Επιλογή Σελίδας

Τήνος

Με μια ματιά..

  • NΘαυμάστε και προσκυνήστε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας
  • NΓνωρίστε τα υπέροχα γραφικά χωριά του νησιού
  • NΕπισκεφτείτε κάποιο Μουσείο της Τήνου
  • NΑποδράστε στις παραλίες

 73

 73

Αναχωρήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Τήνος

tinos

Η Τήνος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, το οποίο φημίζεται κυρίως για τα θαύματα της Παναγίας και χαρακτηρίζεται ως θρησκευτικό κέντρο. Ωστόσο, παρά την τεράστια σημασία του νησιού στην Ορθοδοξία, το νησί της Τήνου διαθέτει αρκετά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, αξιοθέατα, γραφικά χωριά και παραλίες που τα τελευταία χρόνια την καθιστούν κορυφαίο προορισμό τόσο για οικογένειες, όσο και για τους νέους. Αποδράστε, λοιπόν, στην Τήνο και απολαύστε την ιστορία της, τις παραλίες, τα χωριά, τα έθιμα, την ιδιαίτερη της αρχιτεκτονική, τα μουσεία της και φυσικά τις αμέτρητες δραστηριότητες.

Πληροφορίες ταξιδιού

Video Gallery

Photo Gallery

Χάρτης Εκδρομής

Τήνος

tinos

Η Τήνος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, το οποίο φημίζεται κυρίως για τα θαύματα της Παναγίας και χαρακτηρίζεται ως θρησκευτικό κέντρο. Ωστόσο, παρά την τεράστια σημασία του νησιού στην Ορθοδοξία, το νησί της Τήνου διαθέτει αρκετά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, αξιοθέατα, γραφικά χωριά και παραλίες που τα τελευταία χρόνια την καθιστούν κορυφαίο προορισμό τόσο για οικογένειες, όσο και για τους νέους. Αποδράστε, λοιπόν, στην Τήνο και απολαύστε την ιστορία της, τις παραλίες, τα χωριά, τα έθιμα, την ιδιαίτερη της αρχιτεκτονική, τα μουσεία της και φυσικά τις αμέτρητες δραστηριότητες.

Οι προτάσεις μας

Εκδρομή

Αξιοθέατα

tinos

Ο Ιερός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Ο Ιερός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ή αλλιώς ο Ναός της Ευαγγελίστριας, είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς φθάνοντας στο λιμάνι της Τήνου και αποτελεί παγκοσμίως ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα της Ορθοδοξίας. Ιδρύθηκε το 1823 και χτίστηκε στο ίδιο σημείο όπου βρέθηκε η εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Πρόκειται για ένα λαμπρό οικοδόμημα, κατασκευασμένο από λευκό μάρμαρο, όπου αξίζει να δείτε την έκθεση εικόνων και κειμηλίων, το μαυσωλείο των θυμάτων από τον τορπιλισμό της «Έλλης» το 1940 και φυσικά το εικονοστάσι στο οποίο φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας, η οποία είναι γεμάτη από τάματα. Σήμερα χιλιάδες πιστοί επισκέπτονται το νησί ετησίως για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα, καθώς η Τήνος έχει γίνει πόλος έλξης για τους χριστιανούς όλου του κόσμου.

Μνημείο Έλλης

Δίπλα στον Ναό της Ευαγγελίστριας, βρίσκεται το μαυσωλείο των θυμάτων από τη βύθιση του ελληνικού καταδρομικού, που τορπιλίστηκε ανοιχτά του λιμανιού της Τήνου τον Αύγουστο του 1940. Το Μαυσωλείο της Έλλης είναι ένας μικρός χώρος με μεγάλη ιστορική σημασία, όπου υπάρχει το οστεοφυλάκιο των θυμάτων του τορπιλισμού και των πρώτων θυμάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα. Επιπλέον, δίπλα από το Μνημείο φυλάσσεται ένα από τα κανόνια του καταδρομικού που συντηρήθηκε κατάλληλα και σήμερα χρησιμοποιείται για τους κανονιοβολισμούς στις μεγάλες εορτές του νησιού.

Πινακοθήκη

Η Πινακοθήκη βρίσκεται στη Χώρα Τήνου και ιδρύθηκε το 1961 χάρη στη δωρεά του συλλέκτη Αθανασίου Παπαδόπουλου. Σήμερα συγκεντρώνει πάνω από 120 έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων ζωγράφων. Παρουσιάζονται κυρίως έργα, τα οποία αντιπροσωπεύουν την Ιταλική και την Επτανησιακά αναγέννηση, τη Φλαμανδική και Ιόνιο σχολή, τον Κλασικισμός και τον Γαλλικό ρομαντισμό. Μερικά ονόματα καλλιτεχνών από την ελληνική συλλογή είναι: Λύτρα, Βολανάκη, Δούκα, Θωμόπουλο, Οικονόμου, Ράλλη, Φωκά, Χατζή, κ.α. , ενώ στη συλλογή των ζωγράφων του εξωτερικού θα συναντήσετε έργα και αντίγραφα από τους: Βερονέζε, Κορέτζιο, Πουσέν, Ρέμπραντ, Ρούμπενς, Τιτσιάνο, κ.α..

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας βρίσκεται στον Πύργο της Τήνου και αποτελεί ένα σπουδαίο παράδειγμα παρουσίασης της τεχνολογίας του μαρμάρου. Το μάρμαρο θεωρείται τόσο για την Τήνο, όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα, ένα υλικό που κατέχει ιδιαίτερη θέση από την αρχαιότητα, στην αρχιτεκτονική και την τέχνη της χώρας. Στο μουσείο, περιγράφονται αναλυτικά και ζωντανά οι εξοπλισμοί και οι τεχνικές της μαρμαροτεχνίας, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην πρωτοβιομηχανική και προβιομηχανική Τήνο.

Ιερό Ποσειδώνα και Αμφιτρίδης

Το Ιερό του του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης βρίσκεται στα Κιόνια, ελάχιστα χιλιόμετρα από τη Χώρα. Ο Ποσειδώνας εκτός από θεός της θάλασσας λατρευόταν κι ως γιατρός, ενώ η σύζυγός του Αμφιτρίτη ως προστάτιδα της γυναικείας γονιμότητας. Ο Ναός θεωρείται πως κατασκευάστηκε στα μέσα του 4ου αιώνα π.Χ., ενώ η λατρεία του διήρκησε μέχρι τον 4ο αιώνα μ.Χ. Οι ανασκαφές έφεραν στο φως τμήματα του ναού, του λουτρού, του ξενώνα, μία εξέδρα, την κρήνη, αγάλματα, ψηφιδωτά και άλλα ευρήματα μερικά από τα οποία θα βρείτε στο αρχαιολογικό μουσείο της Τήνου.

Δραστηριότητες

tinos

Πεζοπορία

Το νησί της Τήνου, διαθέτει πολλούς κρυμμένους θησαυρούς, τους οποίους θα ανακαλύψετε με την πεζοπορία. Περπατήστε, λοιπόν, στα χωριά, στους περιστεριώνες, στα εξωκλήσια, στα λιθόστρωτα καλντερίμια και θαυμάστε το νησί απ’ άκρη σ’ άκρη. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια δική σας διαδρομή ή να ακολουθήσετε ένα από τα συγκεκριμένα μονοπάτια. Μερικά από τα πιο γνωστά είναι: Φαλατάδος – Πλατύ – Ακτή Λιβάδας, Κιόνια -– Βαρύ – Πόλες – Χώρα, Βώλακας – Γρίζα– Αγάπη, Καρδιανή – Πλατιά – Πύργος – Μαμάδος κ.α..

Αναρρίχηση

Η Τήνος αποτελεί έναν αρκετά γνωστό αναρριχητικό προορισμό, ιδιαιτέρως στην Ευρώπη. Θα βρείτε στο νησί δυο ειδών αναρρίχησης, την γνωστή αναρρίχηση που γίνεται με τα σχοινιά και την αναρρίχηση σε χαμηλά βράχια χωρίς σχοινιά, γνωστό ως bouldering. Τα ιδανικά χωριά είναι το Ξώμπουργο και το Βωλαξ, στα οποία μπορείτε να ζήσετε στο μέγιστο την εμπειρία. Αν και υπάρχουν αρκετοί ειδικοί στο νησί και όλες οι διαδρομές είναι πλήρως εξοπλισμένες με ανοξείδωτους κρίκους, δεν υπάρχει κατάστημα με αναρριχητικά είδη, που σημαίνει πως θα πρέπει να φροντίσετε οι ίδιοι για τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως τα αναρριχητικά παπούτσια, tape για τα δάχτυλα, βουρτσάκι για τον καθαρισμό του βράχου και crash-pads στρώματα.

Surfing

Η Τήνος, γνωστή κι ως το νησί του Αιόλου, φημίζεται για τα αθλήματα με σανίδα στη θάλασσα. Ο δυνατός αέρας σε συγκεκριμένες προσανατολισμένες παραλίες, όπου δημιουργείται κύμα, είναι το κατάλληλο μέρος για να χαρείτε το αγαπημένο σας θαλάσσιο άθλημα. Οι πιο γνωστές για όλα τα θαλάσσια σπορ, είναι, η παραλία Μεγάλη Κολυμπήθρα, Λιβάδα και Κιόνια. Αν είστε ωστόσο πιο πολύ λάτρεις του Windsurfing, τότε επιλέξτε τον Άγιο Φωκά και τα Κιόνια.

Καταδύσεις

Ένας μαγευτικός βυθός κρύβεται στην Τήνο, ο οποίος σας προσφέρει ένα τοπίο και μοναδικές εικόνες αν είστε λάτρεις της κατάδυσης ή επιθυμείτε να ζήσετε για πρώτη φορά την εμπειρία. Στο νησί παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης καταδυτικού εξοπλισμού και εκμάθησης, έχοντας την ευκαιρία να δείτε κόλπους, σπήλαια, βραχώδη συμπλέγματα αλλά και ναυάγια στον υποβρύχιο κόσμο του νησιού. Οι πιο φημισμένες παραλίες είναι ο Σταυρός, στον οποίο θα βρείτε και τα ερείπια του αρχαίου λιμανιού, Λιβάδα με τον βραχώδη βυθό και το ναυάγιο, και η παραλία Βουρνή με τα μοναδικά χρώματα και την τεράστια βιοποικιλότητα

Ιππασία

Η ιππασία στη Τήνο είναι μια πρόσφατη δραστηριότητα που έχει ξεκινήσει στο νησί, δίνοντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες βόλτες με άλογα μέσα από διάφορα γραφικά μονοπάτια, τα οποία καταλήγουν στα παραδοσιακά χωριά. Μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με άλογο μόνοι σας, με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή ακόμα και ολόκληρη η οικογένεια. Στο νησί θα βρείτε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, άτομα με εμπειρία που θα σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε, είτε είστε αρχάριοι, είτε όχι.

Φαγητό

tinos

Αγκινάρες

Στην Τήνο και συγκεκριμένα στην κοιλάδα της Κώμης, παράγονται 600.000 κομμάτια σφικτής αγκινάρας ετησίως. Πεντανόστιμες αγκινάρες, τις οποίες οι Τηνιακοί μαγειρεύουν σε πολλαπλές παραλλαγές με κύρια την αγκιναρόπιτα.

Κάπαρη

Η κάπαρη στην Τήνο, συλλέγεται κυρίως στο βραχώδες τμήμα του νησιού, το στεγνώνουν στον ήλιο μέχρι να πάρει μια σκληρή μορφή και στη συνέχεια τη τοποθετούν σε ξύδι και αλάτι για να της δώσουν την ιδιαίτερη γεύση της. θα τη βρείτε, είτε συσκευασμένη σε μικρά βάζα, είτε ακόμα και σε σαλάτες.

Λούζα

Η λούζα αποτελεί κυρίως ένα κυκλαδίτικο αλλαντικό, το οποίο παρασκευάζεται από φιλέτα χοιρινού μαριναρισμένα με κρασί και διάφορα μπαχαρικά. Θα το βρείτε σε μορφή μεζέ όπως είναι σε φέτες ή μέσα σε διάφορα φαγητά.

Πέτρωμα

Το πέτρωμα, πρόκειται για ένα καλά στραγγισμένο ανθόγαλα, το οποίο είναι σχετικά μαλακό και το χρησιμοποιούν για την Παρασκευή της κοπανιστής, για τα μπουρεκάκια και τις τυρόπιτες.

Κοπανιστή

Η κοπανιστή φημίζεται στη Σύρο, τη Μύκονο και φυσικά τη Τήνο. Πρόκειται για ένα μαλακό τυρί, με μια έντονα πιπεράτη και καυτερή γεύση, το οποίο συνήθως γίνεται από το νωπό γάλα και το πέτρωμα.

Διασκέδαση

tinos

Ψώνια

Η Τήνος φημίζεται για την παραγωγή παξιμαδιών, γλυκών του κουταλιού, μαρμελάδων, λικέρ, τυριών, θυμαρίσιου μελιού κι αμυγδαλωτών. Αυτά θα τα βρείτε σε όλα τα μαγαζιά που πωλούν τοπικά προϊόντα. Στην Χώρα της Τήνου, αλλά και στα περισσότερα χωριά του νησιού, θα βρείτε μαγαζιά με αναμνηστικά.

Νυχτερινή Διασκέδαση

Η νυχτερινή ζωή της Τήνου συγκεντρώνεται στην Χώρα και στην Παλλάδα. Εδώ θα συναντήσετε μπαρ που μένουν ανοιχτά μετά τα μεσάνυχτα και παίζουν χαλαρή μουσική. Για ήσυχες βραδιές, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πολλές παραθαλάσσιες ταβέρνες του νησιού.

Παραλίες

tinos

Κιόνια

Η παραλία Κιόνια, βρίσκεται ελάχιστα λεπτά από τη Χώρα και πρόκειται για μια αρκετά εύκολα επιλογή για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν το θαλάσσιο μπάνιο τους χωρίς να περάσουν πολλές ώρες στη μετακίνηση. Είναι μια πλήρως οργανωμένη παραλία με χρυσαφένια άμμο, πεντακάθαρα νερά και πολλές καφετέριες και ταβέρνες για να περάσετε τη μέρα σας.

Άγιος Φωκάς

Σε κοντινή απόσταση από τη Χώρα βρίσκεται και η παραλία του Αγίου Φωκά, η οποία είναι η μεγαλύτερη παραλία της Τήνου. Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη, οργανωμένη παραλία με αμμουδιά, κρυστάλλινα νερά και αρκετές εγκαταστάσεις για θαλάσσια αθλήματα.

Άγιος Σώστης

Ο Άγιος Σώστης, είναι από τις πιο πολυσύχναστες που διαθέτει η Τήνος. Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία, η οποία φημίζεται κυρίως για τα πεντακάθαρα νερά της. Είναι κατάλληλη για οικογένειες, καθώς τα νερά της είναι ρηχά και στο πίσω μέρος της βρίσκονται αρμυρίκια που προσφέρουν φυσική σκιά.

Κολυμπήθρα

Η Κολυμπήθρα είναι μια από τις πιο γνωστές και όμορφες παραλίες της Τήνου. Ουσιαστικά, πρόκειται για δύο παραλίες, με τη μικρότερη να βρίσκεται σε έναν κόλπο και να είναι οργανωμένη και πιο κοσμοπολίτικη. Η δεύτερη και μεγαλύτερη είναι πιο απόμερη και εκτεθειμένη περισσότερο στους βόρειους ανέμους. Επιπλέον, θα βρείτε ταβέρνες και εγκαταστάσεις για θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως windsurf, κανό, θαλάσσιο ποδήλατο κλπ.

Λιβάδα

Πρόκειται για μία από τις ήσυχες παραλίες της Τήνου, με κρυστάλλινα νερά, γραφική, με άγρια ομορφιά και ψιλό, λευκό βότσαλο. Στην παραλία Λιβάδα, θα βρείτε επίσης μια λίμνη με πάπιες και μια παραδοσιακή ταβέρνα για να φάτε.

Καλύβια

Ελάχιστα χιλιόμετρα από τον Πύργο θα συναντήστε τα Καλύβια. Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία, η οποία έχει βότσαλο και αμμουδιά, αλλά και μια φυσική σκιά από τα αρμυρίκια που βρίσκονται στο πίσω μέρος της. κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά σας περιμένουν να απολαύσετε το μπάνιο σας δίπλα σε εστιατόρια και beach bar.

Συνδυάστε με..

tinos

Αγάπη

Η Αγάπη είναι ένα από τα πιο παλιά χωριά της Τήνου, που κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους ονομαζόταν Πέρασμα, καθώς περνούσε από το χωριό ο δρόμος, ο οποίος οδηγούσε στην τότε πρωτεύουσα του νησιού. Στο χωριό βρίσκεται ο ενοριακός ναός της Παναγίας, ο οποίος μετονομάστηκε τον 18ο αιώνα σε ναό του Αγίου Αγαπητού όπου και μετονομάστηκε το χωριό και πήρε το σημερινό όνομα. Απολαύστε τις βόλτες σας στα γραφικά στενά, παρατηρήστε τα παραδοσιακά σπίτια με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους.

Πύργος

Ο Πύργος είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές χωριό της Τήνου, το οποίο διατηρεί έως σήμερα την κυκλαδίτική του αρχιτεκτονική, κατατάσσοντας το όχι μόνο στα πιο όμορφα χωριά του νησιού αλλά και ευρύτερα των Κυκλάδων. Περιπλανηθείτε στα γραφικά καλντερίμια, θαυμάστε τις μαρμάρινες κρήνες και τις προσόψεις των σπιτιών που θυμίζουν υπαίθρια έκθεση Τέχνης. Σήμα κατατεθέν του Πύργου, είναι το σπίτι του Γιαννούλη Χαλέπα, το οποίο λειτουργεί ως μουσείο και στεγάζει προσωπικά του αντικείμενα, το εργαστήριο του και μια συλλογή από έργα σπουδαίων γλυπτών.

Βώλακας

Ο Βώλακας αποτελεί ένα χωριό με μια ιδιαίτερη ιδιομορφία, το οποίο φημίζεται κυρίως για τους αμέτρητους οβάλ και λείους βράχους που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλο το χωριό. Ανάμεσα στους βράχους που έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τους επιστήμονες, θα βρείτε άσπρα σπίτια που δημιουργούν ένα εξαιρετικό και καλαίσθητο τοπίο μιας πρωτόγνωρης αρχιτεκτονικής. Εξερευνήστε, λοιπόν, το χωριό περπατώντας στα γραφικά του στενά και επισκεφτείτε τα όμορφα αξιοθέατα του όπως η καθολική εκκλησία της Γέννησης της Θεοτόκου, το λαογραφικό μουσείο και τα εργαστήρια καλαθοπλεκτικής τέχνης.

Καρδιανή

Η Καρδιανή, είναι αμφιθεατρικά χτισμένη στην πλαγιά του βουνού Πατέλες και απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού. Διαθέτει μια εκπληκτική αρχιτεκτονική και θαυμάσια θέα προς την θάλασσα. Πρόκειται για ένα χωριό με πλούσια βλάστηση, τρεχούμενα νερά, κατά κύριο λόγο διώροφα λευκά σπίτια, με γεμάτες λουλούδια αυλές, ασβεστωμένα πλακόστρωτα και γραφικά στενά. Απολαύστε την ομορφιά του χωριού, δείτε τις εκκλησίες και τις μονές για τις οποίες φημίζεται και φυσικά γευτείτε στις ταβέρνες του χωριού τα παραδοσιακά μαγειρευτά τους φαγητά.

Καλλονή

Το παραδοσιακό χωριό Καλλονή γνωστό παλιότερα ως Κελιά, ένα όνομα που αποδίδεται στα κελιά των μοναχών που ζούσαν στο μοναστήρι της Αγίας Υπακοής στην περιοχή. Στον οικισμό διακρίνονται τρεις περιοχές: το Πάνω χωριό γύρω από την εκκλησία του Αγίου Ζαχαρία, τα Κουλπαριά, το κεντρικό τμήμα του χωριού και ο Καλοζάδος, το κάτω χωριό.

Πάνορμος

Ο Πάνορμος βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά της Τήνου. Το λιμάνι του Πανόρμου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ναυσιπλοΐα και στις εμπορικές συναλλαγές μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 60. Κατά καιρούς υπήρξε σταθμός μεταφοράς για τα εξαγόμενα προϊόντα και τα εισαγόμενα, ενώ στα τέλη του 19ου αιώνα, ξεκίνησε και η εξόρυξη ταλκ, καθώς και δημιουργήθηκε ατμοκίνητο εργοστάσιο επεξεργασίας, κατασκεύαζε και ναυπηγούσε καΐκια και ξύλινα πλοία.

Πληροφορίες εκδρομής

Περιλαμβάνονται

  •  Καθημερινά πρωινό

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ο φόρος διαμονής 1.50€ το δωμάτιο ανά διαν/ση

Τιμές

AEOLOS BAY HOTEL 3*

Τύπος Δωματίου ανά διανυκτέρευση
12/05- 01/06 &
18/09-05/10
06/06- 15/07 &
30/08-17/09
16/07-29/08 & 02/06- 05/06
Standard (Mountain view-with balcony)
73 €
81€
98€
Seaview (Sea view-with balcony)
80€
93€
108€
Side seaview (Side Sea view full pool view-with balcony)
90€
103€
115€
Junior Suite (Sea view-with balcony extra amenities, bigger room)
100€
113€
123€
Senior Suite (Two-room sea view with balcony extra amenities, bigger room)
190€
213€
243€
Family Apartment (45m2 two-room family apartment by the sea)
195€
218€
248€

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Εκτυπώστε το φυλλάδιό μας

Θεάματα

σε συνεργασία με την

σε συνεργασία με την

Η επίσκεψη σας σε έναν προορισμό πρέπει να είναι συνδεδεμένη και με τις τοπικές παραδόσεις. Γεμίστε εικόνες που θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Περισσότερα

Θέατρο, Αθλητικοί Αγώνες, Μουσικές Παραστάσεις & Συναυλίες

Πριν την αναχώρηση σας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μουσεία και ουρανοξύστες που θα απογειώσουν τις αναμνήσεις σας!

Περισσότερα

Αξιοθέατα, Ουρανοξύστες, Μουσεία, Εστιατόρια

Μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, προκειμένου να σας προτείνουν τις πιο ιδιαίτερες εκδρομές!

Περισσότερα

Κρουαζιέρα, Ξεναγήσεις, Μονοήμερες Εκδρομές

Χρήσιμες πληροφορίες

Νομός

Κυκλάδων

Καιρός

Tinos

περισσότερα..

Tinos

Απόσταση / Πρόσβαση με

Απόσταση από Αθήνα: 4 με 7 ώρες
Πρόσβαση με: πλοίο

Joy Tours Experts

Αλέξανδρος Δημητρίου

Αλέξανδρος Δημητρίου

Μαίρη Σταθοπούλου

Μαίρη Σταθοπούλου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Κλειώ Παπακωνσταντίνου

Joy Tours Experts

Joy Tours Experts

Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς!
Καλέστε μας στο 213 00 02 250 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Τήνος

9 + 7 =

Σχετικές εκδρομές

Κορυφαίες προτιμήσεις των ταξιδιωτών μας!

Έντυπα

Σύντομα θα  κυκλοφορήσει το νέο μας έντυπο!

Μέχρι τότε, ξεφυλλίστε online τα προηγούμενα ή ζητήστε μας να σας το ταχυδρομήσουμε δωρεάν!

entypo

Newsletter

Κάρτα μέλους

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ και απολαύστε προνόμια και εκπτώσεις!

Φόρμα
Ενδιαφέροντος
310