Επιλογή Σελίδας

Πανόραμα Βιρμανίας & Μπανγκόκ, Χρυσός Βράχος

Γιανγκόν, Κιαϊκτίγιο, Καλάου, Λίμνη Ίνλε, Μπαγκάν, Μανταλέι

Τα χρυσά χαμόγελα του Βούδα

 1,990

15 days

 1,990

15 days

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

20

04

03

07

19

14

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Βιρμανία, Μπανγκόκ

Η Βιρμανία είναι μια χώρα που σίγουρα εντυπωσιάζει. Η μακρόχρονη ιστορία της που συνδέθηκε με κατακτήσεις και μεταναστεύσεις λαών, δημιούργησε ένα πολιτισμικό καλειδοσκόπιο που αποτυπώθηκε ανεξίτηλα στα μνημεία της. Ένα από τα πιο θρησκευόμενα έθνη του κόσμου, ταύτισε την λατρεία του Βούδα με την καθημερινή του ζωή. Αυτή ίσως είναι η πιο εντυπωσιακή εικόνα που εισπράττει ο ταξιδιώτης στην Βιρμανία. Ναοί και μοναστήρια, μοναδικά μνημεία πολιτισμού και εικόνες μιας καθημερινότητας που έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες στις γειτονικές χώρες, επιβιώνουν εδώ και υπογραμμίζουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο την αυθεντικότητα και την απλοϊκότητα ενός λαού που ακόμα δεν έχει παρασυρθεί από την δίνη της παγκοσμιοποίησης. Ένα ταξίδι στην Βιρμανία είναι σίγουρα ένα ταξίδι στον χρόνο.

Εισαγωγή εκδρομής

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Βιρμανία, Μπανγκόκ

Η Βιρμανία είναι μια χώρα που σίγουρα εντυπωσιάζει. Η μακρόχρονη ιστορία της που συνδέθηκε με κατακτήσεις και μεταναστεύσεις λαών, δημιούργησε ένα πολιτισμικό καλειδοσκόπιο που αποτυπώθηκε ανεξίτηλα στα μνημεία της. Ένα από τα πιο θρησκευόμενα έθνη του κόσμου, ταύτισε την λατρεία του Βούδα με την καθημερινή του ζωή. Αυτή ίσως είναι η πιο εντυπωσιακή εικόνα που εισπράττει ο ταξιδιώτης στην Βιρμανία. Ναοί και μοναστήρια, μοναδικά μνημεία πολιτισμού και εικόνες μιας καθημερινότητας που έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες στις γειτονικές χώρες, επιβιώνουν εδώ και υπογραμμίζουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο την αυθεντικότητα και την απλοϊκότητα ενός λαού που ακόμα δεν έχει παρασυρθεί από την δίνη της παγκοσμιοποίησης. Ένα ταξίδι στην Βιρμανία είναι σίγουρα ένα ταξίδι στον χρόνο.

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

Αθήνα – Πτήση

Πτήση για την Γιανγκόν, την πρωτεύουσα της Βιρμανίας ή Μυανμάρ όπως είναι η νέα ονομασία της χώρας, μέσω άλλης πόλης.

2η ημέρα

Μπανγκόκ – Γιανγκόν

Μετά την άφιξη μας στο διεθνές αεροδρόμιο της Γιανγκόv, γνωστή ως «ο Κήπος της Ανατολής», θα μεταφερθούμε αμέσως στο ξενοδοχείο μας και θα συνεχίσουμε κάνοντας μία πανοραμική βραδινή ξενάγηση της πόλης. Δείπνο θα δοθεί σε τοπικό εστιατόριο.

3η ημέρα

Γιανγκόν

Μια πόλη αρκετά νέα αφού έγινε πρωτεύουσα του κράτους μόλις τα τέλη του 19ου αιώνα όταν τα βρετανικά στρατεύματα κατέλαβαν την Άνω Μπούρμα και έτσι έληξε η περίοδος του τελευταίου βασιλείου της Βιρμανίας. Η βρετανική κατοχή έδωσε στην πρωτεύουσα μια αρχοντιά με την σύγχρονη ρυμοτομία και τα αποικιοκρατικού ρυθμού κτίρια. Η πόλη, πνιγμένη στο πράσινο θεωρείται δικαίως μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ν.Α. Ασίας (αν και από το 2006 σταμάτησε να εκτελεί χρέη επίσημης πρωτεύουσας, ρόλο που επωμίστηκε η νεοσύστατη Νάι Πι Τάου 320 χλμ. βόρεια της Yangon). Μετά το πρωινό θα ακολουθήσει η ξενάγηση της πόλης με επίσκεψη στην παγόδα Chauk Htat Gyi και τον τεράστιο ξαπλωμένο Βούδα της μήκους 217 πόδια. Θα ακολουθήσει στάση στην υπέρλαμπρη βασιλική φορτηγίδα Karaweik Royal Barge, χτισμένη ανατολικά της λίμνης, για να απολαύσουμε την υπέροχη θέα, θα επισκεφθούμε την διάσημη αγορά Scotts (Bogyoke), με τα εκατοντάδες καταστήματα τροφίμων, ρούχων, χειροτεχνιών και πολύτιμων λίθων. Ακολουθεί περιήγηση στο αποικιακό τμήμα της πρωτεύουσας, γνωστό για τον μεγαλύτερο αριθμό κτιρίων της αποικιακής περιόδου στη Νοτιοανατολική Ασία. Η βόλτα μας εκεί, θα μας προσφέρει εικόνες από τα ιστορικά κτίρια, ναούς, τζαμιά (Σουνιτών & Σιιτών) της περιοχής και το εντυπωσιακό βρετανικό-αποικιακό Δημαρχείο, (εξαιρετικό παράδειγμα συγκρητιστικής Βιρμανικής αρχιτεκτονικής). Παρατηρήστε τους ντόπιους που να χαλαρώνουν σε τοπικά καταστήματα τσαγιού, ακολουθώντας τις βρετανικές συνήθειες. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή του ύψους 99 μέτρων Χρυσή Παγόδα Σουινταγκόν, κτισμένη από τον βασιλιά Οκαλάπα τη περίοδο που ζούσε ο Βούδας (πριν 2.600 χρόνια). Αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα σε σχήμα κρεμμυδιού και χρυσό χρώμα, είναι διακοσμημένο με διαμάντια και πολύτιμα τάματα με μεγαλύτερο το διαμάντι των 76 καρατιών στη κορυφή του, ενώ μέσα του φυλάει καλά τον μεγάλο ιερό θησαυρό (8 τρίχες του Βούδα). Ο κόσμος τον επισκέπτεται κυρίως την ώρα της δύσης για να θαυμάσει το χρυσό της χρώμα. Δείπνο θα δοθεί σε τοπικό εστιατόριο.

4η ημέρα

Γιανγκόν-Μανταλέι–Σαγκάιν–Αμαραπούρα–Γέφυρα Ου Μπέιν-Μανταλέι

Ακολουθεί πρωινή πτήση για τη πνευματική καρδιά της χώρας, το Μαντελέι, που υπήρξε η τελευταία βασιλική πρωτεύουσα. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη θέα σε όλη την πόλη από το λόφο Σαγκάιν, να επισκεφθούμε τη παγόδα Umin Thonze, γνωστή για τους 45 επιχρυσωμένους Βούδες και την υπέροχη θέα στη καταπράσινη κοιλάδα. Ακολουθεί η επίσκεψη σε μία από τις πολυάριθμες μονές που φοιτούν τα παιδιά της περιοχής και να παρακολουθήσουμε το τελετουργικό της προσφοράς των μοναχών. Θα επισκεφθούμε τις πόλεις Άβα και Αμαραπούρα, που μοιράζοντας την βασιλική πρωτεύουσα της χώρας από τον 14ο έως τον 18ο αιώνα. Θα επισκεφθούμε το ξύλινο βασιλικό μοναστήρι Μαγκαγιά του 18ου αιώνα, φτιαγμένο ολόκληρο από ξύλο τικ καθώς και τη μονή Μαζά Αούνγκ Μι Μπον ( ή αλλιώς η «τούβλινη μονή Με Νου»), που διακονείται από 1000 νεαρούς «σαμανέρα» ηλικίας 5-15 ετών. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στη μεγαλύτερη ξύλινη γέφυρα του κόσμου Ου Μπειν (δηλαδή λεπτός κύριος) μήκους 1,2 χιλιομέτρων που χρονολογείται από το 1849. Συνεχίζουμε για το Μαντελέι. Θα ακολουθήσει δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα

Μανταλέι – Μινγκούν – Μανταλέι

Στη πνευματική καρδιά της χώρας, το Μαντελέι, που υπήρξε η τελευταία βασιλική πρωτεύουσα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα ερείπια του παλατιού και τη παγόδα Κουτοντάου με το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου, στο οποίο αναγράφεται όλη η διδασκαλία του Βούδα πάνω σε 729 πλάκες μαρμάρου, χαραγμένες από 2400 μοναχούς στην αρχαία γλώσσα Παλι και αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Αν τοποθετηθούν η μία πάνω στην άλλη το ύψος θα ξεπερνάει ένα 20όροφο κτίριο και η έκτασή ου τα 13 εκτάρια γης. Συνεχίζουμε για τη παγόδα Μαχαμούνι με το ολόχρυσο άγαλμα του Βούδα (μία κατασκευή που λέγεται ότι ο ίδιος ο Βούδας επιμελήθηκε για την ολοκλήρωσή της). Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε με ποταμόπλοιο για το Μινγκούν, όπου θα δούμε το κατάλευκο μνημείο Μιαν Παϊντέν ή Σι Κίου (αντίστοιχο με το Ταζ Μαχάλ…φόρος πένθους για τη πριγκίπισσα που πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας, χαρίζοντας διάδοχο στον πρίγκηπά της και διάδοχο βασιλιά της δυναστείας). Επίσης θα θαυμάσουμε τα σπουδαία έργα του βασιλιά Μπανταουπάγια, την ημιτελή παγόδα σε σχήμα πυραμίδας και τη μεγαλύτερη ολοκληρωμένη καμπάνα του κόσμου (βάρους 87 τόνων-η μεγαλύτερη ημιτελής βρίσκεται στο Κρεμλίνο της Μόσχας). Επιστροφή στο Μανταλέι και δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.

6η ημέρα

Μανταλέι – Μπαγκάν

Κατά την μεταφορά μας με πούλμαν στο Μπαγκάν. Παγόδες – μοναστήρια – ναοί – οβελίσκοι και άλλα επιβλητικά κτίσματα κάθε μεγέθους και εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, μαρτυρούν τη Χρυσή Εποχή αυτού του Βασιλείου. Εφάμιλλη με το Ανγκορ Βατ της Καμπότζης, η Μπαγκάν είναι ένα απέραντο υπαίθριο μουσείο και βουδιστικό θρησκευτικό κέντρο, που ατενίζει τον ποταμό Ιραουάντι, με τους 4.000 ναούς και παγόδες στην ομώνυμη κοιλάδα του, αφιερωμένη στα πνεύματα της φύσης. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε ανάμεσα στις παγόδες φωτογραφίζοντας μερικά από τα μοναδικά σημεία της περιοχής και αργά το απόγευμα θα απολαύσουμε το δειλινό, κάνοντας βόλτα με πλοιάριο στον ποταμό Αγιεγιαρουάντυ (Ιαρραουάντι). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.

7η ημέρα

Μπαγκάν

Νωρίς το πρωί μπορείτε (προαιρετικά) να απολαύσετε μία από τις ομορφότερες διαδρομές με αερόστατο πάνω από τους ναούς-σύμβολα της χώρας-ότι καλύτερο για μία συγκλονιστική θέα στα χρώματα της ανατολής ! Κατά τη σημερινή μας ξενάγηση, θα επισκεφθούμε την κεντρική αγορά της πόλης, τις στούπες Σβεζιγκόν (η δεύτερη ιερότερη της χώρας) και Γκουμπιαουάκι με τις εξαίσιες τοιχογραφίες, τη παγόδα Ανάντα όπου φυλάσσεται το ύψους 9 μέτρων άγαλμα του Βούδα και την τοπική αγορά Μινκαμπα. Τέλος θα απολαύσουμε ένα ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα από ένα υψίπεδο, έχοντας τον κατακόκκινο ήλιο στη μέση του τοπίου με τις παγόδες. Δείπνο θα δοθεί σε τοπικό εστιατόριο.

8η ημέρα

Μπαγκάν

Απολαμβάνοντας ένα υπέροχο πρωινό στο ξενοδοχείο, θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας και θα ανακαλύψουμε τα σημαντικότερα σημεία του Bagan, φτάνοντας ρώτα στη ζωντανή πρωινή αγορά Nyaung-U, για να ακολουθήσουμε τους κατοίκους που αναζητούν μια πολύχρωμη σειρά από φρούτα, λαχανικά, ρύζι, χειροποίητα έπιπλα και ρούχα. Θα συνεχίσουμε με μία επίσκεψη στον ναό Gubyaukgyi, που κατέχει τις καλύτερες τοιχογραφίες του 11ου αιώνα, θα εξερευνήσουμε τον ναό Htilominlo, θα γνωρίσουμε ένα από τα αυθεντικά τοπικά χωριά, για να γνωρίσουμε την καθημερινή ζωή των ντόπιων, αλλά και τον τρόπο κατασκευής ζάχαρης από χυμό φοίνικα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τις εγκαταστάσεις του, ενώ το απόγευμα θα κατευθυνθούμε στην προβλήτα του ποταμού για να επιβιβαστούμε σε ένα τοπικό σκάφος για μια αργή κρουαζιέρα στον ποταμό Irrawaddy, παρακολουθώντας τον τρόπο ζωής των ψαράδων και των παραποτάμιων χωρικών, καθώς και απολαμβάνοντας τη μοναδική προοπτική των ναών του Bagan. Απολαύστε το δείπνο στο τοπικό εστιατόριο.

9η ημέρα

Μπαγκάν – Χέχο – Πιντάγια – Λίμνη Ίνλε

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και σύντομη πτήση για Χέχο. Απολαμβάνοντας τη διαδρομή μέσα από αγροτικά τοπία και χωριά με πανοραμική θέα στο οροπέδιο Σαν. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στις ασβεστολιθικές της σπηλιές με τους σταλακτίτες και τα περισσότερα από 6000 αγαλματίδια του Βούδα στη Πιντάγια. Ακολουθεί επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό, οι κάτοικοι του οποίου παράγουν χαρτί με έναν ειδικό πολτό από λουλούδια και φύλλα φτιάχνοντας μοναδικές ομπρέλες. Ακολουθεί στάση σε μια τοπική οικογενειακή φυτεία τσαγιού και απολαύστε μια περιήγηση στο σμαραγδένιο τοπίο των λόφων Σαν, όπου οι φυτείες τσαγιού καλύπτουν το τοπίο. θα μάθουμε τα πάντα για τον τρόπο σερβιρίσματος και πως να ετοιμάσουμε σαλάτα από φύλλα τσαγιού, (ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ της Βιρμανίας). Έχοντας μία ακόμα στα στη Πιντάγια σε μία στάση στα αιωνόβια δέντρα της περιοχής για φωτογράφιση, θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή μας για το οροπέδιο Σαν και θα καταλήγουμε στη λίμνη Ινλε.

10η ημέρα

Λίμνη Ίνλε

Μετά το πρωινό, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία διαδρομή με σκάφος στη λίμνη Ίνλε, που με έκταση 115 τετραγωνικά χιλιόμετρα καταγράφηκε πρώτη από την UNESCO ως μία από τις βασικές λίμνες αποθέματος φυσικού νερού για τη βιόσφαιρα, αφού δίνει τροφή και νερό σε περισσότερα από 350 είδη αποδημητικών πουλιών κατά την περίοδο Νοέμβριου-Μαρτίου. Η σημερινή μέρα θεωρείται η χαρά κάθε φωτογράφου, καθώς η διαδρομή μας με σκάφος στα ήρεμα νερά της Ίνλε προσφέρει τις καλύτερες λήψεις πάνω σε φυσικό καθρέφτη, στον οποίο αντικατοπτρίζονται τα καταπράσινα βουνά, που οριοθετούν τον ορίζοντα. Δείτε τους μοναδικούς «Κωπηλάτες των ποδιών» ή αλλιώς τους «Ακροβάτες του νερού», τους ψαράδες Ίνθα, να στέκονται όρθιοι με το ένα πόδι τυλιγμένο γύρω από ένα κουπί, έχοντας τα χέρια τους ελεύθερα για να χειρίζονται το κωνικό δίκτυ ψαρέματος. Τέλος θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του εργαστήριο κατασκευής υφάσματος από βλαστούς νούφαρων–ότι καλύτερο και ακριβότερο σε κλωστή ακόμα και από μετάξι! Μην ξεχάσετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας, μία ρομαντική προαιρετική βόλτα με κανό στα χρώματα του δειλινού με κρασί και ροδοπέταλα. Ακολουθεί δείπνο εντός του ξενοδοχείου.

11η ημέρα

Λίμνη Ινλε-Ιντέιν-Χέχο- Γιανγκόν

Άλλη μία ημέρα αφιερωμένη στην όμορφη λίμνη Ίνλε. Περνώντας τα φράγματα νερού, θα ανηφορίσουμε με το ίδιο σκάφος το καταπράσινο κανάλι που θα μας μεταφέρει στο κρυφό και άγνωστο συγκρότημα από 1000 παγόδες Ιντέιν. Το τέλειο τοπίο με τις παγόδες στα γαλαζοπράσινα νερά του ποταμού θα σας εντυπωσιάσουν. Θα ακολουθήσουμε την πορεία της πλωτής αγοράς (που αλλάζει τόπο κάθε 4 ημέρες), απ΄ όπου θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε απίθανες χειροτεχνίες και σουβενίρ φτιαγμένα από τους κατοίκους της λίμνης. Θα γνωρίσουμε τη μονή Nga Phe Kyaung, μία από τις παλαιότερες της λίμνης, με εξαίσια αγάλματα του Βούδα ηλικίας άνω των 200 ετών, θα δούμε τα παλουκοτά σπίτια πάνω στη λίμνη και θα δούμε τον τρόπο παρασκευής τοπικών τσιγάρων, θα συνεχίσουμε για τους «πλωτούς κήπους», όπου θα γνωρίσουμε τον σπάνιο τρόπο καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών μέσα σε νερό. Ακολουθεί η μεταφορά μας στο αεροδρόμιο Χέχο και η πτήση μας για Γιανγκόν. Δείπνο θα δοθεί σε τοπικό εστιατόριο.

12η ημέρα

Γιανγκόν – Κιαικτίγιο (Χρυσός Βράχος)

Αναχώρηση για την Νοτιοανατολική Βιρμανία και την περιοχή των Μον. Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε την παγόδα Κιαικπούν με τα τέσσερα τεράστια αντικριστά αγάλματα του Βούδα. Το απόγευμα θα φτάσουμε στο μάλλον «άγνωστο» χωριό, που όμως έχει το προνόμιο να είναι το μέρος που βρίσκεται η περίφημη παγόδα με τον εντυπωσιακό Χρυσό Βράχο, ένα από τα πιο φημισμένα θρησκευτικά σύμβολα της Ν.Α. Ασίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με τον περίπατό μας γύρω από την ολόχρυση παγόδα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

13η ημέρα

Κιαικτίγιο (Χρυσός Βράχος) – Γιανγκόν

Πρωινή επίσκεψη στο διάσημο μνημείο που είναι ένας ολόχρυσος βράχος από γρανίτη που αιωρείται στην άκρη του ομώνυμου λόφου, σε ύψος 1.100μ. από το επίπεδο της θάλασσας και που στην κορυφή του βρίσκεται η μικρή παγόδα που του έδωσε και το όνομά του. Η κατάνυξη των πιστών, το απόκοσμο θέαμα του βράχου σε συνδυασμό με το υπέροχο τοπίο καθιστούν την σημερινή επίσκεψη μια σπάνια ταξιδιωτική εμπειρία. Επιστροφή οδικώς στην Γιανγκόν. Κατά την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό για τις διαστάσεις του ξαπλωμένο Βούδα, στο Μπάγκο, που το μήκος του φτάνει στα 55 μ. και ύψος στα 16 μ. Θα έχουμε επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τη παγόδα Shwemawdaw, ηλικίας χιλίων ετών, που χτίστηκε αρχικά γύρω στον 10ο αιώνα από τον Μον και συχνά αναφέρεται ως ο ναός του ρυσού Θεού. Στη συνέχεια, θα δούμε το Χρυσό Παλάτι Kambazathadi, όπου οι ιστορίες της Βασιλείας Μον είναι ατελείωτες και συναρπαστικές. Ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο και δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση στη Γιανγκόν.

14η ημέρα

Γιανγκόν – πτήση για Μπανγκόκ

Μετά το πρωινό, θα έχουμε πρωινή πτήση για Μπανγκόκ και με την άφιξη θα ακολουθήσει η ξενάγηση στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στο τέμπλο του Χρυσού Βούδα, το σύμπλεγμα των ναών Βατ Πο, με τον σμαραγδένιο και ξαπλωτό Βούδα των 45 μέτρων. Διασχίζοντας το ποτάμι θα δούμε πανοραμικά το «Ναό της Αυγής» Βατ Αρουν. Τέλος θα καταλήξουμε στο Asiatique Market για να χαλαρώσουμε σε μία υπέροχη αγορά με θέα το ποτάμι και με πολυάριθμες επιλογές φαγητού σε εστιατόρια με ζωντανή μουσική. Ακολουθεί κρουαζιέρα με δείπνο στο ποτάμι και αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο αεροδρόμιο για τη μεταμεσονύχτια πτήση επιστροφής.

15η ημέρα

Άφιξη στην Αθήνα

Πολύ πρωινή πτήση επιστροφής μέσω άλλης πόλης, με άφιξη την ίδια ημέρα στην Αθήνα.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

   

   

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Σε πτήσεις της Gulf Air για Μπανγκόκ .Αεροπορικά εισιτήρια Μπανγκόκ-Γιανγκόν & εσωτερικές πτήσεις όπου απαιτούνται .
  • Διαμονή: Ξενοδοχεία 4* sup, 5*. Η διαμονή (1 νύχτα) στο Χρυσό Βράχο γίνεται σε απλό τοπικό ξενοδοχείο.
  • Γεύματα: 12 πρωινά & 14 δείπνα.
  • Μεταφορές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία): Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.
  • Άλλο: Κρουαζιέρα με δείπνο στην Μπανγκόκ.
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19.

  Δεν περιλαμβάνονται

   

  • Φόροι αεροδρομίων : 980
  • Βίζα εισόδου: Κόστος 65€, τα οποία καταβάλλονται στο γραφείο μας πριν την αναχώρηση.
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
  • Υποχρεωτική τοπική ασφάλεια για την είσοδο στη χώρα (60€, τα οποία καταβάλλονται στο γραφείο μας πριν την αναχώρηση).

  Τιμές

  line

   

  Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

   

  Αναχώρηση
  Δίκλινο
  Διαφορά Μονοκλίνου
  20/06
  1.990 €
  + 580 €
  04/07, 03/08, 07/09, 19/10, 14/11
  2.190 €

  Πτήσεις

  line

   

  Πτήσεις με Gulf Air:
  Πτήση
  Ημερομηνία
  Δρομολόγιο
  Αναχώρηση
  Άφιξη
  GF 042
  20/6,4/7,3/8,7/9,19/10,14/11
  Αθήνα – Μπαχρέιν
  15:00
  19:00
  GF 152
  Μπαχρέιν – Μπανγκόκ
  22:20
  09:30+1
  GF 151
  4/7,18/7,17/8,21/9,2/11,5/12
  Μπανγκόκ – Μπαχρέιν
  04:00
  07:15
  GF 041
  Μπαχρέιν – Αθήνα
  09:45
  14:15

   

  (+1) Άφιξη την επόμενη μέρα

  Σημειώσεις

   

    • Η ροή των ημερησίων προγραμμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραλείπεται τίποτα.
    • Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.
    • Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο pdf, μεγέθους 10-300Κb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού.
    • Μία (1) πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία σε λευκό φόντο, διαστάσεων 4,6 μήκος Χ 3,8 πλάτος, τουλάχιστον είκοσι (20) ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού.

    Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

    Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

    Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

    Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

    Θεάματα

    σε συνεργασία με την
    σε συνεργασία με την

    Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

    Περισσότερα

    Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

    Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

    Περισσότερα

    Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

    Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

    Περισσότερα

    Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

    Χρήσιμες πληροφορίες

    Χώρα / Γλώσσα

    Βιρμανία / Βιρμανικά
    Μπανγκόκ / Ταϊλανδικά

    Νόμισμα

    Κυάτ της Βιρμανίας
    Μπάτ Ταϊλάνδης

    Συνάλλαγμα

    Σας συμφέρει να κάνετε το συνάλλαγμά σας σε κάποιο ανταλλακτήριο στην πόλη, και όχι στο αεροδρόμιο. Καλό είναι όμως να έχετε μαζί σας λίγα Γιέν από την Ελλάδα για τα πρώτα σας έξοδα. Στα συνεργαζόμενα καταστήματα Capital Exchange έχετε έκπτωση στο συνάλλαγμά σας. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στα καταστήματα με τη σχετική ένδειξη.

    Ταξιδιωτικά Εντυπα

    Βιρμανία: Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ και Βίζα

    Διάρκεια πτήσης

    Περίπου 20 ώρες με ενδιάμεσο σταθμό.

    Επικοινωνία

    Καλό θα ήταν για τις μέρες που θα βρίσκεσται στη Βιρμανία να αγοράσετε μία sim card για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Internet απεριόριστα. Η κάρτα sim είναι σχεδόν απαραίτητη για τις κρατήσεις σε εστιατόρια. Χωρίς βιρμανικό νούμερο δυστυχώς δεν είναι εφυκτή η κράτηση σε αρκετά από αυτά.
    *Καθώς τα κόστη μεταβάλλονται, θα λάβετε πιο αναλυτικές πληροφορίες στον ταξιδιωτικό σας φάκελο.

    Καιρός

    bangkok temp

    Ζώνη Ώρας

    Βιρμανία +4:30
    Μπανγκόκ +5:00

    Joy Tours Experts

    Αλέξανδρος Δημητρίου

    Αλέξανδρος Δημητρίου

    Μαίρη Σταθοπούλου

    Μαίρη Σταθοπούλου

    Joy Tours Experts

    Joy Tours Experts

    Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
    Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

    Πανόραμα Βιρμανίας & Μπανγκόκ

    5 + 5 =

    Σχετικές εκδρομές

    Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

    Newsletter

    Κάρτα μέλους

    Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

    Φόρμα
    Ενδιαφέροντος