέφυρα του ποταμού Πέγκνιτζ, όπου δεσπόζει το εντυπωσιακό κτίσμα του παλαιού Δημαρχείου, τον Καθεδρικό ναό (10ου-13ου αιώνα) – έναν από τους μεγαλύτερους ρομανικού ρυθμού στη Γερμανία, καθώς και το παλαιό και νέο Ανάκτορο (Alte και Neue Residenz). Στο Μπάμπεργκ θα βρείτε πολλά καταστήματα με αντίκες και πολυάριθμες ζυθοποιίες, που ειδικεύονται στην παρασκευή της διάσημης καπνιστής μπύρας (Rauchbier).
Συνεχίζουμε για το μοναδικής ομορφιάς Βίρτσμπουργκ (Würzburg), που είναι κτισμένο στις όχθες του ποταμού Μάιν. Ευρισκόμενο στο βορειοδυτικό άκρο της Βαυαρίας, αποτελεί ουσιαστικά την αφετηρία (ή το τέλος), καθώς και την μεγαλύτερη πόλη του περίφημου Ρομαντικού Δρόμου της Γερμανίας. Από το ορόσημο της πόλης, το κάστρο του Marienberg, που αποτέλεσε την κατοικία των Πριγκίπων-Επισκόπων για περισσότερα από 500 χρόνια, μέχρι και το Πανεπιστήμιο, η πόλη περιβάλλεται από εντυπωσιακούς αμπελώνες, οι οποίοι την καθιέρωσαν ως μια από τις σημαντικότερες στάσεις για τους λάτρεις του κρασιού. Στο κέντρο της πόλης δεσπόζει το παλάτι Residenz, ένα υπέροχο μπαρόκ αριστούργημα του αρχιτέκτονα Μπάλθασαρ Νόιμαν (Balthasar Neumann), μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και ένα από τα σημαντικότερα παλάτια ολόκληρης της Γερμανίας. Το εντυπωσιακό σκηνικό συμπληρώνεται από τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Κίλιαν, το παλιό Δημαρχείο, την Κεντρική Αγορά, και τα πολλά ιστορικά κτίρια και μουσεία. Στον ελεύθερο χρόνο σας μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις περίφημες ποικιλίες κρασιών της περιοχής και να κάνετε μια βόλτα στην παλιά πέτρινη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Μάιν, που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα. Επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

munich

Νυρεμβέργη – Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Νταχάου – Μόναχο, Περιήγηση, Ανάκτορο Νύμφενμπουργκ

Πρωινή αναχώρηση για το Στρατόπεδο Συγκέντρωσης (Konzentrationslager) που δημιούργησε η Γκεστάπο (Gestapo συντομογραφία του Geheime Staatspolizei, που σημαίνει “μυστική κρατική αστυνομία”) στην πόλη Νταχάου (Dachau, 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μονάχου) το 1933, μετά την άνοδο στην εξουσία του Αδόλφου Χίτλερ – ήταν το πρώτο από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί. Στο στρατόπεδο αυτό οι Ες Ες (Σούτσσταφφελ/Schutzstaffel, που σημαίνει “μοίρα ασφαλείας” ή συντομογραφικά SS) συγκέντρωναν και βασάνιζαν αρχικά τους αντιστασιακούς Γερμανούς και αργότερα αιχμαλώτους κάθε ηλικίας, κυρίως Εβραίους και διάφορες άλλες πληθυσμιακές ομάδες ή μειονότητες από τις χώρες που καταλάμβαναν. Ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν από το φριχτό αυτό στρατόπεδο ή βρήκαν το θάνατο εκεί, συγκαταλέγονται και 5 Έλληνες, όπως ο τότε γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης. Το Νταχάου λειτούργησε μέχρι τη συντριβή της ναζιστικής Γερμανίας το 1945. Στα 12 χρόνια λειτουργίας του φυλακίστηκαν περισσότερα από 200.000 άνθρωποι και θανατώθηκαν περισσότεροι από 43.000.
Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για το Μόναχο. Φθάνοντας θα επισκεφθούμε το μπαρόκ ανάκτορο Νύμφενμπουργκ, το “Κάστρο της Νύμφης” (Nymphenburg Palace), που υπήρξε η κύρια θερινή κατοικία του οίκου των Βίττελσμπαχ, πρώην ηγεμόνων της Βαυαρίας. Το παλάτι μαζί με το πάρκο είναι πλέον ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα του Μονάχου.
Ακολουθεί η περιπατητική περιήγησή μας στο ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε την εντυπωσιακή Marienplatz για να δούμε το μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής παλιό Δημαρχείο, καθώς και το ρολόι του επιβλητικού νέου Δημαρχείου με τις 32 πολύχρωμες φιγούρες να κινούνται υπό τους ήχους 43 καμπανών δύο φορές ημερησίως. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την υπαίθρια αγορά τροφίμων Viktualienmarkt, τον Καθεδρικό ναό Frauenkirche, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία και θα θαυμάσουμε εξωτερικά το παλάτι Residenz. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD CITY CENTER MUNICH 4*. Διανυκτέρευση

5η ημέρα

munich

Μόναχο – Κάστρο Νοϊσβανστάιν – Ομπεραμεργκάου – Μόναχο

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια υπέροχη διαδρομή στις Βαυαρικές Άλπεις με προορισμό το επιβλητικό και μεγαλειώδες κάστρο Νοϊσβανστάιν (Neuschwanstein, το κόστος εισόδου περιλαμβάνεται), που δεσπόζει στον λόφο, περιτριγυρισμένο από βουνά με πυκνό δάσος και δύο μεγάλες λίμνες. Είναι το πρώτο και το πιο διάσημο από τα τρία κάστρα του βασιλιά της Βαυαρίας Λουδοβίκου Β΄, που χρησιμοποιήθηκε και ως πρότυπο για το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης – σήμα κατατεθέν της Disneyland. Αφού ξεναγηθούμε στο εκπληκτικό αυτό παλάτι θα συνεχίσουμε για το παραμυθένιο χωριό Ομπεραμεργκάου, παγκοσμίως γνωστό για τα ζωγραφιστά σπίτια του, καθώς και την ανά δεκαετία θεατρική αναπαράσταση των Παθών του Χριστού – ένα τάμα του 1633, σε μια ύστατη προσπάθεια αναχαίτισης της πανούκλας. Περπατώντας, θα θαυμάσουμε τους ζωγραφισμένους με φωτεινά χρώματα τοίχους, όπου απεικονίζονται θέματα θρησκευτικού περιεχομένου, αναπαραστάσεις από την καθημερινή ζωή της υπαίθρου, από τον κόσμο των παραμυθιών και των γερμανικών θρύλων. Επιστροφή στο Μόναχο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα

Μόναχο- Ελεύθερη μέρα

Προαιρετική Εκδρομή σε Χέρενχιμζεε και Μπερχτεσγκάντεν- Αλατωρυχείο – Λίμνη Κένιγκζε – Μόναχο

Ελεύθερη μέρα για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης, επισκέψεις στα παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες του Μονάχου ή και για αγορές. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε την προαιρετική εκδρομή μας σε: Χέρενχιμζεε, Μπερχτεσγκάντεν, Αλατωρυχείο, Λίμνη Κένιγκζε.

Περιγραφή Προαιρετικής Εκδρομής:
Πρωινή αναχώρηση για το Χέρενχιμζεε (Herrenchiemsee) – ένα συγκρότημα βασιλικών κτιρίων στο μεγαλύτερο νησί της λίμνης Χίμζεε, το Χέρενινσελ, που βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μονάχου. Το νησί αυτό, στο οποίο παλαιότερα υπήρχε ένα μοναστήρι Αυγουστίνων, αγοράστηκε από τον βασιλιά Λουδοβίκο Β΄ της Βαυαρίας το 1873, ο οποίος μετέτρεψε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις σε κατοικία, γνωστή ως Παλαιό Ανάκτορο (Altes Schloss). Από το 1878 και μετά, ανέγειρε το Νέο Ανάκτορο (Neues Schloss), με πρότυπο εκείνο των Βερσαλλιών. Ήταν το μεγαλύτερο, αλλά και το τελευταίο από τα οικοδομικά του έργα, παρέμεινε όμως ημιτελές. Σήμερα συντηρείται από τη βαυαρική διοίκηση κρατικών ανακτόρων, κήπων και λιμνών και αποτελεί σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο.
Αφού επισκεφθούμε το παλάτι και τους υπέροχους κήπους του θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Μπερχτεσγκάντεν (Berchtesgaden) της νότιας Βαυαρίας, χωριό παγκοσμίου φήμης λόγω της μοναδικής του τοποθεσίας και του ομώνυμου Εθνικού Πάρκου που απλώνεται σε 3 γειτονικές κοιλάδες. Φθάνοντας θα επισκεφθούμε το αλατωρυχείο του Μπερχτεσγκάντεν (Salzbergwerk Berchtesgaden), το παλαιότερο εν λειτουργία αλατωρυχείο της Γερμανίας – το 2017 γιορτάστηκαν τα 500 έτη αδιάκοπης εξόρυξης του “λευκού χρυσού” από τα βάθη των Άλπεων. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη λίμνη Κένιγκζε (Königssee), που θεωρείται η πιο καθαρή λίμνη της Γερμανίας. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα ή καφέ. Επιστροφή στο Μόναχο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα

Μόναχο –  Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για το αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ-ΑΘΗΝΑ με SKY EXPRESS
 • Μια αποσκευή έως 20 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά
 • Έξι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (3 στο Μόναχο στο ξενοδοχείο COURTYARD CITY CENTER MUNICH 4* και 3 στη Νυρεμβέργη στο ξενοδοχείο NH NURNBERG 4*)
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Κόστος εισόδου στο Κάστρο Νοϊσβανστάιν
 • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 300 €
 • Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη και από άλλες πόλεις: 100 € με την SKY EXPRESS (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα, πέραν εκείνων που αναγράφονται στα περιλαμβανόμενα
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Τιμές

Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο
Δίκλινο
€ 895
3ο άτομο έως 12 ετών
€ 795
Μονόκλινο
€ 1245

Πτήσεις

Οι Πτήσεις μας
 
GQ
08/07
ΑΘΗΝΑ
ΜΟΝΑΧΟ
GQ 870    10:20 – 11:55
14/07
ΜΟΝΑΧΟ
ΑΘΗΝΑ
GQ 871 12:55 – 16:30
GQ
22/07
ΑΘΗΝΑ
ΜΟΝΑΧΟ
GQ 870   10:20 – 11:55
28/07
ΜΟΝΑΧΟ
ΑΘΗΝΑ
GQ 871 12:55 – 16:30
GQ
29/07
ΑΘΗΝΑ
ΜΟΝΑΧΟ
GQ 870    10:20 – 11:55
04/08
ΜΟΝΑΧΟ
ΑΘΗΝΑ
GQ 871 12:55 – 16:30
GQ
05/08
ΑΘΗΝΑ
ΜΟΝΑΧΟ
GQ 870   10:20 – 11:55
11/08
ΜΟΝΑΧΟ
ΑΘΗΝΑ
GQ 871 12:55 – 16:30
GQ
12/08
ΑΘΗΝΑ
ΜΟΝΑΧΟ
GQ 870   10:20 – 11:55
18/08
ΜΟΝΑΧΟ
ΑΘΗΝΑ
GQ 871 12:55 – 16:30
GQ
19/08
ΑΘΗΝΑ
ΜΟΝΑΧΟ
GQ 870    10:20 – 11:55
25/08
ΜΟΝΑΧΟ
ΑΘΗΝΑ
GQ 871 12:55 – 16:30
GQ
26/08
ΑΘΗΝΑ
ΜΟΝΑΧΟ
GQ 870    10:20 – 11:55
01/09
ΜΟΝΑΧΟ
ΑΘΗΝΑ
GQ 871 12:55 – 16:30

Σημειώσεις

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την

σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

Χρήσιμες πληροφορίες

Χώρα / Γλώσσα

Γερμανία / Γερμανικά

Νόμισμα

Ευρώ

Συνάλλαγμα

Το νόμισμα της χώρας είναι το ευρώ, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε συνάλλαγμα. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στα καταστήματα ό,που υπάρχει η σχετική ένδειξη.

Ταξιδιωτικά Εντυπα

Διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

Διάρκεια πτήσης

Περίπου 3 ώρες απευθείας πτήση

Μετακινήσεις

Η πόλη διαθέτει ένα εξαιρετικό δίκτυο αστικών συγκοινωνιών που περιλαμβάνει: λεωφορεία, τραμ, μετρό (U-Bahn), επίγειο σιδηρόδρομο (S-Bahn), όλα καλύπτονται από ένα ενιαίο εισιτήριο. Αν επιθυμείτε να νοικιάσετε όχημα, θα συναντήσετε πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιβιβαστείτε σε κάποιο ταξί.

Επικοινωνία

Κατά την άφιξή σας στο Μόναχο, δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε τοπική κάρτα sim, αφού ισχύει η διεθνής περιαγωγή στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορείτε να κάνετε χρήση όλων των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα (π.χ. κλήσεις, SMS, MMS, υπηρεσίες δεδομένων, κλπ). Ωστόσο, προτού ταξιδέψετε σε μια χώρα εκτός Ελλάδας, είναι χρήσιμο να επικοινωνήσετε με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις της υπηρεσίας διεθνούς περιαγωγής που εφαρμόζονται στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας στο οποίο είστε συνδρομητής.

Καιρός

Munich

Ζώνη Ώρας

– 1

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Μόναχο – Νυρεμβέργη

10 + 5 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

  Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.

Έντυπα

Σύντομα θα  κυκλοφορήσει το νέο μας έντυπο!

Μέχρι τότε, ξεφυλλίστε online τα προηγούμενα ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

entypo

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
0