Επιλογή Σελίδας

Σίφνος

Με μια ματιά..

  • NΕπισκεφτείτε κάποιο μουσείο του νησιού
  • NΠερπατήστε στα γραφικά χωριά της Σίφνου
  • NΘαυμάστε τους αρχαιολογικούς χώρους
  • NΑπολαύστε τις εκπληκτικές δραστηριότητες
  • NΑποδράστε στις παραλίες
  • NΔοκιμάστε τις τοπικές νοστιμιές

 85

 85

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Σίφνος

sifnos

Η Σίφνος αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια σε λαϊκή παράδοση ιστορία, χρώμα, γραφικότητα αλλά και πολλές τοπικές γεύσεις νησιά των Κυκλάδων. Στο νησί κυριαρχούν οι εκπληκτικές παραλίες με τις χρυσαφένιες αμμουδιές, τα παραδοσιακά της χωριά με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, τα ανθισμένα παρτέρια, τους πέτρινους ανεμόμυλους και τους γαλάζιους τρούλους των εκκλησιών, δημιουργώντας το τέλειο και ειδυλλιακό τοπίο για τις διακοπές σας.

Πληροφορίες ταξιδιού

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Σίφνος

sifnos

Η Σίφνος αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια σε λαϊκή παράδοση ιστορία, χρώμα, γραφικότητα αλλά και πολλές τοπικές γεύσεις νησιά των Κυκλάδων. Στο νησί κυριαρχούν οι εκπληκτικές παραλίες με τις χρυσαφένιες αμμουδιές, τα παραδοσιακά της χωριά με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, τα ανθισμένα παρτέρια, τους πέτρινους ανεμόμυλους και τους γαλάζιους τρούλους των εκκλησιών, δημιουργώντας το τέλειο και ειδυλλιακό τοπίο για τις διακοπές σας.

Οι προτάσεις μας

Εκδρομή

Αξιοθέατα

sifnos

Το Κάστρο

Το Κάστρο, πρόκειται για την πρωτεύουσα της Σίφνου κατά την αρχαιότητα, τη μεσαιωνική, αλλά και τη νεότερη περίοδο έως και το 1836, ενώ κατά καιρούς υπήρξε έδρα της Αρχιεπισκοπής Σίφνου και Επισκοπής Σιφνομήλου. Σήμερα η είσοδος στο Κάστρο γίνεται από τις παλιές στοές, τις οποίες προστάτευαν πολεμικοί πύργοι, κατά τα παλαιά χρόνια. Ακόμη περπατήστε και παρατηρήστε τους δρόμους και την κεντρική πλατεία, όπου έχουν χτιστεί πάνω από τις στέγες των μονώροφων σπιτιών, που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες. Περιπλανηθείτε στα πέτρινα στενά, ενώ μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε κάποιο εστιατόριο και μετά να επισκεφτείτε κάποιο από τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Εκκλησίες και Μοναστήρια

Η Σίφνος, διαθέτει 227 εκκλησίες και μοναστήρια, τα περισσότερα έχουν χαρακτηριστεί κι ως ιστορικά μνημεία και έχουν ένα τεράστιο ιστορικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Τα πιο σημαντικά, τα οποία έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε είναι, η Παναγία η Αγγελόκτιστη στην Καταβατή, το Μοναστήρι του προφήτη Ηλία του Ψηλού, το Μοναστήρι του Χρυσοστόμου στο Κάτω Πετάλι, η Παναγία τα Γουρνιά στο Πάνω Πετάλι, ο Άγιος Αντύπας στο Πάνω Πετάλι, η Παναγία Ελεούσα στο κάστρο και το Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής.

Αρχαιολογικοί Χώροι

Στο νησί της Σίφνου βρίσκονται 55 διάσπαρτοι αρχαίοι πύργοι, αρκετές αρχαίες Ακροπόλεις και πολλά παλαιά ορυχεία. Οι αρχαιότεροι, κυμαίνεται πως έχουν χτιστεί τον 6ο με 3ο π.Χ. αιώνα, ενώ σήμερα σε καλή κατάσταση θα βρείτε μόνο τον Άσπρο. Οι περισσότεροι πύργοι, σύμφωνα με πηγές, κατασκευάστηκαν μετά την επιδρομή των Σαμίων με σκοπό να στέλνουν σήματα στις αρχαίες ακροπόλεις, ενώ αργότερα το δίκτυο αναπτύχθηκε και τα σύστημα ανταλλαγής σημάτων απλώθηκαν σε όλο το νησί. Όπως αναφέρει και ο Θουκυδίδης ο τρόπος επικοινωνίας, ήταν ο καπνός και η φωτιά.

Μουσεία

Στη Σίφνο θα βρείτε εκπληκτικά μουσεία, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε. Μερικά από τα πιο φημισμένα που αξίζει να πάτε, είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού, το οποίο βρίσκεται στο Κάστρο και φιλοξενεί μια σπουδαία έκθεση συλλογής αρχαϊκών και ελληνιστικών γλυπτών. Το 1980 αναπαλαιώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ από το 1986 λειτουργεί κανονικά. Ακόμη αξίζει να επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο Λαϊκής Τέχνης. Βρίσκεται στην Απολλωνία και περιλαμβάνει εκθέματα από την παραδοσιακή ζωή του νησιού όπως αγροτικά εργαλεία, είδη οικιακής χρήσης, τοπικές ενδυμασίες, κ.α.. Τέλος, το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης, το οποίο θα βρείτε στη Μονή της Βρυσιανής και στο εσωτερικό του θα δείτε χειρόγραφα, περγαμηνές με κώδικες, έντυπα παλαιών εκδόσεων, Ευαγγέλιο του 1796, λειψανοθήκες, εξαπτέρυγα, ιερά σκεύη, άμφια, εικόνες, το κεντητό φελόνι της Κασσιανής κ.α..

Δραστηριότητες

sifnos

Πεζοπορία

Η Σίφνος αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για πεζοπορία, καθώς διαθέτει ένα εξαιρετικό δίκτυο μονοπατιών, όπου χαρακτηρίζεται ως από τα πιο οργανωμένα στην Ευρώπη. Μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον χάρτη ή να βρείτε στο διαδίκτυο όλα τα μονοπάτια και τις διαδρομές, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε για να απολαύσετε και να εξερευνήσετε βήμα – βήμα την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό και τη φύση της Σίφνου με τη συνοδεία επαγγελματιών οδηγών βουνού.

Θαλάσσια σπορ – Καταδύσεις

Στη Σίφνο θα συναντήσετε σε αρκετές παραλίες σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου μπορείτε να απολαύσετε διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες. Οι κυριότερες παραλίες είναι το Βαθύ και ο Πλατύς Γιαλός, όπου βρίσκονται επιχειρήσεις με θαλάσσια σπορ, όπως κανό, S.U.P. και θαλάσσια ποδήλατα. Ακόμη λειτουργεί και καταδυτικό κέντρο, για τους λάτρεις του θαλάσσιου βυθού και μάλιστα ενός βυθού όπως της Σίφνου, ο οποίος κρύβει μια αψεγάδιαστη ομορφιά.

Εκδρομές με σκάφος

Πραγματοποιούνται συνεχώς ημερήσιες εκδρομές με σκάφη σε παραλίες όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη αλλά και σε γειτονικά νησιά όπως η Κίμωλος, η Πάρος, η Μήλος κ.α.. ακόμη εάν διαθέτετε το δικό σας σκάφος, η Σίφνος αποτελεί ιδανικό προορισμό για να αποδράσετε στις διακοπές σας με το προσωπικό σας σκάφος καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Ανάβυσσο και το Φάληρο, ενώ είναι και σε κομβική θέση για τις καλύτερες εξορμήσεις στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων.

Ιππασία

Ακόμη μια ιδιαίτερη δραστηριότητα που αξίζει να κάνετε στη Σίφνο, είναι η ιππασία. Έχετε την ευκαιρία στο νησί να γνωρίσετε άλογα από κοντά, να εξοικειωθεί μαζί τους, να απολαύσετε βόλτες και φυσικά μερικά βασικά μαθήματα ιππασίας. Αν από την άλλη δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια βόλτα, μπορείτε να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί τους, και να βιώσετε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία που προσφέρει η επαφή με τα άλογα με διαφορετικό τρόπο.

Φαγητό

sifnos

Μαστέλο

Το Μαστέλο, είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Σίφνου, το οποίο έχει πάρει το όνομά του από το ομώνυμο πήλινο σκεύος στο οποίο μαγειρεύεται. Πρόκειται για αμπελόκλαδα, τα οποία τοποθετούνται στον πυθμένα και παίρνουν τον ρόλο της σχάρας, πάνω από τα οποία ακουμπάνε το κρέας και ψήνεται για αρκετές ώρες σε παραδοσιακούς ξυλόφουρνους.

Λωλή

Η Σίφνος, ως η πατρίδα του πρώτου διάσημου Έλληνα σεφ, του Νίκου Τσελεμεντέ, φημίζεται για την ιδιαίτερη γαστρονομία της. ένα λοιπόν από τα πιο αξιόλογα εδέσματα της, που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε είναι η λωλή. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πεντανόστιμη παραδοσιακή κολοκυθόπιτα του νησιού. Το όνομά της προέρχεται, από την έννοια πως φτιάχνεται λωλά, δηλαδή στα τυφλά, ανάλογα τη φαντασία και τα υλικά που επιθυμεί να προσθέσει ο καθένας. Τα βασικά της συστατικά είναι η κολοκύθα, η σταφίδα, το μέλι, το πορτοκάλι, το σουσάμι, το αλεύρι και από κει και πέρα ό,τι άλλο επιθυμούν και διαθέτουν στα σπίτια τους οι νοικοκυρές.

Ρεβιθοκεφτέδες

Σε όλα τα Κυκλαδίτικα νησιά, θα παρατηρήσετε σε κάθε κατάλογο κεφτέδες, οι οποίοι δεν έχουν κρέας αλλά χόρτα, όσπρια και λαχανικά. Οι ρεβιθοκεφτέδες στη Σίφνο, είναι ο κορυφαίος μεζές και το κύριο συνοδευτικό, το οποίο δεν απουσιάζει από κανένα τραπέζι. Σύμφωνα με τους ντόπιους είναι μια παράδοση και μια εύκολη επιλογή που επέλεγαν τα παλιά χρόνια οι νοικοκυρές και έφτιαχναν αν είχαν περισσευούμενα ρεβίθια από την προηγούμενη ημέρα. Επίσης μπορείτε να γευτείτε χταποδοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες και μαραθοκεφτέδες που θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστοι.

Κρασί

Το νησί της Σίφνου αν και διαθέτει μια σχετικά μικρή παραγωγή οινοποιίας, συγκριτικά με τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, διαθέτει μια εξαιρετική ποιότητα τόσο λευκών, όσο και κόκκινων κρασιών. Φημίζεται κυρίως για το λιαστό κόκκινο κρασί, το οποίο παράγεται στο νησί. Μπορείτε είτε να συνοδεύετε τα γεύματα σας, είτε να αναζητήσετε στα καταστήματα τροφίμων της Σίφνου, τα κρασιά τοπικής παραγωγής και να προμηθευτείτε.

Διασκέδαση

sifnos

Ψώνια

Η Σίφνος φημίζεται για τα κεραμικά της είδη, όπως πιάτα, κούπες, ποτήρια, κανάτες, στάμνες, αλλά και διακοσμητικά είδη. Για αυτό το λόγο, αποτελούν ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας. Κυρίως στις Κάμαρες, αλλά και στα περισσότερα χωριά του νησιού, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε.

Νυχτερινή διασκέδαση

Τα τελευταία χρόνια, η Σίφνος έχει αναπτύξει έντονη νυχτερινή ζωή, τόσο στην ενδοχώρα, όσο και στις παραθαλάσσιες περιοχές. Τα περισσότερα μπαρ του νησιού συγκεντρώνονται στην Απολλωνία, την πρωτεύουσα της Σίφνου, και μένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα μπαρ στο Κάστρο, από την άλλη, υπόσχονται μία ρομαντική, βραδινή έξοδο. Για πιο ήρεμες βραδιές, υπάρχουν αμέτρητες ταβέρνες σε όλο το νησί.

Παραλίες

sifnos

Καμάρες

Οι Καμάρες, είναι η πρώτη παραλία, την οποία θα συναντήσετε βγαίνοντας από το καράβι. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τοπίο, μια πλήρως οργανωμένη παραλία, αποτελούμενη από χρυσή, λεπτή άμμο, σκιά από αλμυρίκια, περιποιημένα αποδυτήρια, ντους και τουαλέτες. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας ή το γεύμα σας σε μια από τις καφετέριες ή και τα εστιατόρια αντίστοιχα, που βρίσκονται δίπλα στην παραλία.

Βρουλίδια

Η οργανωμένη παραλία Βρουλίδια είναι σχετικά μία μεσαίου μεγέθους παραλία με λευκό βότσαλο, κρυστάλλινα νερά και βρίσκεται βορειοδυτικά της Σίφνου. Επιπλέον, όπως στις περισσότερες παραλίες, υπάρχουν καφετέριες και εστιατόρια με τραπέζια δίπλα στη θάλασσα.

Πουλάτη

Η παραλία Πουλάτη είναι μια μικρής έκτασης βραχώδη ακτή, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Σίφνου. Το όνομά της προέρχεται από την εκπληκτική εκκλησία της Παναγίας Πουλάτης, η οποία είναι ελάχιστα λεπτά δίπλα της. Στην πίσω πλευρά της παραλίας καταλήγει μία καταπράσινη ρεματιά και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους όσους αναζητούν την ηρεμία και αγαπούν να χαζεύουν το βραχώδη βυθό.

Πλατύς Γιαλός

Η παραλία Πλατύς Γιαλός, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο κοσμικές παραλίες της Σίφνου, όπως δηλώνει και το όνομά της. Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία, αποτελούμενη από χρυσή, λεπτή άμμο, σκιά από αλμυρίκια, αποδυτήρια, ντους και τουαλέτες. Η παραλία εκτός από εκπληκτικές καφετέριες και εστιατόρια που έχει δίπλα της, διαθέτει και σύγχρονες εγκαταστάσεις για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας θαλάσσια σπορ.

Συνδυάστε με..

sifnos

Χερρόνησος

Η Χερρόνησος είναι ο πιο βόρειος οικισμός της Σίφνου, ο οποίος απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του. Πρόκειται για ένα σχετικά μικρό και γραφικό χωριό, όπου όλα κυλάνε με ήρεμους ρυθμούς. Τα παλαιότερα χρόνια, αποτελούσε κέντρο αγγειοπλαστικής τέχνης, ενώ το όνομα του προέρχεται από τις λέξεις χέρσος και νήσος, με τοπωνύμιο Χερρόνησος, δηλαδή τμήμα ξηράς που βρέχεται από τη θάλασσα και συνδέεται με τη ξηρά από τη μια μόνο πλευρά. Στο χωριό θα βρείτε αρκετές όμορφες παραλίες, όπως τη παραλία Χερρόνησος, Βρουλίδια, Αρτιμόνι και Γιαλούδια. Σήμα κατατεθέν και σημείο αναφοράς είναι η εκκλησία του Αγίου Πολυκάρπου όπως και το κάτασπρο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Φάρος

Ο Φάρος είναι ένας πανέμορφος, παραθαλάσσιος οικισμός νοτιοανατολικά της Σίφνου, σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα. Πρόκειται στην ουσία για έναν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς των επισκεπτών, όχι μόνο δεδομένου της ευνοϊκής του θέσης, αλλά και λόγω των εκπληκτικών παραλιών που διαθέτει, όπως το Γλυφό και τη Φασολού. Τα παλαιότερα χρόνια αποτελούσε εξίσου σπουδαίο οικισμό αγγειοπλαστικής, ενώ το όνομά του οφείλεται στον Φάρο που δεσπόζει στην είσοδο του όρμου όπου μέχρι και το 1883 ήταν το κεντρικό λιμάνι της Σίφνου, καθώς έχει χαρακτηριστεί κι ως παραδοσιακός και προστατευόμενος οικισμός.

Άνω και Κάτω Πετάλι

Το Πετάλι στην τοπική διάλεκτο σημαίνει μικρό πετρώδες ύψωμα. Στη Σίφνο θα συναντήσετε το Άνω και το Κάτω Πετάλι. Το Άνω Πετάλι, εκτείνεται μεταξύ του Αρτεμώνα και της Απολλωνίας και αποτελεί ένα μαγευτικό οικισμό που σίγουρα θα σας μαγέψει. Από το γραφικό και κατάλευκο χωριό θα δείτε την καλύτερη θέα προς το άπειρο, ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Αντύπα για την οποία φημίζεται το χωριό και η ίδια χαρακτηρίζεται για την αρχιτεκτονική και την ιστορία της, καθώς λειτούργησε στους χρόνους της Επανάστασης του 1821 ως σχολείο που ίδρυσε ο Νικόλαος Χρυσόγελος. Από την άλλη το Κάτω Πετάλι βρίσκεται ανατολικά της Απολλωνίας και δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη πως στέκεται αγέρωχα πάνω σ’ ένα μικρό λόφο. Το χωριό απλώνεται γύρω από μία κεντρική πλακόστρωτη πλατεία, όπου βρίσκεται και η ξεχωριστή εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής με τα πυργοειδή κωδωνοστάσια. Η αρχιτεκτονική του επαναλαμβάνει τα κυκλαδίτικα πρότυπα και το χωριό στο σύνολο του αποτελεί μια ακόμη φιλόξενη γωνία για τον επισκέπτη, ενώ στην κεντρική του πλατεία πραγματοποιούνται κάποιες από τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, όπως μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, αναπαράσταση παραδοσιακών σιφνέικων παιγνιδιών κ.α..

Εξάμπελα

Κατά την είσοδό σας στον οικισμό θα συναντήσετε σειρές από δέκα περίπου ερειπωμένους και άλλους καλοσυντηρημένους ανεμόμυλους, γνωστοί ως Αράδες. Η λέξη Εξάμπελα σημαίνει ξερά και χερσωμένα αμπέλια και σήμα κατατεθέν του νησιού είναι οι εκκλησίες του Άγιου Νικολάου, όπου υπάρχει και ο τάφος του Αριστοτέλη Προγελέγγου και του Αγίου Αθανασίου. Στο νότιο τμήμα του σώζονται τα ερείπια του μαύρου πύργου, ενός από τους πιο γνωστούς πύργους της Σίφνου και ελάχιστα λεπτά έξω από το χωριό, στο δρόμο προς το Φάρο βρίσκεται το μοναστήρι της Παναγίας της Βρυσιανής όπου λειτουργεί και το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

  •  Καθημερινά πρωινό σε μπουφέ

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ο φόρος διαμονής 1.50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση ο οποίος πληρώνεται τοπικά κατά την αναχώρηση

Τιμές

HOTEL ALEXANDROS 3*

   Πλατύς Γιαλός

Τύποι δωματίων
19/05-15/06  & 11/09 – 03/10
16/06-12/07 & 24/08-10/09
13/07-23/08
Μονόκλινο με θέα κήπο
85€
140€
210€
Δίκλινο με θέα κήπο
95€
150€
220€
Τρίκλινο με θέα κήπο
120€
180€
260€
Τετράκλινο με θέα κήπο
140€
200€
280€
Τετράκλινη Σουίτα με θέα κήπο
155€
230€
330€

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την

σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

Χρήσιμες πληροφορίες

Νομός

Κυκλάδων

Καιρός

Sifnos

περισσότερα..

Sifnos

Απόσταση / Πρόσβαση με

Απόσταση από Αθήνα: από 3 ώρες
Πρόσβαση με: πλοίο

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Σίφνος

3 + 7 =

Σχετικές εκδρομές

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

Έντυπα

Σύντομα θα  κυκλοφορήσει το νέο μας έντυπο!

Μέχρι τότε, ξεφυλλίστε online τα προηγούμενα ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

entypo

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
310