Τορόντο - Κατ. Νιαγάρα - Οτάβα - Μόντρεαλ - Κεμπέκ - Κάλγκαρι Μπάνφ - Τζάσπερ - Βραχώδη Όρη - Βανκούβερ - Βικτώρια

από
€4469

Διάρκεια: 17ήμερη αεροπορική εκδρομή
Αναχωρήσεις: Αναμένονται οι νέες ημερομηνίες

Τορόντο

Είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά και η πρωτεύουσα της επαρχίας του Οντάριο. Η πόλη είναι χτισμένη στην βόρεια όχθη της λίμνης Οντάριο. Ο Δήμος του Τορόντο έχει πληθυσμό 2.500.000.- κατοίκους, ενώ στην ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή του Τορόντο κατοικούν 5.500.000 άτομα. Το Τορόντο είναι το κεντρικό σημείο της πιο πυκνοκατοικημένης περιοχής του Καναδα. Περίπου το ένα τέταρτο των Καναδών κατοικεί στην περιοχή και περίπου ένας στους έξι Καναδούς εργάζεται εντός των ορίων της πόλης του Τορόντο. Το Τορόντο σήμερα είναι η οικονομική πρωτεύουσα του Καναδά και αποτελεί ένα από τα πλέον «πολυπολιτισμικά» αστικά κέντρα του κόσμου.

Οτάβα

Οι κάτοικοι σου δίνουν την εντύπωση ότι η πόλη δεν είναι μόνο ένας θαυμάσιος τόπος να κάνεις μπίζνες αλλά και ένας εξαιρετικό μέρος για να ζήσεις. Έχει ήρεμες γειτονιές, ασφαλείς δρόμους, ζωντανό κέντρο, ξεχωριστά φεστιβάλ. Το κανάλι Ριντώ, διαιρεί την πόλη σε Πάνω και κάτω πόλη. Η λεωφόρος Confederation Boulevard με την μοναδική της σχεδίαση να δημιουργεί ένα loop στην πόλη και να ενώνει τις δύο επαρχείες Οντάριο και Κεμπέκ περνόντας δύο φορές το ποτάμι. Απέναντι από την πόλη της Οτάβα είναι η πόλη της Hull, η οποία αν και βρίσκεται στην επαρχία Κεμπέκ, είναι μέρος της περιοχής της πρωτεύουσας.

Μοντρεαλ

Το Μόντρεαλ τα έχει όλα στον υπερθετικό. Είναι μια καταπληκτική πόλη Οι ντόπιου το λένε « Joie de vivre” - “joy of life’ και αυτό εκφράζουν. Έχει φανταστική ατμόσφαιρα και το ταπεραμέντο τους δεν θα το βρει κανείς πουθενά άλλού. Είναι ένα μίγμα Βορειοαμερικανικού δυναμισμού και εκλεπτυσμού του παλαιού κόσμου. Απολαύστε την ζωή της πόλης που συνεχίζει καθημερινά την ροή της. Το κοσμοπολίτικο Μόντρεαλ, η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά μετά το Τορόντο, η μεγαλύτερη «γαλλόφωνη » πόλη του κόσμου μετά το Παρίσι, είναι μια πόλη κτισμένη στο νησί Μόντρεαλ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια πόλη, ένα νησί και που θα μπορούσε κανείς να πει ότι έρχεται δεύτερη μετά την Νέα Υόρκη, το Χονκ Κόνγκ, την Σιγκαπούρη, την Βενετία και το Μαϊάμι.(έτσι τουλάχιστον λένε στο Μόντεαλ). Γέφυρες ενώνουν το νησί και από τις δύο πλευρές. Η Παλαιά πόλη ξαφνιάζει τον επισκέπτη, μοιάζει να είναι μια ξένη πόλη στην Βόρειο-Αμερικάνικη Ήπειρο και γι’ αυτό πολλά έργα του Χόλιγουντ έχουν γυριστεί εδώ, για λόγους οικονομίας, τάχα ότι είναι το Παρίσι ή η Ρώμη.

Κεμπέκ

Ιστορική πόλη του Καναδά και πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. H παλαιά πόλη του Κεμπέκ (Vieux Quebec), είναι η μόνη πόλη της Βορείου Αμερικής της οποίας τα τείχη διατηρούνται σε αρίστη κατάσταση. Η πόλη ισορροπεί πάνω στον βράχο Cap Diamant, δίπλα στο ποτάμι του Αγίου Λαυρεντίου προς τις εκβολές του, απέναντι από το γοητευτικό νησί Il d’ Orleans. Βρίσκεται σε στρατηγική θέση με πλήρη θέα της γύρω περιοχής. Πανέμορφη πόλη με ιστορία πάνω από 400 χρόνια, με καταπληκτική αρχιτεκτονική. Η Unesco το 1989 την ανεκήρυξε « Μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιά». Παρά την ισχυρή Αγγλική διοίκηση η πόλη δεν έχασε ποτέ τον Γαλλικό της χαρακτήρα κάτι που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης είναι το Χειμερινό Καρναβάλι που ο κόσμος επί δέκα ημέρες ξεναγείται στα πελώρια αγάλματα από χιόνι, γίνονται λεμβοδρομίες στον μισό-παγωμένο ποταμό και χορεύουν στους δρόμους.

Βραχώδη Όρη

Τα Βραχώδη Όρη του Καναδά βρίσκονται στη δυτική πλευρά της Αλμπέρτα και περιλαμβάνουν τη φαντασμαγορία επτά Εθνικών Πάρκων, με γκρίζες γυαλιστερές βουνοκορφές, πυκνά δάση, καταρράκτες, γκρεμούς, λίμνες και λιβάδια.Ο αυτοκινητόδρομος Icefields Parkway, που διατρέχει την ανατολική πλευρά της οροσειράς, θεωρείται ότι προσφέρει μερικές από τις καλύτερες διαδρομές του κόσμου, συνδέοντας τις πόλεις από το Jasper μέχρι το Banff, και επιτρέπει να συναρμολογήσετε το παζλ ανάμεσα στις κοιλάδες των ποταμών Athabasca, Sunwapta, Saskat-chewan, Mistaya και Bow. θα συναντήσετε τους εντυπωσιακούς καταρράκτες Athabasca, τη λίμνη Maligne, το Columbia Icefield, ένα τεράστιο παγοπέδιο 320 τ.χμ., απομεινάρι της Εποχής των Παγετώνων

Βανκούβερ

Το Βανκούβερ, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, είναι η πρωτεύουσα της British Columbia, η οποία θεωρείται μια από τις ομορφότερες περιοχές στον κόσμο. Γεμάτη βουνά, δάση, ποτάμια, λίμνες, βρέχεται από τον Ειρηνικό και περιλαμβάνει πολλά νησιά.

Πρόγραμμα 17ήμερου ταξιδιού

image

Αθήνα -Τορόντο

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με πτήση για Τορόντο την μεγαλύτερη πόλη του Καναδά. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Μια γνωριμία με την πόλη .Το βράδυ μας δώσει μια πρώτη γεύση της.

image

Τορόντο - Καταρράκτες Νιαγάρα (Ξενάγηση) - Τορόντο

Αναχώρηση μετά το πρόγευμα για τους καταρράκτες Νιαγάρα που σχηματίζονται από τον ποταμό Νιαγάρα. Το θαύμα αυτό της φύσεως λειτουργεί μέσα στο πρώτο Πάρκο που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ και λίγο αργότερα στον Καναδά και τις δίδυμες πόλεις που λειτουργούν για να εξυπηρετούν τον τουρισμό. Θα δούμε το" πέταλο "και τους Αμερικανικους καταρράκτες από την πλευρά του Καναδά και θα καταλάβουμε γιατί είναι τόσο διάσημοι. Βλέπουμε τους πύργους Μinolta, Skylon, το Clifton Hill. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο Τορόντο, από τη ονειρεμένη διαδρομή μας δίπλα στο ποτάμι, μέσα από πανέμορφα τοπία, αμπελώνες που σε καλούν στους δρόμους του κρασιού, ιστορικά φρούρια και την πρώτη πρωτεύουσα του Καναδά με το Βρετανικό στύλ σαν ζωγραφιά Niagara on the Lake. Αναχωρούμε με δυσκολία και ενώ αρχικά βλέπουμε εκτάσεις με οπωροφόρα δένδρα, το τοπίο αλλάζει, βιομηχανικές μοντέρνες πόλεις εναλλάσονται στη διαδρομή μας και φθάνουμε στην πόλη του Τορόντο με κατευθυνση το ξενοδοχείο μας. Αξίζει να δούμε κάποια θεατρική παράσταση το βράδυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

image

Τορόντο (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό, ξεκινάμε για την ξενάγηση του Τορόντο, του οικονομικού, θεατρικού κέντρου αλλά και της μεγαλύτερης πόλεως του Καναδά. Θα δούμε όλα τα αξιοθέατα, τον Πύργο C.N., το περίφημο σύμπλεγμα σταδίου-ξενοδοχείου Rogers Center (πρώην Sky Dom), το Δημαρχείο παλαιό και νέο, το περίφημο πολυεπίπεδο εμπορικό κέντρο Eaton Center με περισσότερα από 300 καταστήματα. Τα μοντέρνα κτήρια στο κέντρο της πόλεως δείγματα της πλούσιας αρχιτεκτονικής του Καναδά, Harbourfront Center στο λιμάνι που βλέπει τα νησιά στην λίμνη Οντάριο, τα περίεργα μουσεία, την Ελληνική Συνοικία του Ντάνφορθ (Greektown) κ.λ.π. την υπόγεια πόλη. Το βράδυ διασκεδάστε βλέποντας μία θεατρική παράσταση ή ανεβείτε στον πύργο CN προκειμένου να δείτε φωτισμένο το Τορόντο από ψηλά και να φάτε στο 360 περίφημο ρεστωραν του.

image

Τορόντο - Μόντρεαλ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το Μόντρεαλ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αργότερα περπατήστε με τον ξεναγό σας στην πόλη για να πάρετε μία εικόνα της.

image

Μόντρεαλ (Ξενάγηση)

Το Μόντρεαλ τα έχει όλα στον υπερθετικό. Αν και είναι μια καταπληκτική πόλη, λένε ότι στο Μόντρεαλ, ο ήλιος ανατέλλει στο Νότο. Το γιατί, θα το μάθουμε επί τόπου. Βλέπουμε το παλαιό λιμάνι, την αγορά Bonsecours, το Place Jacque Cartier τον Καθεδρικό Ναό Notre Dame, το Δημαρχείο, το ορατόριο του Αγίου Ιωσήφ, το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, το Mound Royal και το Olympic Complex όπου έγινε η ΕΧΡΟ 67 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1976 και σήμερα η πόλη σφύζει από κόσμο που συγκεντρώνεται για Συνέδρια και για Αθλητικά γεγονότα Το εμπόριο της γούνας έχει παράδοση εδώ. Η τζαζ της Νέας Ορλεάνης μαζί με την τοπική μουσική σε τραβούν να σταματήσεις σε κάθε γωνία το ίδιο και τα θαυμάσια, σχεδόν Παρισινά καταστήματα και τα κομψά ρεστοράν. Η κοσμοπολίτικη αυτή πόλη έχει εξελιχθεί σε πρωτοπόρο βιομηχανικό, εμπορικό και οικονομικό κέντρο. Έχουμε δυο μέρες να το γνωρίσουμε.

image

Μόντρεαλ – Κεμπέκ - Μόντρεαλ

Μετά το πρόγευμα Εκδρομή στο Κεμπέκ την πιο γραφική πόλη του Καναδά. Βρισκόμαστε στην πόλη που είναι η καρδιά της Γαλλοκαναδικής κουλτούρας. Η πόλη μας κατακτά με την ομορφιά της, κτισμένη στην κορυφή ενός βράχου στην εκβολή του ποταμού του Αγίου Λαυρεντίου, απέναντι από το νησί της Ορλεάνης, στο κόλπο του Αγίου Λαυρεντίου. Η πρωτεύουσα του Κεμπέκ ξεπέρασε προ πολλού τα τείχη της και απλώνεται στην γύρο περιοχή. Το τοπικό κοινοβούλιο δεσπόζει στην μεγάλη Αλέα. Μέσα απο τα τείχη της Άνω πόλης όλα είναι διαφορετικά, το Κάστρο του Κεμπέκ, το παλαιό Κεμπέκ(Vieux Quebec), που η Unesco το προστατεύει ως θησαυρό παγκοσμίου κληρονομιάς. Θα δούμε την πλατεία των Όπλων( Place D'Arme), την βασιλική της Παναγίας του Κεμπέκ, το επιβλητικό Chateaux Frontenac σήμερα ξενοδοχείο με την Terrasse Dufferin τον ξύλινο δρόμο. Μετά την μικρή περιήγηση στην άνω πόλη θα κατέβουμε τις σκάλες για την κάτω πόλη, για το Quartier Petit Champlain και το παλαιό λιμάνι (Vieux Port). Το τελεφερίκ διευκολύνει. Φυσικά υπάρχουν και τα δαιδαλώδη δρομάκια που οδηγούν κάτω. Μαγεμένοι από όσα έχουμε δει επιστέφουμε στο Μόντρεαλ. Διανυκτέρευση.

image

Μόντpεαλ - Κάλγκαρι

Αναχώρηση πτήση για το Κάλγκαρι στην Αλμπέρτα του Καναδά, χτισμένο στους πρόποδες των Βραχωδών Ορέων. Η πόλη ιδρύθηκε το 1875. Το Κάλγκαρυ είναι η πέμπτη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά, και ο πληθυσμός του αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό λόγω της οικονομικής ανάπτυξης που έχει φέρει η άντληση πετρελαίου στην Αλμπέρτα. Απογευματινη ξενάγηση. Στην ξενάγησή μας θα δούμε το κάστρο Κάλγκαρι, τον λόφο Σκότσμαν, το πάρκο Σταμπίντ, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο ροντέο του Καναδά, τον ύψους 190 μ. πύργο, το γήπεδο Σάντλντομ, το Ολυμπιακό Στάδιο.

image

Κάλγκαρι (Ξενάγηση) - Μπανφ

Μετά το πρόγευμα, αρχίζει η ξενάγηση και θα δούμε το κάστρο Κάλγκαρι, τον λόφο Σκότσμαν, το πάρκο Σταμπίντ, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο ροντέο του Καναδά, τον ύψους 190 μ. πύργο, το γήπεδο Σάντλντομ, το Ολυμπιακό Στάδιο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μουσείο Γκλένμποου, όπου παρουσιάζεται η ιστορία των ντόπιων Ινδιάνων και των Εσκιμώων Ινουιτ, το Ινστιτούτο Αλμπέρτα και στο Πάρκο Χέριτατζ θα δούμε σπίτια πιονέρων, ένα ράντσο, θα επισκεφτούμε το μουσείο και θα μάθουμε για τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες των κατοίκων. Στη συνέχεια αναχωρούμε από το Κάλγκαρι για τα Βραχώδη Ορη και την όμορφη πόλη Μπάνφ ανάμεσα στις εντυπωσιακές κορυφογραμμές. Τα βραχώδη όρη θεωρούνται από τα ομορφότερα τοπία παγκοσμίως, μια οροσειρά με πολλούς παγετώνες που φτάνει σε ύψος πάνω από τα 6000 μέτρα. Η πόλη Μπανφ αποτελεί ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω ορεινής περιοχής και φιλοξενεί πολλά χειμερινά καταφύγια και καταστήματα με τον ανάλογο εξοπλισμό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Η επόμενη ημέρα είναι αφιερωμένη στην ξενάγηση και θα εχουμε χρονο ελευθερο για περιήγηση και εξερευνηση.

image

Μπανφ – Τζάσπερ

Αναχώρηση για τη λίμνη Λουίζα, το "πετράδι των Βραχωδών Ορέων", που βρίσκεται σε υψόμετρο 1730 μ. και πήρε το όνομά της προς τιμήν της κόρης της βασίλισσας Βικτωρίας. Αναχώρηση για τον παγετώνα Αθαμπάσκα όπου θα κινηθούμε με ειδικά οχήματα (σνοκοουτς). Συνεχίζουμε προς τα βόρεια για το Τζάσπερ, στην καρδιά της οροσειράς και του ομώνυμου εθνικού πάρκου. Η διαδρομή Μπανφ – Τζάσπερ ονομάζεται δρόμος των παγετώνων, μέσα από αμέτρητες λίμνες και δύσβατα περάσματα που αγγίζουν τα 2000 μέτρα υψόμετρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

10η-12η

imageimageimage

Τζάσπερ (Με τραίνο) – Βραχώδη Όρη - Βανκούβερ

Πέραν των άλλων το ταξίδι έχει ένα ρομαντισμό διότι είναι συνέχεια του ταξιδιού που γινόταν 100 χρόνια πριν. Το τραίνο ταξιδεύει μόνον ημέρα ώστε να απολαμβάνουν οι επιβάτες κάθε λεπτό της γραφικής διαδρομής που σου κόβει την αναπνοή κάθε λεπτό όταν βλέπεις τις παγωμένες λίμνες, τους ήρεμους ή ορμητικούς ποταμούς στα φαράγγια, τους καταρράκτες, τα εξαίσια βουνά, τους παγετώνες και τα δάση, τις πάσης φύσεως γέφυρες, τα τούνελ και ακόμη την άγρια φύση, τα ζώα των περιοχών, καθώς το τραίνο ξεκινάει από τις υψηλότερες κορυφές και φθάνει στο Βανκούβερ δίπλα στην θάλασσα. Δύο ημέρες που κατά κοινή ομολογία είναι οι δυνατότερες του ταξιδιού συγκινησιακά.

13η

image

Βανκούβερ

Άφιξη στο Βανκούβερ και μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση .Το απόγευμα ξεκινάμε για να γνωρίσουμε την τρίτη σε πληθυσμό πόλη και κυριότερο λιμάνι του Καναδά στον Ειρηνικό Ωκεανό, ένα από τα καλύτερα φυσικά λιμάνια του κόσμου το οποίο παρ΄όλα αυτά συνεχώς το τελειοποιούν με τεχνικά έργα. Το Canada Place είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε της εξερεύνηση του κέντρου της πόλεως, με τα συγκροτήματα των ουρανοξυστών να υψώνονται πιο πέρα αλλά και να θαυμάσετε την υπέροχη θέα του λιμανιού. Θα δούμε το Πάρκο Κουήν Έλίζαμπεθ, το Εγκλις Μπέϊ, την ξεχωριστή παλαιά ιστορική Γκάστάουν με το βικτωριανό στυλ του 1887 γεμάτη λουλούδια, το Europe Hotel, την Τσάινα Τάουν την δεύτερη σε μέγεθος στη Β.Αμερική, το νησί Γκράνβιλ, το Πάρκο Στάνλεϋ το μεγαλύτερο πάρκο της Β. Αμερικής με την μοναδική συλλογή τοτέμ. Προτείνουμε μια βόλτα στα καταστήματα με το βρετανικό στυλ με σκωτσέζικα και κασμίρ, στις οδούς Robson, Georgia, ή στα υπόγεια εμπορικά κέντρα κάτω από τα ξενοδοχεία. Απολαύστε την «πρωτεύουσα της καλοπέρασης» όπως έχει επιλεγεί η πόλη του Βανκούβερ, σύμφωνα με τις προτάσεις του ξεναγού σας.

14η-15η

imageimage

Βανκούβερ - Βικτώρια - Βανκούβερ

Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε για την ημερήσια εκδρομή στην Βικτώρια, αυτή την μικρή πρωτεύουσα της Βρετανική Κολομβίας με το δικό της χρώμα και την Αγγλική ομορφιά. Περνάμε με το φέρρυ μπόουτ και φθάνουμε στο νησί Βανκούβερ στα νότια του οποίου είναι η Βικτώρια η όμορφη πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολομβίας Βρίσκεται σε μια θαυμάσια τοποθεσία πάνω σε ένα έξοχο φυσικό λιμάνι, το κλίμα θεωρείται μεσογειακό, ο ρυθμός της ζωής είναι πιο αργός και το κέντρο της είναι όμορφο "City of Garden", με πολλά λουλούδια και πάρκα και λίγα ψηλά κτήρια. Ο βρετανικός της χαρακτήρας τονίζεται από τα διώροφα λεωφορεία, τα ανακαινισμένα ιστορικά κτήρια, το Βασιλικό Βρετανικό μουσείο της Βρετανικής Κολομβίας. Στο παλαιό ξενοδοχείο " Fairmont Empress Hotel", αξίζει να πάρετε ένα ποτό ή καλύτερα το τσάι σας στις 5 η ώρα το απόγευμα στο "Bengal lounge" για να ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας και να απολαύσετε την αυτοκρατορική του ατμόσφαιρα. Επίσκεψη προαιρετική στους παγκοσμίως γνωστούς κήπους Boutchart Garden. Το βράδυ επιστροφή στο Βανκούβερ.

16η-17η

imageimage

Βανκούβερ - Αθήνα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μέχρι το μεσημέρι τελευταίες ελεύθερες ώρες που θα αξιοποιήσετε αναλόγως είτε για κάποιες αγορές, είτε για επίσκεψη σε ένα ακόμη μουσείο. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα.

Σημειώστε:

Για φιλοδωρήματα - αχθοφορικά Θα καταβληθούν υποχρεωτικά ($ 200) , στον αρχηγό της εκδρομής

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • 15 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο βάσει τιμοκαταλόγου
 • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
 • Ελληνόφωνος Αρχηγός - Ξεναγός
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Καναδά
 • Αχθοφορικά μίας αποσκευής κατ’ άτομο
 • Φ.Π.Α., Ταξιδιωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων, έξοδα ΕΣΤΑ, ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια (Δείτε Τιμοκατάλογο)
 • Φιλοδωρήματα - αχθοφορικά τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά, στον ξεναγό της εκδρομής (Δείτε Τιμοκατάλογο)
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


imageΕκτυπώστε το πρόγραμμα της εκδρομής

 • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χωρίς να παραλείψει τις δραστηριότητες σε ημερομηνία ή ώρα, για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος
 • imageΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΗΠΑ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)

  Κάντε κράτηση 35 ημέρες πριν και κερδίστε έκπτωση!
  Καλέστε μας τώρα στο 210 86 20 103 για να μάθετε περισσότερα!