Επιλογή Σελίδας

Σαντορίνη

Με μια ματιά..

  • NΜεταβείτε απέναντι στο ηφαίστειο της Σαντορίνης
  • NΕπισκεφτείτε κάποιο Μουσείο
  • NΠερπατήστε ανάμεσα σε ευρήματα των αρχαίων πόλεων
  • NΑποδράστε στις παραλίες
  • NΑπολαύστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από την Καλντέρα
  • NΔοκιμάστε τις τοπικές νοστιμιές

 80

 80

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Σαντορίνη

santorini

Η Σαντορίνη αποτελεί ένα αρκετά γοητευτικό και φιλόξενο νησί, το οποίο κατατάσσεται σ’ ένα από τα πιο ταξιδιωτικά και τουριστικά νησιά της χώρας.

Το νησί της Σαντορίνης προσελκύει χιλιάδες κόσμο ετησίως, χάρης το επιβλητικό της τοπίο, τη μοναδική της ιστορία, το ηφαιστειακό τοπίο της Καλντέρας, τις ιδιόμορφες παραλίες και τα γλυπτά της βράχια με μια μοναδική θέα.

Φημίζεται ανέκαθεν για τη μαγεία και το ρομαντισμό της που εμπνέει το τοπίο και φυσικά το παγκοσμίως γνωστό της ηλιοβασίλεμα.

Πληροφορίες ταξιδιού

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Σαντορίνη

santorini

Η Σαντορίνη αποτελεί ένα αρκετά γοητευτικό και φιλόξενο νησί, το οποίο κατατάσσεται σ’ ένα από τα πιο ταξιδιωτικά και τουριστικά νησιά της χώρας.

Το νησί της Σαντορίνης προσελκύει χιλιάδες κόσμο ετησίως, χάρης το επιβλητικό της τοπίο, τη μοναδική της ιστορία, το ηφαιστειακό τοπίο της Καλντέρας, τις ιδιόμορφες παραλίες και τα γλυπτά της βράχια με μια μοναδική θέα.

Φημίζεται ανέκαθεν για τη μαγεία και το ρομαντισμό της που εμπνέει το τοπίο και φυσικά το παγκοσμίως γνωστό της ηλιοβασίλεμα.

Οι προτάσεις μας

Εκδρομή

Αξιοθέατα

Santorini

Ηφαίστειο

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης, αποτελεί παγκοσμίως από τα κορυφαία αξιοθέατα του νησιού. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα υποθαλάσσια ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο, του οποίου η καλντέρα φτάνει μέχρι τη θάλασσα και είναι η μοναδική θαλάσσια καλντέρα όπου κατοικείται. Το ηφαίστειο συνεχίζει να βρίσκεται σε μια ήρεμη κινητικότητα μέσα από το νησάκι της νέας Καμένης, απέναντι από το νησί της Σαντορίνης.

Ο Αρχαιολογικός χώρος Ακρωτηρίου

Το Ακρωτήρι αποτελεί από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα χωριό, το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Σαντορίνης με περίπου 450 κατοίκους. Κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους, η περιοχή αποτελούσε ένα από τα καστέλια του νησιού, με διώροφα και τριώροφα κτίσματα που αντιπροσώπευαν ένα μοναδικό πολιτισμό και μια κατανομή πλούτου. Σήμερα, είναι παγκοσμίως γνωστό χάρη στον προϊστορικό του αυτό οικισμό, ο οποίος ανακαλύφθηκε στις ανασκαφές, το 1967 και βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει.

Αρχαία Θήρα

Η αρχαία Θήρα βρίσκεται σε υψόμετρο 396 μέτρα στο Μέσα Βουνό. Χρονολογείται πως ιδρύθηκε τον 9ο αιώνα από Δωριείς αποίκους με αρχηγό τον Θήρα και ήταν κατοικήσιμη μέχρι τους Βυζαντινούς χρόνους, ενώ αποτελούσε και το μοναδικό αστικό κέντρο εκείνη την εποχή. Σήμερα η αρχαία Θήρα, αποτελεί έναν επισκέψιμο αρχαιολογικό χώρο, ο οποίος αποκαλύπτει κυρίως την Ελληνιστική και τη Ρωμαϊκή φάση της πόλης.

Τα Μουσεία της Σαντορίνης

Η Σαντορίνη διαθέτει αρκετά οργανωμένα μουσεία, μέσα από τα οποία έχετε την ευκαιρία να λάβετε έγκυρες πληροφορίες για την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού. Μερικά από τα κορυφαία μουσεία που αξίζει να επισκεφτείτε είναι, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών και μέσα από τα εκθέματα του θα γνωρίσετε την ιστορία ολόκληρης της Σαντορίνης. Εξίσου σημαντικό, στην ίδια περιοχή, είναι το Μουσείο της Προϊστορικής Θήρας, μοναδικό στο είδος του Περιφερειακό Μουσείο, το οποίο φιλοξενεί ευρήματα από τις ανασκαφές της Εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας στο Ακρωτήρι, αλλά και ευρήματα από παλαιότερες ανασκαφές του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου. Αν είστε λάτρης της παράδοσης, τότε αξίζει να επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο του νησιού, μαθαίνοντας ολόκληρη τη λαϊκή παράδοση της Σαντορίνης. Τέλος, ακόμα ένα κορυφαίο μουσείο βρίσκεται στην Οία και πρόκειται για το Ναυτικό Μουσείο, το οποίο εξιστορεί όλα τα ίχνη της ναυτικής ιστορίας του νησιού.

Το Μοναστήρι των Δομινικανίδων καλογριών

Το καθολικό μοναστήρι των Δομινικανίδων καλογριών βρίσκεται στο Φηροστεφάνι, και είναι αφιερωμένο στην Αγία Αικατερίνη. Ιδρύθηκε το 1596 από τον Δομινικανό Επίσκοπο Καθολικών Θήρας και αποτελείται από μοναχές του τάγματος του Αγίου Δομίνικου και Αδελφές διαφόρων εθνικοτήτων, σύμβολο της παγκόσμιας Εκκλησίας και της συμφιλίωσης όλων γύρω από το Χριστό.

Η Καλντέρα

Πρόκειται για μια μεγάλη και κυρίως βυθισμένη καλντέρα, η οποία βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο πέλαγος. Ορατά πάνω από το νερό διακρίνονται τα νησιά της Θήρας, της Θηρασιάς, του Ασπρονησίου και τα νησιά Νέα και Παλαιά Καμένη. Σύμφωνα με πηγές μεταξύ μύθου και πραγματικότητας, θεωρούσαν πολλοί πως η Καλντέρα έκρυβε το μυστικό της Χαμένης Ατλαντίδας, κάτι που ερευνήθηκε αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ηλιοβασίλεμα

Σήμα κατατεθέν για τη Σαντορίνη, αποτελεί παγκοσμίως το εκπληκτικό της ηλιοβασίλεμα. Επισκεφτείτε την κορυφή της καλντέρας, τα Φηρά ή και την Οία και θαυμάστε τον απέραντο ορίζοντα που απλώνεται μπροστά σας με έναν έντονο κόκκινο ήλιο κάπου στο βάθος του Αιγαίου και τη θάλασσα να χάνει το μπλε της χρώμα και να γίνεται ένα με τον ουρανό.

Το Κάστρο στην Οία

Κατά την περίοδο του Μεσαίωνα, στην Οία υπήρχε το Καστέλι του Αγίου Νικολάου και υπάρχουν αναφορές για την ύπαρξη του κάστρου το 1480. Η Οία ωστόσο υπέστη σημαντικές ζημιές από το σεισμό του 1956 και μεγάλο μέρος του παραδοσιακού οικισμού υποχώρησε στη θάλασσα. Σήμερα από το καστέλι του Αγίου Νικολάου στην Οία υπάρχει ένα κομμάτι του πύργου του.

Δραστηριότητες

Santorini

Κρουαζιέρα στην Καλντέρα

Μια από τις πιο γνωστές δραστηριότητες στη Σαντορίνη είναι η κρουαζιέρα στα νερά της καλντέρας. Μπορείτε να την απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας επιθυμείτε, ωστόσο η μαγεία της κρύβεται κυρίως την ώρα της δύσης απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία με θέα το ηλιοβασίλεμα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διάρκεια της βόλτας σας, τον τύπο του πλοίου αλλά και τις στάσεις, ανάλογα με την εταιρεία. Το τοπίο θα σας προσφέρει μια μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι βράχοι της καλντέρας συνδυαστικά με τα ήρεμα νερά.

Wine Tours / Wine Tasting

Μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στη Σαντορίνη είναι ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη μεγάλη παράδοση της στην αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση. Πραγματοποιούνται περιηγήσεις στα δέκα επισκέψιμα οινοποιεία του νησιού και φυσικά γευσιγνωσίες των εξαιρετικής ποιότητας κρασιών τους. Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τα οινοποιεία που θα επισκεφθείτε ή να ακολουθήσετε μία οργανωμένη εκδρομή.

Καταδύσεις

Δεδομένου του μαγικού βυθού της Σαντορίνης, δε θα μπορούσε να λείπει από τις δραστηριότητες της η κατάδυση. Καθημερινά διοργανώνονται καταδυτικές εξορμήσεις σε διάφορα σημεία στην καλντέρα, συγκεκριμένα στο βυθό στο Ασπρονήσι, στον Φάρο του Ακρωτηρίου και στις παραλίες της Οίας και της Θηρασιάς. Μια υπέροχη και σπάνια ομορφιά, την οποία μπορείτε να απολαύσετε με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού αλλά και έμπειρων δυτών δίπλα σας.

Kayak

Αν είστε λάτρεις και επιθυμείτε ήρεμες βόλτες με kayak, τότε στην Σαντορίνη μπορείτε να ενοικιάσετε ένα από το Sea kayak στην παραλία του Περίβολου και να απολαύσετε μοναδικές βόλτες στην Άσπρη και στην Κόκκινη παραλία με την καθοδήγηση φυσικά των έμπειρων ανθρώπων της.

Surfing

Άλλη μια εκπληκτική δραστηριότητα στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην παραλία του Μονόλιθου. Εκμεταλλευτείτε τους ανέμους κάνοντας kite surf και wind surf πάνω από τη θάλασσα. Νιώστε μια αίσθηση ελευθερίας και σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του νησιού χαρείτε την εμπειρία. Τέλος, όσοι αγαπούν το skateboard μπορούν να κατευθυνθούν προς το Καμάρι και να απολαύσουν κι εκεί το αγαπημένο τους άθλημα ανάμεσα στα κύματα.

Πεζοπορία

Η πεζοπορία στη Σαντορίνη, αποτελεί σήμα κατατεθέν για όλους όσους επιθυμούν να θαυμάσουν τόσο την ομορφιά της καλντέρας, όσο και της ενδοχώρας. Το πιο διάσημο μονοπάτι έχει ως αφετηρία τα Φηρά και σας οδηγεί στην Οία. Τη διαδρομή μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας ή ακολουθώντας μία οργανωμένη πεζοπορική ομάδα με έμπειρο συνοδό. Υπάρχουν φυσικά ακόμα πιο πολλές διαδρομές με πιο σημαντικές, το πέτρινο μονοπάτι που ξεκινά από το Κρυφό Σχολειό και φτάνει μέχρι το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία, αλλά και από το Καμάρι στην Αρχαία Θήρα και από εκεί στην Περίσσα.

Αναρρίχηση

Άλλη μια εκπληκτική δραστηριότητα του νησιού είναι η αναρρίχηση. Στη Σαντορίνη, οι λάτρεις της αναρρίχησης έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα στις 150 διαδρομές που ξεκινούν από την Περίσσα ή και το Καμάρι. Σημαντικό είναι να προτιμήστε τις πρωινές ώρες, μιας και ο ήλιος είναι ιδιαίτερα έντονος μετά το μεσημέρι, και το απόγευμα ο βράχος είναι πολύ ζεστός.

Ποδηλασία

Για όλους όσους αγαπούν τις εκδρομές με τα ποδήλατα στο νησί της Σαντορίνης πραγματοποιούνται εκδρομές, οι οποίες ξεκινούν από τον Περίβολο, περνούν ή και καταλήγουν από το Εμπορείο και το Ακρωτήρι. Υπάρχει η δυνατότητα να οργανώσετε τη δική σας περιήγηση ή να συμμετέχετε στις ομαδικές, οι οποίες διαθέτουν και μεσημεριανό γεύμα.

Ιππασία

Μια σχετικά καινούρια δραστηριότητα στη Σαντορίνη, είναι η ιππασία. Οργανωμένες βόλτες με άλογα σε ξεχωριστές εκδρομές, που ξεκινούν από το Μεγαλοχώρι και φτάνουν ως την παραλία της Βλυχάδας ή την καλντέρα του Ακρωτηρίου. Αν είστε αρχάριοι οφείλετε να παρακολουθήσετε ένα 20λεπτο μάθημα πριν ξεκινήσετε την ιππασία.

Φαγητό

Santorini

Φάβα

Η Φάβα Σαντορίνης είναι ένα από τα κυριότερα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε. Η φάβα προέρχεται από μια τοπική ποικιλία κίτρινου μπιζελιού και από την αρχαιότητα η εκμετάλλευση της έχει αναπτυχθεί στο νησί για περισσότερα από 3.500 χρόνια. Η φάβα Σαντορίνης είναι ένα βασικό φαγητό για τους ντόπιους και σερβίρεται με διάφορους τρόπους, ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι γίνεται με κόκκινη σάλτσα τομάτας και την ονομάζουν παντρεμένος, ενώ το χειμώνα συνοδεύεται με καπνιστό χοιρινό κρέας.

Κοπάνια

Μια από τις πιο παραδοσιακές νοστιμιές της Σαντορίνης είναι τα Κοπάνια, τα οποία παρασκευάζονται συνήθως σε μικρά ρολά από παξιμάδια κριθαριού, σταφίδες και σουσάμι. Τα Κοπάνια χαρακτηρίζονται ως ένα από τα πιο αυθεντικά και θρεπτικά γλυκά της Σαντορίνης ενώ μπορεί να τα βρείτε σε διάφορες παραλλαγές, όπως αυτή που περιέχει κρασί.

Ντοματοκεφτέδες

Ένα από τα πιο αγαπημένα ορεκτικά που μπορείτε να δοκιμάσετε στη Σαντορίνη είναι οι ντοματοκεφτέδες ή γνωστοί κι ως ψευτοκεφτέδες, οι οποίοι αποτελούνται από ντομάτες Σαντορίνης, βασιλικό και μέντα. Οι γνωστοί ντοματοκεφτέδες του νησιού, που έχουν ως πρώτη ύλη τη σαντορίνια ντομάτα ή το ντομάτακι της Σαντορίνης, έχουν ένα ξεχωριστό άρωμα και μια μοναδική γεύση.

Μελιτίνια

Στη Σαντορίνη τα μελιτίνια προσφέρονται σε διάφορες γιορτές και κυρίως στους γάμους. Πρόκειται για ένα γλυκό, το οποίο παρασκευάζεται με αλατισμένη μυζήθρα και γιαούρτι, ενώ αρωματίζεται με μαστίχα και θα τα βρείτε σε όλα τα παραδοσιακά αρτοποιεία της Σαντορίνης.

Απόχτι

Το Απόχτι έχει βυζαντινές ρίζες και πρόκειται για χοιρινό κρέας επεξεργασμένο με συγκεκριμένο τρόπο, που το διατηρεί αρκετές μέρες πριν την κατανάλωση του. Το απόχτι Σαντορίνης, θα το βρείτε, είτε σε φέτες ή χρησιμοποιείται σε άλλα φαγητά.

Χλωροτύρι

Το χλωροτύρι, είναι το παραδοσιακό τοπικό τυρί της Σαντορίνης, το οποίο προέρχεται από κατσικίσιο ή και πρόβειο γάλα. Είναι κρεμώδες και ελαφρώς ξινό και θα το βρείτε να συνοδεύει, είτε φέτες ψωμιού ή να αναμιγνύεται στη σαλάτα.

Άσπρες μελιτζάνες Σαντορίνης

Ένα άλλο σπάνιο τοπικό προϊόν της Σαντορίνης είναι η λευκή μελιτζάνα. Έχει λίγους σπόρους και θα τη βρείτε σε διάφορα εστιατόρια του νησιού, είτε τηγανιτή σε ροδέλες, είτε σε μελιτζανοσαλάτα δίπλα στο ούζο ή το κρασί.

Σφουγγάτο

Το σφουγγάτο της Σαντορίνης είναι κι αυτό ένα από τα πιο φημισμένα τοπικά φαγητά του νησιού και πρόκειται για τηγανιτά λαχανικά, τα οποία μπαίνουν στην κλασσική ομελέτα.

Γλυκό Κουφέτο

Ένα από τα κορυφαία και εξίσου παραδοσιακά γλυκά της Σαντορίνης είναι το κουφέτο, το οποίο γίνεται με μέλι και αμύγδαλα. Το κουφέτο, θα το συναντήσετε σε διάφορα καταστήματα του νησιού, αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν στις γιορτές και κυρίως στους γάμους, καθώς το θεωρούν τύχη για το ζευγάρι με το μέλι να συμβολίζει τη γλυκιά ζωή και τα αμύγδαλα τη γονιμότητα.

Τα κρασιά της Σαντορίνης

Η Σαντορίνη διαθέτει μια τεράστια παράδοση στην αμπελουργία, τουλάχιστον 3.500 χρόνια. Το ευνοϊκό της κλίμα σε συνδυασμό με τη σύσταση του εδάφους έχουν κάνει τις ποικιλίες που οινοποιούνται να προσφέρουν κρασιά με ξεχωριστή προσωπικότητα. Στο νησί υπάρχει ένας από τους πιο παλιούς αμπελώνες σ’ όλο τον κόσμο που προέρχεται από τα προϊστορικά χρόνια.

Διασκέδαση

Santorini

Φηρά

Τα Φηρά είναι η πρωτεύουσα της Σαντορίνης από τα τέλη του 18ου αιώνα και αποτελεί το πιο πυκνοδομημένο μέρος του νησιού. Διαθέτουν μια καταπληκτική θέα στην Καλντέρα και πολλά αξιοθέατα να δείτε, μέσω των οποίων έρχεστε πιο κοντά στην ιστορία του νησιού. Απολαύστε τις βόλτες σας ανάμεσα στα γραφικά στενά, τα αρχοντικά, καταστήματα, εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή της περιοχής.

Οία

Η Οία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού και είναι η πρώτη επιλογή όσων αναζητούν έναν ήσυχο και ταυτόχρονα αρκετά κοσμοπολίτικο προορισμό. Αποτελεί το σημείο του νησιού που έχει επηρεαστεί λιγότερο από την επέλαση του τουρισμού και έχει κρατήσει στο μέγιστο την αυθεντικότητά της και την αρχιτεκτονική της γοητεία. Απολαύστε μοναδικές βόλτες, γευτείτε τοπικές νοστιμιές στα εξαιρετικά εστιατόρια της περιοχής και φυσικά θαυμάστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα καθώς η Οία αποτελεί από τα κορυφαία σημεία με την καλύτερη θέα.

Ημεροβίγλι

Στο Ημεροβίγλι αν και δε θα βρείτε πολλά αξιοθέατα να επισκεφτείτε, θα βρείτε ωστόσο την πιο όμορφη θέα βλέποντας πανοραμικά τη καλντέρα και το ηφαίστειο. Η περιοχή χαρακτηρίζεται κυρίως για την ηρεμία της και για την Παναγία τη Μαλτέζα με το ξυλόγλυπτο της τέμπλο και την εικόνα της να θεωρείται πως βρέθηκε κοντά στη Μάλτα.

Φηροστεφάνι

Το Φηροστεφάνι βρίσκεται στο άκρος της καλντέρας και αποτελεί το καλύτερο σημείο για να δει κανείς το ηφαίστειο. Ο οικισμός φημίζεται για το συνεδριακό κέντρο Πέτρος Νομικός, στο οποίο εκτίθενται οι τρισδιάστατες φωτογραφικές αναπαραγωγές των τοιχογραφιών του Ακρωτηρίου, ενώ σημαντικό είναι ανάμεσα στο Φηροστεφάνι και το Ημεροβίγλι το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, που ιδρύθηκε το 1651 από την οικογένεια Γκύζη.

Παραλίες

Santorini

Κόκκινη Παραλία

Η Κόκκινη παραλία είναι μια από τις πιο όμορφες και πιο γραφικές παραλίες τόσο στη Σαντορίνη, αλλά και ευρύτερα στο Αιγαίο. Χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο κόκκινο και μαύρο χρώμα των βράχων, οι οποίοι είναι αποτέλεσμα του ηφαιστείου και περιβάλλουν την παραλία. Κολυμπήστε στα σκούρα μπλε και κρυστάλλινα νερά και απολαύστε τις υποβρύχιες θερμές πηγές.

Περίβολος

Η παραλία Περίβολος διαθέτει αρκετά από τα πιο δημοφιλή Beach Bar του νησιού, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερο πόλο έλξης κυρίως για τους νέους. Πραγματοποιούνται καθημερινά πάρτι από το πρωί έως το βράδυ δίνοντας στους επισκέπτες όχι μόνο την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους, αλλά και τα υπέροχα κοκτέιλ και τη δυνατή μουσική.

Βλυχάδα

Νότια του Περίβολου, θα βρείτε την παραλία της Βλυχάδας, ένα μοναδικό τοπίο με ηφαιστειακά πετρώματα και μια εξωτική ατμόσφαιρα. Πρόκειται για μια παραλία με ψιλή μαύρη άμμο και σκούρο βότσαλο ή οποία είναι ιδανική για όλους όσους επιθυμούν την ησυχία και την απομόνωση.

Καμάρι

Μια αρκετά γνωστή παραλία της Σαντορίνης, είναι το Καμάρι, όπου βρίσκεται κάτω από το λόφο της αρχαίας Θήρας. Πρόκειται για μια πλήρως οργανωμένη και κοσμοπολίτικη παραλία με υπέροχα κρυστάλλινα νερά και αρκετές καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες για να απολαύσετε πλήρως τη μέρα σας στην παραλία.

Μονόλιθος

Η παραλία Μονόλιθος είναι κι αυτή μια από τις καλύτερες παραλίες της Σαντορίνης. Πρόκειται για μια οργανωμένη και κυρίως πιο οικογενειακή παραλία με ρηχά νερά και μαύρη άμμο. Στην ευρύτερη περιοχή θα βρείτε διάφορες εγκαταστάσεις εστίασης αλλά και γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και παιδική χαρά.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

  •  Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχειο της επιλογής σας 
  • Όροι διατροφής : Πρωινό ή ημιδιατροφή

Δεν περιλαμβάνονται

  •  Φόρος διανομής

Τιμές

BLUE SUITES 4keys – Θήρα, Σαντορίνη

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση µε ημιδιατροφή και ποτά

Τύπος Δωματίου
1/4-10/5
&
1/10-6/11
 
11/5-9/6
10/6-15/7
&
16-30/9
 
16/7-15/9
Single standard
 
70€
90€
115€
145€
Double standard
 
80€
100€
125€
160€
Double standard
partial sea view
90€
110€
135€
170€
Double junior suite
Δύο χώρων sea view
100€
125€
155€
195€
Triple junior suite(3 adults)
Δύο χώρων sea view
125€
155€
185€
225€
Quadruple junior suite (2ad+2ch)
Δύο χώρων sea view
125€
155€
185€
225€
Double deluxe suite
Sea view wiith spa bath
135€
165€
195€
240€

 

SPLENDOUR RESORT 5* – Φηροστεφάνι Θήρας, Σαντορίνη

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με πρωινό

Τύπος Δωματίου
1-31/3
&
 1-15/12
1-30/4
&
1-30/11
1/5-30/6
&
16/9-31/10
 
1/7-15/9
Μονόκλινο  standard χωρίς θέα
95€
125€
155€
195€
Δίκλινο standard χωρίς θέα
115€
145€
180€
220€
Δίκλινο standard με θέα θάλασσα
135€
170€
205€
245€
Double superior  με θέα θάλασσα
155€
195€
230€
270€
Double junior suite με πισίνα
N/A
240€
295€
335€
Family suite θέα θάλασσα  (2 ενήλικες+ 2 παιδιά)
185€
240€
295€
335€

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια Aig

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια Aig

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την

σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

Χρήσιμες πληροφορίες

Νομός

Κυκλάδων

Καιρός

Santorini

περισσότερα..

Santorini

Απόσταση / Πρόσβαση με

1 ώρα με αεροπλάνο και 5 με 10 ώρες με πλοίο 

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Σαντορίνη

15 + 8 =

Σχετικές εκδρομές

Top 7 ταξίδια για to 2021

Έντυπα

Σύντομα θα  κυκλοφορήσει το νέο μας έντυπο!

Μέχρι τότε, ξεφυλλίστε online τα προηγούμενα ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

entypo

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
310