Επιλογή Σελίδας

Πάρος, Αντίπαρος (Νάξος)

 338

Καλοκαίρι

5 days

Εισαγωγή εκδρομής

Πάρος, Αντίπαρος (Νάξος)

 Η Πάρος είναι από τους πιο βασικούς προορισμούς για όσους επιθυμούν να γευτούν μια αληθινή δόση από Κυκλάδες, μια έντονη γεύση Αιγαίου. Συνδυάζει στον απόλυτο βαθμό την καλή νυχτερινή ζωή με την απόλαυση της θάλασσας. Οι αμμουδερές παραλίες φροντίζουν να ικανοποιούν τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Παραλίες κοσμικές και… εναλλακτικές, οργανωμένες και ελεύθερες. Η Παροικιά και η Νάουσα. Μουσεία και εκκλησίες.

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Πάρος, Αντίπαρος (Νάξος)

 

Η Πάρος είναι από τους πιο βασικούς προορισμούς για όσους επιθυμούν να γευτούν μια αληθινή δόση από Κυκλάδες, μια έντονη γεύση Αιγαίου. Συνδυάζει στον απόλυτο βαθμό την καλή νυχτερινή ζωή με την απόλαυση της θάλασσας. Οι αμμουδερές παραλίες φροντίζουν να ικανοποιούν τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Παραλίες κοσμικές και… εναλλακτικές, οργανωμένες και ελεύθερες. Η Παροικιά και η Νάουσα. Μουσεία και εκκλησίες.

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρες Εκδρομής

1η ημέρα

Πειραιάς – Πάρος

Αναχώρηση 06:00 για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάρο, άφιξη στην Παροικιά, περίπατοι γνωριμίας προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Αγ. Αρσενίου – Αλυκή – Μουσείο Σκορπιός – Δρυό

Πρωινό και περιήγηση – γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε με την κοιλάδα με τις Πεταλούδες, τον πανέμορφο βιότοπο της ποικιλίας Tiger moth με τα πορτοκαλοκόκκινα χρώματα. Επόμενος σταθμός μας η Αλυκή και το μουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων και στον κήπο του τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για τον Δρυό και το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα ανηφορίσουμε για τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, περιπάτους προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Αντίπαρο – Σπήλαιο Αντιπάρου – παραλία Αγ. Γεωργίου – Νάουσα

Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Πούντας και με το F/B θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Επίσκεψη του πολύ σπουδαίου Σπηλαίου της Αντιπάρου, κολύμπι στην όμορφη παραλία του Αγίου Γεωργίου, περιήγηση στα γραφικά πλακόστρωτα της Χώρας, με τα λουλουδιασμένα σπίτια και το ενετικό κάστρο. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα, θα γνωρίσουμε την κοσμοπολίτικη Νάουσα, με τα στενά δρομάκια της και το παραδοσιακό γεφύρι στην είσοδό της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα

Προαιρετική εκδρομή στη Νάξο

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση, κολύμπι, περιπάτους η εναλλακτικά ακολουθείστε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή στη Νάξο. Θα επιβιβαστούμε στις 11:25 στο πλοίο της Blue Star Ferries και μετά από 45 περίπου λεπτά φθάνουμε στη Νάξο και ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση – γνωριμία με το νησί. Η διαδρομή μας ξεκινά από το χωριό Γαλανάδο, όπου υψώνεται ο πύργος του Μπελόνια και συνεχίζεται από το μικρό χωριό Δαμαλάς, για να καταλήξουμε στην ενδοχώρα και την κοιλάδα της Τραγαίας για να επισκεφθούμε το Χαλκί, με τη βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Πρωτόθρονης και το αποστακτήριο κίτρου. Aκολουθεί επίσκεψη στην Παναγία τη Δροσιανή κοντά στο χωριό Μονή, σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Η εκκλησία θεωρείται η παλαιότερη των Βαλκανίων. Επόμενη στάση η Απείρανθος με τα μαρμάρινα καλντερίμια και τα τέσσερα σπουδαία μουσεία, το Αρχαιολογικό, με ευρήματα κυρίως της Πρωτοκυκλαδικής περιόδου, το Γεωλογικό, με 2.000 εκθέματα από την φύση της Νάξου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με συλλογή από την πανίδα της περιοχής και ένα μικρό ενυδρείο, καθώς και το Λαογραφικό, με παραδοσιακά εκθέματα. Χρόνος ελεύθερος για επισκέψεις και γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ΧΩΡΑ, για περιπάτους γνωριμίας και τον απογευματινό καφέ. Στις 18:00 επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάρο, όπου μετά από ένα σύντομο θαλάσσιο ταξίδι θα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην Παροικία, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5η ημέρα

Πάρος – Πειραιάς

Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 10:45 για Πειραιά, άφιξη 14:45 και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

 • Εκδρομές –  περιηγήσεις  με  κλιματιζόμενο  πούλμαν
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις  στο  ξενοδοχείο  PANDROSSOS  3*  στην  ΠΑΡΟΙΚΙΑ
 • Τέσσερα πρωινά σε  μπουφέ
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια  οικονομικής  θέσης,  ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΡΟ και  αντίστροφα
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια  για  την  επίσκεψη  στην  ΑΝΤΙΠΑΡΟ
 • Αρχηγός – συνοδός
 • Φόρος διαμονής
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 

 • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου,
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Τιμές

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο

Τύπος Δωματίου
5 ημέρες
Δίκλινο
338€
3ο άτομο παιδί έως 12
298€

Στην  αναχώρηση   27.08.22  υπάρχει  επιβάρυνση   12€  ανά άτομο.

Σημειώσεις

 

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής.

Θεάματα

σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

σε συνεργασία με την

Χρήσιμες πληροφορίες

Νομός

Νησιά Αιγαίου

Καιρός

Απόσταση / Πρόσβαση με

Αεροπλάνο και πλοίο

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Πάρος, Αντίπαρος (Νάξος)

7 + 3 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

Έντυπα

Σύντομα θα  κυκλοφορήσει το νέο μας έντυπο!

Μέχρι τότε, ξεφυλλίστε online τα προηγούμενα ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

entypo

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
4